Run or Dye - Color run

03.05.2014
22:38

Dette har jeg hatt lyst til å gjøre kjempelenge, og vi har tenkt på det en stund, og 19 april ble det endelig gjort. Jeg, Alicia, João, Madeleine og vertsfamilien til Madeleine; Jason, Kristi og Payton dro. Kristi og Payton løp ikke, men vi andre gjorde det. Først kjørte vi feil, fordi vi hadde fått feil adresse på mail, men folk løp i forskjellige "waves", så var ca. 5 min mellom hver gruppe som løp, så vi var ikke de eneste som kom litt sent. Vi var i den siste waven, da!

Dette er da 5k med 5 stasjoner hvor du får farge på deg. Alle har på seg hvitt før de begynner, og kommer i mål fullt av farger. Vi løp sammen i starten, men jeg løp fra dem etter ca. 5 min. På stasjon blå og grønn la jeg meg ned og rulla, pluss tok farge i trynet, så jeg så jo ikke ut.. Jason kom i mål litt før meg, mens Madeleine, Alicia og João var et stykke bak oss. Tok utrolig mange bilder, og det stod en gjeng med folk framfor en scene med musikk og kasta farger og diverse, og Payton (hun er 5 år) klarte å kaste masse hvitt i trynet mitt, og jeg fikk alt i øyet. Klarte verken å se eller åpne øyet, så måtte helle masse vann i øyet mitt, men gikk bra til slutt!

Da vi kom hjem prøvde vi å vaske oss med en hageslange (som de kaller "hose", men vi trodde de sa "hoes"...), men fargene satt sykt bra på. Etter mye skrubbing med såpe, hoppa vi i bassenget, og fargene gikk vekk etter litt.

Her fikk jeg dritmye hvitt i øyet..Har du prøvd dette? If not - joiner du neste gang?!

Ingen kommentarer

Maya 07.05.2014 18:20
Jeg har såå lyst å løpe et color run! Håper jeg får det når jeg reiser til USA

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits