Springbreak og Jamfest

28.04.2014
10:04

Rett etter jeg kom hjem fra Hawaii, hadde vi springbreak (24-30 mars). Var med noen venner en dag, men resten av ferien var jeg bare hjemme pga. sykdom. Blir syk hele tiden her, er utrolig plagsomt.. Var veldig deilig med to uker ferie, det trengte jeg virkelig. Den uken i Hawaii er den beste uken jeg har hatt på utrolig lenge, og det var trist å komme tilbake til normalen igjen. Men livet må gå videre.

Rett før springbreak var over, hadde vi en cheerleading konkurranse, Jamfest, i Kissimee som er i nærheten av Orlando. I vår divisjon (Senior Coed Level 3), hadde vi egentlig 4 konkurrenter, men 3 av de backa ut for en eller annen grunn, så vi konkurrerte bare mot ett annet lag. OG VI VANT!  Yayy. :)

Hver konkurranse når alle samler seg for å vente på awards, deler de ut plastikksmykker og briller og masse.. ting. Alle ungene blir helt gaaale, mens jeg bare sitter der og "FÅ HØRE HVEM SOM VANT DAAAA!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits