Cheersport Nationals

03.03.2014
04:47

15 og 16 februar i Atlanta deltok vi på en svær konkurranse som heter Cheersport - National Cheerleading and Dance Championship. Dette er en av verdens største konkurranser for cheerleading og dans, og dette er en av de topp 3 største konkurransene i hele USA, og det var lag fra over hele USA der. Dag 1 tells 25% og dag 2 tells 75%, man konkurrerer to dager. Det var lag fra level 1-5, og det var delt inn i Small og Large gyms. Det var over 1000 lag som deltok på hele konkurransen til sammen!! I mitt lag sin kategori; Senior Coed Small Level 3, hadde vi 14 andre konkurrenter.

Oooog vi kom på andreplass!! Det er utrolig bra, men vi var 0,003 poeng fra førsteplass, som er litt surt. Dag 1 droppa' vi ett stunt (ikke min gruppe, da), men dag 2 gjorde vi alt perfekt. Det var to lag som var Senior Coed Large og ikke Small, og siden de bare var to, ble de plassert i vår kategori. Det var et Large team som kom på førsteplass, så det var litt urettferdig, men det er ingenting å gjøre med det nå. Hadde en fantastisk opplevelse, og var helt sykt å delta på Cheersport. Dette var både min og alle de andre sin første gang.

Vanligvis er det bare to matter på warm-ups, men se hvor mange det er her.

De tre nederste og oppe til venstre er min gruppe.

Seth, Madeleine, Jacob, meg og Demond - dødsglad etter en dødsbra opptreden!!

Veldig sen awards, gjett om vi var slitne. Dette var awards for alle senior-lag, og vi er Senior Small Gym Coed 3. Om det er Small eller Large kommer an på hvor mange det er på laget, og vi har 17. "THE SUMMIT BIDS": Summit er en like stor/litt større konkurranse som man må bli invitert til, ikke bare melde seg på, altså et "bid". Vi fikk dessverre ikke et summit-bid, men vi har en sjanse til på American Open i Orlando i begynnelsen av April. De beste lagene blir invitert til disse konkurransene, og jeg tror Summit-konkurransen faktisk kommer på TV.

Spente...

Opp for å motta trofé.

"CODY AIN'T WORRIED ABOUT NOTHIN'
... IN PARTICULAR"

♥♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits