Avslappende helg

10.03.2014
06:21

Hadde fri på fredag, så var godt å få langhelg. De siste tre ukene har vært veldig mye for meg, og de siste dagene før helga, var jeg så utrolig trøtt og sliten at jeg nesten sovna i hver time på skolen. Denne helga har jeg slappet helt av og bare vært hjemme for en gangs skyld. Disse 3-4 dagene har gått til soling, bading, et par joggeturer, har sett mangemange episoder av Glee, jeg har lest litt på teorien (jepp, jeg er ganske gira på lappen når jeg kommer hjem), og skypet med venninner og familie. Og spist mat, namnamnam.

Fremover nå skjer det noe hver eneste helg helt til andre helgen i mai - busy girl! Jeg skal gjøre så masse, og gleder meg veldig til å oppleve alt. Tiden kommer til å gå kjempefort, og jeg må bare nyte tiden mens jeg er her - for snart er jeg på vei hjem igjen!!!

Det er så viktig å slappe av iblandt, og det er godt å bare ta det med ro og få igjen søvnen jeg ikke har hatt på lenge. Apropo (?) søvn... klokken er snart halv 2 om natten, jeg har blogga 5 innlegg, og jeg er enda våken. HVORFOR..

...god natt alle søte små

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits