Demi Lovatooo - neon lights tour!

10.03.2014
04:59

Heiheihei!!

Åh, jeg er så heldig! 25. februar dro jeg, Ashley, Jillian og Alicia til Fort Lauderdale for å se Demi Lovato. Jillian fikk dette i julegave, og vi fikk bli med om vi ville. Betalte selv, da. Uansett: det begynte klokken 19:00, og vi kom dit 10 minutter før. Wopsii? Alltid sent ute..

Først ut var Fifth Harmony, som er kjent fra X-Factor (siden juli 2012). Har hørt et par av sangene deres, men visste ikke så mye om dem. Kult å se dem, da! Dette er den mest kjente sangen demmes, tror jeg. Har du hørt om den før?

Så kom Collins Key. Han er kjent fra America's Got Talent (siden 2013). Han gjorde 3-4 trylletriks med frivillige jenter fra publikum, og jeg skjønte jo ikke en dritt av hvordan han klarte det.. Første var der du biter på et kort du har signert på, holder i hender, og plutselig har dere bytta.. hæ? Andre var noe med en dollar-bill og nummeret på pengen, og hun jenta fikk faktisk komme backstage og ta bilde og snakke med Demi, syykt heldig! Tredje trikset var samme som på videoen under her (bare at han tok iPhonen til ei jente, istedenfor klokka). Rått å se på!! Blir like forvirra hver gang.
Se, fikk en 1/2 selfie med han HEHEHE :))))
Deretter var det Little Mix, en britisk gruppe (siden 2011) kjent fra X-Factor. Visste ikke så mye om de heller, men kult å se dem.Etter 2.5 time med dem 3, var det 10 minutters pause, og så kom endelig Demi. I dét hun kom på scenen, var vi ute for å kjøpe mat, menmen. Hun var RÅ, digger hun. Hun var utrolig flink live, og publikum var fantastisk. Ble sååå glad da hun sang Let It Go og Skyscraper, men de andre var også sykt bra. Rett før hun sang Warrior, hadde hun en 2-3 minutters lang tale om livet hennes, hvordan hun knakk sammen og kom seg opp igjen, og at det er veldig viktig å be om hjelp hvis du har det dårlig eller vondt. Den talen traff i hjertet, og hun sa så utrolig mye bra. Så til alle dere der ute som har det vanskelig: si ifra!
Dette er faktisk hele konserten, if you wanna take a look
Nååå må jeg sove........................
Hvilke kjendiser har du sett før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits