Juleferie

24.12.2013
07:56

Heihei!

Takk Gud for at det endelig er juleferie. De siste par-tre ukene har jeg hatt mye å gjøre, lite søvn, og har vært veldig klar for skolefri et par uker. Den 8. desember tok vi familiebilder, som ble bra! Da Ashley skulle ta bilde av Alyse's famile (hun er søstera til Ashley) ble alle utenom ett uklart.. her har vi en framtidig fotograf, ja. Den 10., 15., og 17. hadde koret jeg er med i på skolen konsert, så hadde tre konserter på en uke. Den første konserten var på Johns Island i et klubbhus for eldre folk, som er et dyrt sted. Klubbhuset var veldig luksus; f.eks. da vi gikk på do, var det gull, et håndkle til hver person etter å ha vasket hendene, bodylotion, hårspray, gratis bind og tamponger, ja, you name it. Var supert å være der, da!

Meg og Josephin utenfor klubbhuset før konserten

20. desember var vår siste dag, som de fleste andre også. Før dette endret jeg timeplanen min for neste semester, som nå er 7:30-15:00 hver dag utenom fredag 10:30-14:15, er ganske fornøyd med timeplanen. Fredag 13. desember var forresten noen "senior requirements" due. Siden jeg bare skal gå på graduation, og ikke faktisk gratuate'r og får diploma, trenger jeg ikke å gjøre det samme som alle andre seniors. Men - bare for å gå på graduation med cap & gown ++, måtte jeg gjøre noe som heter volunteer hours (20), government meeting (2) og cultural event (2). Skjønner ikke poenget, og jeg stressa skikkelig, men ble ferdig, da. Jeg tok også senior picture til yearbook'en 5. desember, og ja, ehm, joda, de ble vel ok. Eller. Jaja, de ble som de ble, og ferdig med det.

Bilde til yearbook :)

Så på Jul i Blåfjell med minstesøstera, sykt koselig selv om hun ikke skjønte noe! Over midnatt, og der er faktisk 24. desember og julaften nå - og jeg er enda på episode 12. Det sier litt om hvor travel jeg har vært...

Hahahah. Ja, sånn er livet i Florida...

Vi hadde secret santa i homebase siste skoledag. Tipper 75% av alle gavene var gavekort fra Starbucks, og tror dere ikke jeg også fikk det? Jaja, takker ikke nei til "gratis" starbucks!

Lagde "sugar cookies" og "chocolate chip cookies" med Jillian i går! Veldig koselig å finne på ting med henne, og vi begynte også å kaste mel på hverandre... men det er det som gjør det morsomt!!

Nå har jeg så og si gjort siste julegaveshoppingen, har bare én igjen i morgen! Er kjempespent på Christmas Eve i morgen, må legge meg nå!!!!!!

- Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits