HAPPY NEW YEAR

03.01.2014
22:32

Skrev dette innlegget for 1-2 dager siden, postet det ikke før nå..

Godt nyttår, alle sammen! Håper alle hadde en super feiring, og en flott slutt på 2013 og start på 2014!

Jeg hadde en flott start på nyttårsaften; legday, for så å komme hjem og senere få to pakker i posten. Treningen resulterte da i at jeg hadde problemer med å gå resten av dagen og første nyttårsdag, det er så lenge siden jeg har trent ben ordentlig... jaja, it's worth it. Fikk en pakke fra Annabel og Frida, to av mine beste venninner, og en fra storesøstera mi. Hadde for bare et par dager siden sagt til Madeleine "jaja, jeg får se om jeg klarer meg ett år uten grøt", så viser det seg at jeg får grøt fra to forskjellige pakker samme dag!

Annabel og Frida hadde laget en cd med bilder og videoer på til meg, men den var dessverre ødelagt da jeg fikk den. Fikk sendt den på mail så jeg fikk sett den uansett, åh ♥ En ting jeg virkelig liker er å lese brev/postkort/lange meldinger, så jeg koste meg da jeg leste det søstera mi hadde skrevet. Som dere ser, fikk jeg også Dent fra henne, og den er allerede oppspist. Tror jeg må ønske meg mer Dent, i alle forskjellige smaker.. hehe.. nam.

I 7-tiden dro vi ut for å spise på Chili's, og jeg spiste laks, kylling og brokkoli. Har cravet laks i hele desember, endelig. Utrolig god mat, har lyst å dra tilbake!

Deretter dro vi til hotellet på stranda, der det var en nyttårsfest. Der var alle voksne, og de spilte jazz-musikk, så vi ungdommene gikk ned på stranda. Det var det selvfølgelig vind og litt kjølig, så i 10-tiden gikk jeg opp og satt med på en puff nært bassenget, og de andre kom etter etter hvert. Ut i fra hva jeg har lest i utvekslings-gruppa på facebook, har alle hatt en ála lik feiring som meg, virker ikke som nyttårsaften er så stort her i USA... Tiden nærmet seg, og jeg telte ned 5-4-3-2-1, og så sa vi godt nyttår til hverandre og gav klemmer, og that's it. Etter en stund dro vi hjem og fant på noe gøy, det var mye morsommere, for så å legge oss i 5-tiden. Denne nyttårsfeiringen ville blitt mitt 5. NÅLK, men i år hadde jeg ikke mulighet til det dessverre.. Snakket nettopp med folk derfra, fordi de døgner siste dagen, så var utrolig koselig å snakke med de og på en måte være en del av det, selv om jeg er på andre siden av jordkloden 

Jeg har hatt ett supert 2013 med utrolig mange opplevelser, og så utrolig mye positivt, men også noe negativt. Jeg håper virkelig 2014 blir ett år der jeg bare kan fokusere på alt det positive i livet mitt, og bare oppleve så mye som mulig, gripe alle muligheter! Som Kristine Ullebø sa: "...så mål for 2014: KJØR PÅ!"

Hadde du en fin feiring?

- Marit

Ingen kommentarer

04.01.2014 18:27
Moren ligner på Taylor Swift!

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits