NCA - last cheer competition

03.05.2014
19:29

13 april var vår siste konkurranse før sesongen var over. Denne konkurransen var i Daytona Beach, og vi konkurrerte ute rett oppfor stranda - dødsvarmt. Kunne gått mye bedre, men med sola i øynene og alt, gikk et par ting galt. Vi kom på 3. plass av 5, ikke akkurat så bra, men sånt skjer. Rett etter vi gikk av scenen, innså jeg at det var vår siste konkurranse, og at jeg aldri kommer til å gjøre denne rutinen med laget mitt eller noe mer. Så emosjonell jeg er, begynte jo jeg å gråte, men sparer tårene til banketten vi har om 2-3 uker.

Etter en liten stund, gikk vi (ikke alle, da) ned til stranda og bada i havet med uniformene på. De skal få nye uniformer til neste sesong, men jeg valgte å bade uansett for moroskyld - vasker bare uniformen. Var utrolig morsomt, og varmt. Madeleine og Braden skulle hente baggene, og jeg venta i eeeevigheter, og på den tiden fikk jeg litt sol. Haha. Da jeg endelig fikk skifta, hadde jeg skille fra uniformen, så hadde to sirkler på skuldrene. Brukte resten av tiden vår til å gå litt rundt, spise, for så å gå tilbake for å dra hjem. Kanskje ikke så bra resultat, men en fin måte å "feire" siste konkurranse på :)

<3<3<3

hehe oisann...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits