1st Cheer Competition

21.12.2013
04:26

Heisann! 2 uker akkurat siden sist? Begynner å bli en vane det her.

Uansett: 7. desember var vår første cheer-konkurranse! Vi skal på 8 konkurranser totalt, og de 3 første er små konkurranser, deretter er de andre svære. Vårt lag konkurrerte bare mot ett annet lag, men vi vant! Wohoo yayy! Hadde vært utrolig flaut og kjipt å tape mot ett annet lag. Vi har 4 lag (minis, youths, juniors og seniors), og alle lagene fikk 1. plass - alle 4 lagene hadde null fall, og gjorde rutinen utrolig bra. Andre lag hadde fall, jeg er  stolt! Dette var min første cheer-konkurranse, og det var utrolig morsomt å opptre, jeg kunne bare kjenne adrenalinet pumpe.

Jeg og Madeleine ble hentet klokken 8 om morgenen, ferdigsminket og alt klart osv. Konkurransen var i Green Acres, som var ca. 1 time og 20 min unna. Det var et par boder utenfor, og jeg tenkte at jeg skulle kjøpe en sløyfe på hver konkurranse, men det glemte jeg - jeg kjøpte derimot en shorts der det står "I BASE" på rumpa, hihi.

Vi måtte vente noen timer før det var vår tur, og da så vi på de andre lagene og individuelle opptredener. Da det nærmet seg, varmet vi opp, og gjorde oss klare. Vi gikk gjennom stuntene og diverse ting, men da vi gikk gjennom hele rutinen med musikk, sa trenerne våre etterpå at alle sammen stoppet opp og så på oss med store øyne. Hihi. Det var motiverende:))  (Bilder lånt fra Madeleine)

SENIOR COED <3 Eneste bildet av laget, siden Madeleine ikke kunne ta bilder av oss mens vi opptredde liksom.. jaja

Var et par pauser mellom premieutdelingene, da alle samlet seg på gulvet og danset.

... noen hadde festa på falsk hår, hallo, det er cheerleading, du er jo dum hahaha. Den datt hvertfall av, sykt morsomt!

Demond på laget farga håret sitt før konkurransen, sykt haha! At the moment har han fremdeles det gule, vi bare "plis.. farg det tilbake"

Vero Beach High School sitt cheer-lag. Hun nærmeste, Halle, er på laget vårt også. Deja, også fra VBHS, er også på laget vårt.

Strak seier til alle lagene på gymmet vårt, så stolt  Fikk også høre at vi bare hadde ett trekk i hele rutinen vår!! Dét er bra, det. Er supersupergira på de neste konkurransene nå, spesielt den i Atlanta - den største! Can't wait.

Har du vært på cheer-konkurranse før?

- Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits