VAPA-show

10.03.2014
05:47

Siste uken i februar hadde vi et show på skolen: "VAPA: Techno Vanity". I år var temaet Techno Vanity, der det var fokus på hvordan hverden er i dag når det kommer til teknologi, og alt det med instagram, twitter, facebook, snapchat, selfies, og folk bryr seg mye om det nyeste osv. Det er et stort show som holdes en gang i året (på en måte to, men dette er det store), der de inkluderer dans, drama og musikk. Vi måtte være på skolen fra 4-5 tiden til 9-10 tiden hver dag etter skolen, men jeg fikk tirsdagen fri pga. Demi Lovato konserten. Mandagen (og tirsdagen) hadde vi øvelse, og onsdag-fredag var det show. Jeg er i koret, og det var vi som serverte maten, mens andre på skolen ryddet og tok oppvasken. Det var spennende å være servitører, og å gå att og fram mellom servering og sang. Vi sang bare 3 sanger, men hele showet var flott.

Da uken var over var jeg utrolig sliten, men det var en morsom opplevelse. Jeg ble enda bedre kjent med mange folk, og det er jeg utrolig glad for! Tok ingen bilder, dessverre, men vi hadde et prosjekt i spansk-klassen som var til VAPA-showet, og hvis det var bra nok, ble det hengt opp så folk kunne se de denne uken, da du også fikk "extra credit". Og det ble mitt, da, så det kan dere jo få se.

Hahah, var faktisk skikkelig stolt over at jeg klarte å skrive dette diktet! Synes det ble bra, jeg.. Hva synes dere?:)))

Ingen kommentarer

Amalie Ribe Øverby 12.05.2014 19:59
SÅ FINT DIKT! #stoltavdæ

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits