2nd Cheer Competition - All Out

18.01.2014
17:24

Heisann!

Dataen min funker ikke, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få fikset den. Har da ikke fått blogget noe, så da får jeg prøve ut mobilblogging. Akkurat nå, denne helgen, er vi i Daytona på vår tredje konkurranse, og dette er en stor konkurranse. Seniorlaget opptrer om ca. 5 timer, så vi må gjøre oss klar om ikke så lenge.

Forrige helg var vi på vår andre konkurranse, som var en liten konkurranse. Denne het All Out og var i Fort Lauderdale. Vårt lag (senior coed) hadde ingen konkurrenter i samme level, så det ble førsteplass på oss uansett da! Yeyy! Alle lagene fra vårt gym fikk førsteplass, og juniorlaget fikk Grand Champion og $500! Er så morsomt, og alle blir skikkelig gira! Det hele gikk bra, men det kunne gått bedre, så satser på at det går dritbra når vi skal konkurrere senere i dag og i morgen!

Ingen kommentarer

cheerchrissy.blogg.no 18.01.2014 17:44
så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits