Lady Gaga

03.06.2014
19:25

4. mai kjørte Ashley meg og Alicia til Fort Lauderdale (2,5t) hvor vi dro på Lady Gaga-konsert. Det var den første konserten hennes på hennes nye tour, Artpop Tour!! Vi var ikke helt sikker, men tror det var Lady Gaga som drev og DJ'et i sånn 1,5 time før hun faktisk kom på scenen og begynte å synge. Hun er ikke akkurat den ultimate DJ'en, vil jeg si... Alle de rare lydene, ble helt gal, haha. Verken jeg eller Alicia er fans, men dro bare fordi vi kan, og for opplevelsen. Jeg liker musikken hennes (ikke alt, da), så det var utrolig morsomt å synge med, er så glad jeg dro!

Hun hadde et sykt show, da! Jeg synes hun var utrolig flink live, og outfittene hennes var ikke så overdrevent som kjøtt-kjolen, men de var veldig Gaga (bilde nederst i innlegget). Alle fansene hennes derimot... var flere homofile par der, og jeg tipper rundt halvparten kledde seg ut - sykeste jeg har sett. Parykker, sminke, nesten helt naken, menn med shorts langt oppi rompa, glitter, sko som Wig Wam brukte, litt av en underholdning (bilde nederst i innlegget). Hun til og med skiftet på scenen, så alle så puppene hennes, utenom at hun hadde teip eller noe sånt over niplene. Haha, go Gaga?

Etter å ha vært på konsert til artister, får du et annet inntrykk av dem, synes jeg. Hun var veldig connected til fansene; noen kastet opp armbånd og smykke, og hun puttet det på seg. Noen kastet opp et bilde de hadde malt av henne, og hun viste det til publikum, takket, og tok vare på det. Hun fikk til og med en vest kastet opp til seg, og hun sa "I'll just put it on", og jeg elsker når artister har sånt forhold til fansen sin!! Samtidig fortalte hun litt om historien sin, og om at enten sier media hun er for overdreven, for normal, for ditt, for datt, men hun bryr seg ikke og bare er seg selv!!

Dette er alle outfittene hun brukte:

Liker du Lady Gaga?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits