SeaWorld

13.02.2014
08:24

Siden jeg ikke har data lengre, bruker jeg Ashley sin for å blogge, som da ikke har "æ ø å", så hver gang jeg skriver ett ord med den bokstaven i, må jeg lime inn.. sykt slitsomt. Kommer forresten et drøss med bilder nå.

Til jul fikk vi biletter til Sea World og Aquatica, og den 20. januar dro vi til Sea World. Det var egentlig meldt dårlig vær, men det ble sol og kjempevarmt! Trodde kameraet skulle lade ut hele tiden, så blir et par mobilbilder innimellom, sorry for det. Hadde hvertfall en utrolig bra dag, og fikk sett kule show, mange forskjellige dyr og tatt noen 'rides', thank you so much for this great christmas present!!

Manta, 1/2 'rides' vi tok. Sykt morsom! Den andre het Kraken.

Dolphin Cave

 

Dolphin Show! Det var utrolig å se hvor mye delfinene har lært og kunne gjøre, og akrobatene gjorde mange triks også. Var mer akrobatikk enn delfinshow, da, så neste gang burde de ha mer med delfiner, siden det er et såkalt "Dolphin Show", men var utrolig bra!

Dette "Pirat Show"et var en komedie, og det klarte de lett å oppnå. Dyrene var kjempesmarte, og jeg ble helt overgitt over hvor godt de og menneskene samarbeidet, og alt de fikk til, helt utrolig!

Han her var serriøst den morsomste fyren ever. Før showet begynte, drev han og køddet sykt med folk som gikk foran eller forbi han, han klarte virkelig å få publikum til å le! Hahaha er det mulig. Måtte jo bare ha et bilde med han! 

...kjempekaldt?

NORSK FLAGG

:-)

Dette var en stor is-ettellerannet, men følte meg litt hjemme da jeg kjente på den fordi det var is og den var kald.. heheh

Da jeg så denne isbjørnen innesperret her, holdte jeg nesten på å gråte... Det er jo dyreplageri med alle dyrene i parker som dette, men jeg synes nesten isbjørnen hadde det verst. Den så utrolig trist ut, og selv om rommet den oppholder seg i, er det ikke ekte is, frisk luft, eller noe som helst som der den hører hjemme. Jaja... :(

<3

Nå gleder jeg meg utrolig mye til Aquatica som er en stor "waterpark" i nærheten av SeaWorld, og tror vi skal dit neste helg!

Har du vært i Sea World før?

1 kommentar

Dude 13.02.2014 09:10
Anbefal Dæ å se 'the cove'. Blir så provosert!!!
Amalie Ribe Øverby 12.05.2014 18:25
Marit - uff, har ikke lest dette før nå - men skjønner veldig godt at du kjente deg hjemme i den is-grotta!! Og helt enig: den isbjørnen hadde det IKKE bra. Det er jo mye bedre om turistene tar seg en tur nordover i stedet for å støtte opp om sånt dyreplageri, synes du ikke? Så får de kjenne på hvordan EKTE is ser ut!

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits