Siste uka for seniors

05.06.2014
08:07

15 mai: senior awards night

Alle seniorene dro på awards night i ei kirke der alle først fikk en medalje, og deretter satt vi i ca. 1,5 time og hørte på mens lærere delte ut stipend til elevene. Det tok utrolig lang tid, og seniorene fikk fra 1000-30000 DOLLAR i stipend. Sykt. Dyrt med college, da, så de er heldige som slipper å betale så mye av egne penger!

26 mai: no school

Så utrolig deilig med enda en dag fri.

27 mai: regular school

Aller siste skoledag! Veldig avslappende, gjorde ikke akkurat så mye. Endelig ferdig på skolen!!

28 mai: yearbook and pizza party

Klokken 12:00 møttes alle seniorene på skolen der de serverte oss pizza og delte ut yearbooks til alle sammen. Jeg, Karl-Oskar og Josh dro på iHOP og spiste den frokosten før vi dro på skolen, så vi spiste ikke noe pizza. Etter å ha sett gjennom yearbook'en, gikk alle rundt til hverandre for å få den signert. Først tenkte jeg "nahh jeg gidder ikke," men så endra jeg mening da én begynte å skrive i boka mi, og deretter spurte jeg mine nærmeste også. Utrolig koselig å lese hva de sa, og kjempefint å ha med tilbake til Norge. <3

29 mai: senior memory night

Var på skolen fra 1700-2030, der vi fikk servert middag og kake. Lærerene delte ut noen awards, og deretter delte lærerene ut awards til homebase'n sin. Jeg er en utrolig utadvendt og livlig person (som dere sikkert vet), men hver gang vi har hatt homebase har vi ikke gjort en dritt, så jeg har bare vært på mobilen min som alle andre, og da har tydeligvis homebase-læreren min fått inntrykk av at jeg er en stille person. Og siden jeg en gang fikk godkjent å dra til Atlanta på cheerleading-konkurranse, visste han det også. Av ALLE ting, fikk jeg awarden "NINJA CHEERLEADER" - the most silent cheerleader in the whole US, hva i alle dager er det? Jeg er ikke en stille eller sjenert person, og hvor har han ninja fra? Haha, han faila veldig på den, men morsomt uansett. Var gøy å høre på hva alle andre fikk, og jeg gjenkjente mye!! 

30 mai: graduation rehearsal

Klokka 0900 måtte vi møte på Vero Beach High School fordi det var i et rom der vi skulle graduate. Som dere sikkert vet, gikk jeg på IRCHS, så vi graduater ikke på fotballbanen, fordi vi ikke er en SÅ stor skole. Er ca. 700 på min skole. Uansett: vi ble satt i alfabetisk rekkefølge og gikk gjennom alt av hvordan graduation kom til å bli. Tok et par timer, uggghhh. Men etter dette tror jeg det var flere enn meg som gledet seg til neste dag - graduation!!

31 mai: GRADUATION!


Fra Amy's graduation party

Senior memory night

Min homebaseMektig frokost på iHOP

"Senior prank", da vi overnatta på skola, og hadde egentlig masse planer for senior prank, men så endte det opp med at vi ikke fikk lov til å gjøre alt, og resten vi kunne gjøre gjorde vi ikke. TEIT. Prøvde å overnatte i telt, men de vannsprederne dusjet oss og teltet vårt 2 ganger (vi flytta oss), og endte opp med å legge oss i bilen, for så å dra hjem før klokka 7 om morgenen. Kjempeteit.

Senior memory night

Graduation rehearsal

SELFIE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits