Christmas Day

31.12.2013
04:29

Jul i USA, spesielt i Florida, er veldig annerledes i forhold til norsk jul og hva jeg er vant til. I år har jeg så og si ikke hatt julestemning, og det har vært sommertemperatur hele tiden. De pynter seg ikke på julaften, noe jeg ble skikkelig sjokka over, og julemiddagen er ikke like, hva skal jeg si, formell (?) som i Norge. Ble ikke noe ribbe på meg i år, nei.. Jeg har hatt en kjempebra jul med en fantastisk familie, og det var spennende å oppleve amerikansk jul, men jeg ser fram til neste jul!

Om morgenen den 25. desember stod vi opp i 8-tiden og samlet oss i stuen. Julestrømpene var fulle av skikkelig randome ting, ble skikkelig glad for en sånn "salat-boks" jeg kan bruke på skolen, da! Ashley's og Rick's strømpe var tomme, da... hmm. Uansett - etter det var det tid for å åpne alle gavene, en om gangen, og jeg fikk så masse flott!!

Etter å ha åpnet alle gavene hos oss, skiftet vi til pysjen og dro over til "bestemor" sammen med hele familien. Der spiste vi god frokost sammen, namnam, for så å samle oss i sofaen for å gjøre Secret Santa, som jeg har fortalt om tidligere. Istedenfor å gi alle en liten gave til rundt $20, gir vi heller én person en dyr gave/kvalitetsgave på rundt $100. Jeg hadde Spencer (broren til Ashley, vertsmoren min, så han blir på en måte onkelen min.. men han er tre år eldre enn meg, så jeg ser på han som en bror!), og gav han nye høyttalere til bilen, gavekort på bensin og noe drikke (internt). Var morsomt å gjette hvem alle hadde, og å se hva de fikk!

Jeg var en av de første som fikk gave, og Marianne/bestemor hadde meg. Jeg trodde hele tiden at Alicia hadde meg, så ble skikkelig overrasket. Jeg var kjempespent, og åpnet gaven, for så å se en rosa boks. Sett bort i fra et kort hun hadde skrevet og tre mandariner, fikk jeg en daily devotional (en kristen bok) og Michael Kors klokke. Jeg er ikke den typen som ønsker meg dyre merke-ting, bryr meg ikke så mye om sånt, men jeg ble utrooolig glad, det er jo tross alt en veldig dyr klokke, og ikke minst nydelig. Hadde aldri forventet det, og så emosjonell som jeg er, begynte jeg å gråte haha. Thank you so much 

Se da, åh 

Julemiddagen. Var "buffet", så satt vi ute og spiste på et langbord vi hadde dekket til.

FAMILIEN ♥ Thank you so much for a great, but different Christmas - I love you all!

Hvordan var din jul?

- Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits