Aquatica

10.03.2014
03:29

Den 23. februar dro vi til Aquatica, som er en del av SeaWorld, men en waterpark. Siden vi badet og dro i sklier hele tiden, tok jeg ikke noen bilder. Ashley tok et par, men utenom det, viser jeg dere bare bilder jeg tok fra google. Viser bare noen bilder, resten kan dere google selv haha! Det var deilig temperatur, nydelig vær, og morsomt å prøve ut alt de hadde. Vi ble der i ca. 3 timer, for de hadde et møte de måtte rekke om ettermiddagen. Super julegave, syns nå jeg!

Vitsen med så mye redigering?? Uansett, det er sånn det basically er.. Denne kalles Dolphin Plunge, og når du sklir gjennom de rørene, kan du se delfiner svømme rundt deg.

Her hadde de laget en strand inne i waterparken

Taumata Racer, om å gjøre å komme først ned

Tassie's Twisters - du sklir ned, og drar rundt i ring helt til du sklir rett ned i et hull, jeg har alltid hatt lyst til å prøve sånt, haha!

Loggerhead Lane, her var det litt strøm

Roa's Rapids, her var det myye strøm, så de fleste hadde flytevester, mye morsommere

Walhalla Wave

Whanau Way

Jada, så joda, waterparks er morsomme! Har lyst å dra til Wet n' Wild også, men vet ikke om jeg får gjort det før jeg drar :(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits