Skolestart

10.01.2014
02:34

Heisannheisann

Denne uken har vært skolestart, og det har vært ganske greit, lite lekser heldigvis. Har derimot ikke hatt en så bra start på året, da jeg har vært syk helt siden jul, men det har vært litt av og på. Vondt i magen, veldig kvalm, og sliten. De dagene jeg følte meg frisk, dro jeg på treningssenteret, men jeg skulle kanskje bare blitt hjemme igjen så jeg kunne blitt frisk fortere. Nå føler jeg meg ganske bra, og håper virkelig jeg er ferdig og frisk!!

Dette var i slutten av desember en gang. Lå i go' stolen og leste Safe Haven, da jeg plutselig sovna av fordi jeg var så sliten. Våkna av at Mia kom klatrende opp, og sovnet sånn her i en time. Kjempekoselig 

Kødder du??????? Var bare én dag, men hallo, dette er Florida liksom. Ei venninne av meg sa at dette er det kaldeste hun noen sinne har opplevd her i Florida... Gikk ut av bilen da jeg kom til skolen, og var egentlig ikke så kald, men utover dagen frøs jeg da jeg var ute. Jaja, back to normal nå, og rundt 20 grader!

På lørdag denne helga har vi vår andre konkurranse, og vår tredje er neste helg. Nå har cheerleading-sesongen virkelig begynt, og jeg er superspent på de neste konkurransene!

Hvordan var din skolestart?

- Marit

Ingen kommentarer

Amalie Ribe Øverby 11.01.2014 10:00
joda - rett på klinikken og fullt kjør! Kjenner jeg er på siste semesteret! Men det er artig:) Det har vært (eller er) ganske kaldt her også, ned i -14 (hvilket er veldig veldig kaldt, kulderekorden i Tromsø er visst -16...)! Jeg fikk skøyteski til jul, så gikk på ski til skolen på torsdag (vi begynte litt seinere) - det var digg! GOD BEDRING - bli HELT FRISK!!

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits