VAPA-show, Spring concert and Recital

03.06.2014
20:12

På skolen hadde vi vår siste Spring Concert med koret den 6 mai, hvor vi sang flere sanger, og noen sang solosanger, og det gikk utrolig bra.

Vårt andre og siste VAPA-show for året var 10. mai, hvor orkesteret spilte noen sanger, og koret bare sang én sang, fordi den var utrolig lang. 12 MINUTTER. Vi begynte å øve på den bare et par uker før, men vi gjorde en utrolig bra jobb. 

Jeg hadde en recital med andre elever der jeg tar sangtimer den 9 mai, hvor jeg sang "make you feel my love", som dere sikkert allerede har hørt jeg covret. Det var en middag, og det var flest gamle folk der. Jeg elsker å opptre, så dette var en super mulighet, så jeg måtte jo takke ja. Fikk mange komplimenter, gjør meg utrolig glad å høre sånt :)

Kort og godt. Her er to videoer: sangen jeg sang, og den 12 minutters lange sangen, som sikkert ingen gidder å høre. Uff, tror alle var like glade da vi endelig var ferdig med det stykket... ugh.Ingen kommentarer

Marthe 03.06.2014 20:15
Sykt fin blogg!

Fast leser!

Ta gjerne en titt innom bloggen min:))

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits