Warrior Dash

22.02.2014
16:38

LET'S GET DIRTY!

1 februar kjørte jeg sammen med João, Tom, Alyse, Brad og Marianne (min vertsmors søsters familie og vertsbestemoren min) i 1-2 timer for å delta på Warrior Dash. Siden jeg er av den typen som har lyst til å gjøre alt mulig og oppleve mye, var dette også noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Det er noe som kalles "mud-race" (gjørme-løp), hvor du løper sammen med mange andre og du må løpe gjennom skittent vann, gå gjennom hindringer, krabbe under, klatre over, bade i gjørme, skli ned osv. Dette løpet var litt over 5 km langt, med 12 "obstacles". Jeg løp ca. hele veien, men det var mye mer løping enn jeg trodde det skulle være, men jeg ga ikke opp. Tom var den eneste som ikke gjorde det, og gjett hvem som kom først utav oss 5? Meeeg!! Yayy. Det er også forskjellige "waves" hver time, og vi løp klokken 12:00. De som starter rundt 9-tiden er de som har trent seg opp til dette og deltar i awards og sånt, mens etter det er det for alle andre, f.eks oss. Etter løpet donerer mange bort skoene sine også, som dere ser på bildet.

Ble kjent med en fyr mens jeg løp, siden vi passerte hverandre hele tiden, så begynte vi å prate. Dette er hvertfall noe av det kuleste jeg har vært med på, og jeg anbefaler alle å prøve det om dere får muligheten!! Hvis man er tidlig ute, kan man betale så lite som $20-$30 (100-200kr), men jeg fant ut dagen før at jeg skulle gjøre det, så jeg betalte $100, altså 600kr. Men det var verdt det, og det er ikke så ekstremt dyr egentlig. Vi fikk også ei tskjorte, en warrior-hatt (haha), og medalje.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits