World of Coca Cola

03.03.2014
05:17

Jeg og Madeleine dro på Coca Cola factory på søndagen før vi skulle konkurrere, og det var morsomt det. Betalte ca. 100 kr, og fikk først høre bakgrunnen om Coca Cola, opprinnelse og alt det der. Etter ei dame hadde prata i sånn 10 minutter, så vi en kort film, og deretter kunne man gå rundt og se på de 13 forskjellige "postene" de hadde. Historie, 4D-film, brus-smaking, se hvordan fabrikken fungerer osv.

Ja, men fant den aldri...

Var så masse fakta rundt om kring på veggene, men gadd jo ikke lese alt.

T to the URIST

hehe

Dette var slutten av "tour'en", og det var liksom inni her at hemmeligheten var. Håndavtrykk for å åpne og greier og greier. Men det var jo ikke lov. Sykt fristende å bare gjøre det uansett..

Dette stedet... huff. Inne her fikk du en liten plastkopp, og det var 8 forskjellige brussmaker per verdensdel, og jeg måtte selvfølgelig bare smake på alle. Er ikke 100% sikker, men tror alle disse smakene er alle verdens brustyper Coca Cola produserer, så nå har jeg smakt 40 forskjellige brussmaker av Coca Cola, og de 8 (?) forskjellige Cola-smakene.. jeg hadde så masse kullsyre i meg fordi jeg hadde drukket så sinnsykt mye brus etter dette, følte meg så oppblåst, ææhh..

Denne fant vi i Coca Cola - butikken, hahahah. De hadde alt mulig der inne, butikken var svææær. Alle fikk btw en gratis liten glassflaske med cola på vei inn til butikken, what a surprise. Jeg kjøpte en tskjorte, og etter det gikk vi ut, for så å spørre noen gutter som jobbet der om veien til et sted. Ble stående og snakke med dem i sånn 10-15 minutter, og jeg måtte jo bare fortelle en av de (som stod på en segway...) hvor sinnsykt sjalu jeg var, har alltid hatt lyst til å prøve det. Var så morsomt å snakke med dem, vi lærte dem til og med litt norsk.

Har du vært på Coca Cola factory før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits