Pynter til jul

07.12.2013
04:18

Heisannheisann

Nå har bildene vært lasta opp i dette innlegget i noen dager, men jeg har vært for lat til å skrive. Jaja. For 1-2 uker siden (nå innser jeg hvor treg jeg har vært til å blogge om dette) var vi på butikken for å kjøpe inn noe lys, og jeg og Alicia kjøpte litt pynt til rommet vårt. Kjøpte også duftlys for at det skal lukte jul og godt. Er vanskelig å henge ting opp på veggene våre, så ble ikke så mye, men litt er bedre enn ingenting!

Senere dro vi for å kjøpe juletre - og ja, vi har et ekte tre, lurer på hvordan det skal overleve i over en mnd... Da vi skulle kjøpe det var det så mange å velge mellom, og det lukta så godt!! Satte det opp og dekorerte det dagen før Thanksgiving, og det ble så utrolig fint. I dette huset har de lilla og sølv jul, så både julestrømpene og juletreet er lilla og sølv - ikke akkurat hva jeg er vandt med, men det er nydelig. Tror også vi fikk litt Thanksgiving-karma over oss (les nederst + bilde)... vanligvis pynter man etter Thanksgiving, huff.

Grunnen til det bildet midt på veggen er fordi det er et stort hull i veggen bak der... lol

Her feirer de ikke advent, men vi er vandt til det, så vi kjøpte noen smålys og lagde adventslys på rommet vårt. De er ikke lilla, da, menmen.

Nydeligste lillesøstra!

Se så nyyydelig!

Jo.. altså.. alle gikk og la seg, og jeg var skikkelig full av energi og klarte ikke å legge meg. Et par sekunder etter at jeg bestemte meg for å legge meg, hørte vi noe som falt, og både jeg og Alicia spratt opp. Hva skjedde nå.... "*gasp* The Christmas tree!"  sa Alicia, og vi løp inn i stua og kom til dette synet. Tror vi hadde latterkrampe i 10 minutter, og jeg løp inn på rommet for å ta bilde. "This is a disaster! This is so horrible! Noooo, what are we gonna do? But it's so funny, I can't stop laughing hahahahaha" er det mulig... Dette var altså i 3-tiden om natta!

Neste morgen da Ashley så det, så hun bare oppgitt på det og smilte litt. Var jo litt komisk. Kom til den konklusjonen at det kunne ha falt fordi 1) all pynten var på en side av treet 2) vi glemte å ha vann i fotstøtten 3) fotstøtten var gammel, slitt, ødelagt og dårlig, så vi endte opp med å kjøpe ny fotstøtte, så nå står treet så stødig som det kan, og det er fremdeles like nydelig! Bildene av treet er faktisk tatt etter at treet datt.

Hva synes du om juletreet og bildene?

- Marit 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits