GRADUATION 2k14

05.06.2014
23:53

Before i die: graduate from an American High School!

Nå har jeg da ikke virkelig graduatet, fordi jeg fikk ikke diplomaet, men jeg gjorde samme som de andre, og fikk ha på meg cap & gown - og det var mitt mål. Endelig har jeg opplevd det, og dette er once in a lifetime for meg!

Vi måtte møte klokken 14:00 for å gjøre oss helt klar, og det var så kjedelig å bare stå og vente i ca. 45 minutter før vi endelig gikk ut og fikk satt oss ned. Det var noen taler, og det var veldig gode taler, og etter det kom en og en rekke/en og en senior fram hvor de presenterte oss. Hele graduation varte i ca. 1,5 time, og på slutten klarte jeg nesten ikke vente på å kaste hatten i lufta - det er virkelig ett øyeblikk jeg har hatt lyst til å oppleve utrolig lenge. Og det fikk jeg! Jeg og Daniel bare "Can we throw the hats now? Can we throw them? Can we? Can we????" rett før det skjedde. Ubeskrivelig!
Jillian og meg

Meg og Josephin

Alicia og meg

Meg og Lexx

Meg og Daniel

Antonia, Ashley, meg, Alicia og Jillian

Meg, Tom og Madeleine - finally graduated!Meg og Samantha

Karl-Oskar og João

Madeleine og Tom, VERDENS SKJØNNESTE, åååå!! Trenger kjæreste, noen frivillige?

Alicia, sååå penAlicia og meg

Madeleine og meg

Tom og Karl-Oskar

Liv og Olivia

Mia

Som dere ser, dro vi hjem til moren til Liv sin vertsmor for å ha ett lite "graduation party" for meg og Liv. Var familie og noen venner der, og det var utrolig koselig. Vi tok utrolig mange bilder (postet bare noen av dem), spiste mye god mat, badet i bassenget, lagte s'mores - veldig vellykket dag og graduation 

Siste uka for seniors

05.06.2014
08:07

15 mai: senior awards night

Alle seniorene dro på awards night i ei kirke der alle først fikk en medalje, og deretter satt vi i ca. 1,5 time og hørte på mens lærere delte ut stipend til elevene. Det tok utrolig lang tid, og seniorene fikk fra 1000-30000 DOLLAR i stipend. Sykt. Dyrt med college, da, så de er heldige som slipper å betale så mye av egne penger!

26 mai: no school

Så utrolig deilig med enda en dag fri.

27 mai: regular school

Aller siste skoledag! Veldig avslappende, gjorde ikke akkurat så mye. Endelig ferdig på skolen!!

28 mai: yearbook and pizza party

Klokken 12:00 møttes alle seniorene på skolen der de serverte oss pizza og delte ut yearbooks til alle sammen. Jeg, Karl-Oskar og Josh dro på iHOP og spiste den frokosten før vi dro på skolen, så vi spiste ikke noe pizza. Etter å ha sett gjennom yearbook'en, gikk alle rundt til hverandre for å få den signert. Først tenkte jeg "nahh jeg gidder ikke," men så endra jeg mening da én begynte å skrive i boka mi, og deretter spurte jeg mine nærmeste også. Utrolig koselig å lese hva de sa, og kjempefint å ha med tilbake til Norge. <3

29 mai: senior memory night

Var på skolen fra 1700-2030, der vi fikk servert middag og kake. Lærerene delte ut noen awards, og deretter delte lærerene ut awards til homebase'n sin. Jeg er en utrolig utadvendt og livlig person (som dere sikkert vet), men hver gang vi har hatt homebase har vi ikke gjort en dritt, så jeg har bare vært på mobilen min som alle andre, og da har tydeligvis homebase-læreren min fått inntrykk av at jeg er en stille person. Og siden jeg en gang fikk godkjent å dra til Atlanta på cheerleading-konkurranse, visste han det også. Av ALLE ting, fikk jeg awarden "NINJA CHEERLEADER" - the most silent cheerleader in the whole US, hva i alle dager er det? Jeg er ikke en stille eller sjenert person, og hvor har han ninja fra? Haha, han faila veldig på den, men morsomt uansett. Var gøy å høre på hva alle andre fikk, og jeg gjenkjente mye!! 

30 mai: graduation rehearsal

Klokka 0900 måtte vi møte på Vero Beach High School fordi det var i et rom der vi skulle graduate. Som dere sikkert vet, gikk jeg på IRCHS, så vi graduater ikke på fotballbanen, fordi vi ikke er en SÅ stor skole. Er ca. 700 på min skole. Uansett: vi ble satt i alfabetisk rekkefølge og gikk gjennom alt av hvordan graduation kom til å bli. Tok et par timer, uggghhh. Men etter dette tror jeg det var flere enn meg som gledet seg til neste dag - graduation!!

31 mai: GRADUATION!


Fra Amy's graduation party

Senior memory night

Min homebaseMektig frokost på iHOP

"Senior prank", da vi overnatta på skola, og hadde egentlig masse planer for senior prank, men så endte det opp med at vi ikke fikk lov til å gjøre alt, og resten vi kunne gjøre gjorde vi ikke. TEIT. Prøvde å overnatte i telt, men de vannsprederne dusjet oss og teltet vårt 2 ganger (vi flytta oss), og endte opp med å legge oss i bilen, for så å dra hjem før klokka 7 om morgenen. Kjempeteit.

Senior memory night

Graduation rehearsal

SELFIE

End of year show - dance - IRCHS

05.06.2014
07:06

18 mai, samme dag som Cheerleading-"avslutninga", bare senere, hadde skolen vår "the end of year show." Ballett er en stor greie på skolen, og flere av vennene mine er dansere, også Alicia. Jeg dro da selvfølgelig for å støtte søstra mi, men også venner. Det var mye bra, og de er kjempeflinke!! :)Disse går selvfølgelig ikke på skolen, men noen små unger danset, og den minste gutten er veeeerdens skjønneste!!!

Senior skip day

05.06.2014
06:14

Senior skip day er en tradisjon for alle High Schools i USA. Det er da en dag, vanligvis iløpet av de 1-2 siste ukene før graduation at alle seniors (de som kan/vil) skipper skolen. For oss ble det 19 mai, og vi bestemte oss for å dra til stranda. Det var ikke veldig mange der, men noen valgte å gjøre noe annet istedenfor å dra til stranda, mens noen måtte på skolen siden de var på "attendance contract". Vi var da på stranden i noen timer, spilte fotball og volleyball, og badet. Etter det dro vi til Niños og spiste mat, de fleste pizza (selvfølgelig). Senere dro folk til sitt, mens jeg ble med Josephin hjem. Vi ble bare liggende i senga og prate, men var utrolig koselig!

Meg, Tristen, Madeleine, Josephin

Meg og Josephin

Jeg glemte å ta bilder, men her er et par. Flott dag :)

End of the season picnic - Cheerleading

05.06.2014
05:57

18 mai hadde vi en "end of the season picnic" med cheerleading. Jeg trodde først vi skulle ha en bankett hvor alle kom til å være, men det var da bare en slags piknik ute med mat og ikke engang halvparten av lagene var der. De hadde mye god mat (smakte noe sånn cookie dough greier.. beste jeg har smakt), vi spilte fotball, og de minste ungene hadde et hoppeslott med et plaskebasseng ved siden av. Da vi måtte si hade til de andre, ble det en del klemming og noe gråting. Innså at jeg mest sannsynlig ikke ser dem igjen. Men that's life. Har hatt ett supert år med cheerleading, og blitt kjent med fantastiske folk!

Twins >Madeleine<

17 mai i USA

05.06.2014
04:34

GRATULERER MED DAGEN, NORGE! 200 ÅR!

... litt sent, da.

I år ble det ikke noe 17. mai med bunad og softis, og venner og familie for meg. Det var utrolig rart. Jeg var alene hjemme om morgenen, så brukte tiden på å bake en sjokoladekake og dekorere den med noe norsk. Veldig originalt endte jeg opp med ett norsk flagg og "17 mai". Den ble utrolig god, da! Vi ville selvfølgelig feire litt, så vi samlet oss med venner og familie. Istedenfor å bare ha norsk mat, tenkte vi "hvorfor ikke bare ha internasjonalt?" De som var der lagde/tok med noe mat fra hvor de er fra, så vi endte da opp med mat fra Norge, Tyskland, Brasil og USA.

Norge: to kaker til dessert, knekkebrød med brunost, fiskeboller, kjøttkaker, poteter, potetstappe, grøt

Tyskland: kalter hund (dessert, SYKT god) og spätzle med sprøløk og stekt løk

Brasil: ris med kylling

Amerika: pølser og pizza...

Vellykket dag med masse god mat og flotte folk!!!

VAPA-show, Spring concert and Recital

03.06.2014
20:12

På skolen hadde vi vår siste Spring Concert med koret den 6 mai, hvor vi sang flere sanger, og noen sang solosanger, og det gikk utrolig bra.

Vårt andre og siste VAPA-show for året var 10. mai, hvor orkesteret spilte noen sanger, og koret bare sang én sang, fordi den var utrolig lang. 12 MINUTTER. Vi begynte å øve på den bare et par uker før, men vi gjorde en utrolig bra jobb. 

Jeg hadde en recital med andre elever der jeg tar sangtimer den 9 mai, hvor jeg sang "make you feel my love", som dere sikkert allerede har hørt jeg covret. Det var en middag, og det var flest gamle folk der. Jeg elsker å opptre, så dette var en super mulighet, så jeg måtte jo takke ja. Fikk mange komplimenter, gjør meg utrolig glad å høre sånt :)

Kort og godt. Her er to videoer: sangen jeg sang, og den 12 minutters lange sangen, som sikkert ingen gidder å høre. Uff, tror alle var like glade da vi endelig var ferdig med det stykket... ugh.First baseball game

03.06.2014
19:50

8 mai dro jeg på mitt første baseball-game med Samantha og faren hennes i Port Saint Lucie, og det var Mets VS Cardnials. Var ikke så spennende å se på, utenom når alle begynte å juble og de faktisk scoret eller noe. Skjedde også to ganger at de begynte å kjefte og krangle på banen (ikke spillerne, men noen av de andre folkene), det var sykt morsomt å se på haha. De har ikke lov til å røre hverandre, så de står der og vifter med armene i alle retninger, for om de rører hverandre blir de diskvalifisert.

Vi prøvde å få tak i ball, men det klarte vi ikke.. Men jeg fikk smakt funnel cake og fried oreos!! Det var faktisk utrolig godt (men UTROLIG usunt), og var en av tingene jeg ville smake før jeg dro herifra. Før vi dro og så kampen, lagde Samantha også pigs in a blanket, som også var sykt godt. 'MURICA

 

Har du vært på et baseball game før?

Lady Gaga

03.06.2014
19:25

4. mai kjørte Ashley meg og Alicia til Fort Lauderdale (2,5t) hvor vi dro på Lady Gaga-konsert. Det var den første konserten hennes på hennes nye tour, Artpop Tour!! Vi var ikke helt sikker, men tror det var Lady Gaga som drev og DJ'et i sånn 1,5 time før hun faktisk kom på scenen og begynte å synge. Hun er ikke akkurat den ultimate DJ'en, vil jeg si... Alle de rare lydene, ble helt gal, haha. Verken jeg eller Alicia er fans, men dro bare fordi vi kan, og for opplevelsen. Jeg liker musikken hennes (ikke alt, da), så det var utrolig morsomt å synge med, er så glad jeg dro!

Hun hadde et sykt show, da! Jeg synes hun var utrolig flink live, og outfittene hennes var ikke så overdrevent som kjøtt-kjolen, men de var veldig Gaga (bilde nederst i innlegget). Alle fansene hennes derimot... var flere homofile par der, og jeg tipper rundt halvparten kledde seg ut - sykeste jeg har sett. Parykker, sminke, nesten helt naken, menn med shorts langt oppi rompa, glitter, sko som Wig Wam brukte, litt av en underholdning (bilde nederst i innlegget). Hun til og med skiftet på scenen, så alle så puppene hennes, utenom at hun hadde teip eller noe sånt over niplene. Haha, go Gaga?

Etter å ha vært på konsert til artister, får du et annet inntrykk av dem, synes jeg. Hun var veldig connected til fansene; noen kastet opp armbånd og smykke, og hun puttet det på seg. Noen kastet opp et bilde de hadde malt av henne, og hun viste det til publikum, takket, og tok vare på det. Hun fikk til og med en vest kastet opp til seg, og hun sa "I'll just put it on", og jeg elsker når artister har sånt forhold til fansen sin!! Samtidig fortalte hun litt om historien sin, og om at enten sier media hun er for overdreven, for normal, for ditt, for datt, men hun bryr seg ikke og bare er seg selv!!

Dette er alle outfittene hun brukte:

Liker du Lady Gaga?

Run or Dye - Color run

03.05.2014
22:38

Dette har jeg hatt lyst til å gjøre kjempelenge, og vi har tenkt på det en stund, og 19 april ble det endelig gjort. Jeg, Alicia, João, Madeleine og vertsfamilien til Madeleine; Jason, Kristi og Payton dro. Kristi og Payton løp ikke, men vi andre gjorde det. Først kjørte vi feil, fordi vi hadde fått feil adresse på mail, men folk løp i forskjellige "waves", så var ca. 5 min mellom hver gruppe som løp, så vi var ikke de eneste som kom litt sent. Vi var i den siste waven, da!

Dette er da 5k med 5 stasjoner hvor du får farge på deg. Alle har på seg hvitt før de begynner, og kommer i mål fullt av farger. Vi løp sammen i starten, men jeg løp fra dem etter ca. 5 min. På stasjon blå og grønn la jeg meg ned og rulla, pluss tok farge i trynet, så jeg så jo ikke ut.. Jason kom i mål litt før meg, mens Madeleine, Alicia og João var et stykke bak oss. Tok utrolig mange bilder, og det stod en gjeng med folk framfor en scene med musikk og kasta farger og diverse, og Payton (hun er 5 år) klarte å kaste masse hvitt i trynet mitt, og jeg fikk alt i øyet. Klarte verken å se eller åpne øyet, så måtte helle masse vann i øyet mitt, men gikk bra til slutt!

Da vi kom hjem prøvde vi å vaske oss med en hageslange (som de kaller "hose", men vi trodde de sa "hoes"...), men fargene satt sykt bra på. Etter mye skrubbing med såpe, hoppa vi i bassenget, og fargene gikk vekk etter litt.

Her fikk jeg dritmye hvitt i øyet..Har du prøvd dette? If not - joiner du neste gang?!

Upperclassmen Coffee Night

03.05.2014
20:23

17 april hadde vi "upperclassmen coffee night" på skolen. Upperclassmen er seniors og juniors, og de som ville kunne komme til teater-rommet for $5 hvor flere folk framførte. Et par uker tidligere hadde Kaitlin (skolepresident) sett coveren min, og hun spurte om jeg ville synge her. Så jeg takka ja, og sang samme sang - ble så glad for responsen! "Good job", "I love your voice", "I didn't know you could sing", "you made me cry" er så koselig å høre sånt :)

Kaitlin, Kacy og Harley

Jake og Devon, haha, de er så morsomme

Her er sangen jeg covret, og sang denne dagen om dere ikke har hørt den:

Hva synes du? :)

Ferdig med cheerleading

03.05.2014
20:01

Etter NCA hadde vi trening de siste 2 mandagene og onsdagene i april, men det var ikke obligatorisk. Vi dro på to av de, og alt vi gjorde var skill-building der vi stuntet litt, øvde på hopp til level 4 (de skal gå opp til level 4 neste sesong), og bare gjorde noen leker og hadde det morsomt. Blir ikke siste gangen jeg ser de, da, for vi skal ha bankett den 18 mai. Blir så trist å si hade, gruer meg... :'(

Jeg har hatt ett så fantastisk år, men mye opp og ned. Har både gledet meg, og vært litt lei av cheerleading, for det tar så utrolig mye tid. Er veldig godt å være ferdig, samtidig ikke. Både jeg og de andre har følt det litt sånn "I'm glad it's over, but at the same time I'm not." Jeg har blitt kjent med fantastiske folk jeg aldri kommer til å glemme, har vært så mange steder pga. konkurranser! Gleder meg til å komme tilbake på besøk, og se hvordan det går med level 4 og til å møte alle sammen. 

Meg, Cody (treneren vår) og Seth

Meg, Demond, Halle og Lauren (flyer) 

NCA - last cheer competition

03.05.2014
19:29

13 april var vår siste konkurranse før sesongen var over. Denne konkurransen var i Daytona Beach, og vi konkurrerte ute rett oppfor stranda - dødsvarmt. Kunne gått mye bedre, men med sola i øynene og alt, gikk et par ting galt. Vi kom på 3. plass av 5, ikke akkurat så bra, men sånt skjer. Rett etter vi gikk av scenen, innså jeg at det var vår siste konkurranse, og at jeg aldri kommer til å gjøre denne rutinen med laget mitt eller noe mer. Så emosjonell jeg er, begynte jo jeg å gråte, men sparer tårene til banketten vi har om 2-3 uker.

Etter en liten stund, gikk vi (ikke alle, da) ned til stranda og bada i havet med uniformene på. De skal få nye uniformer til neste sesong, men jeg valgte å bade uansett for moroskyld - vasker bare uniformen. Var utrolig morsomt, og varmt. Madeleine og Braden skulle hente baggene, og jeg venta i eeeevigheter, og på den tiden fikk jeg litt sol. Haha. Da jeg endelig fikk skifta, hadde jeg skille fra uniformen, så hadde to sirkler på skuldrene. Brukte resten av tiden vår til å gå litt rundt, spise, for så å gå tilbake for å dra hjem. Kanskje ikke så bra resultat, men en fin måte å "feire" siste konkurranse på :)

<3<3<3

hehe oisann...

American Open

30.04.2014
04:33

5-6 April

Kjempetidlig opp for å kjøre til Orlando med Madeleine og vertsfamilien hennes som vi bodde på hotell med. Med en gang vi kom til Orlando dro vi til senteret hvor konkurransen var, skifta og sminka oss, og møtte de andre. Opptredenen gikk.. dårlig. Både dag 1 og dag 2, menmen, sånt skjer. I tillegg var temaet "Hawaii", som gjorde at jeg savna Hawaii og alle folkene enda mer..

Første dagen etter opptredenen dro vi til hotellet, og senere gikk vi ut og spiste middag. Jeg var utrolig sliten, så var godt å sove. Dag 2 dro vi hjem etter awards, og vi kom på 3. plass utav.. 5? 7? Husker ikke.Grad Bash 2014

30.04.2014
03:59

4. April dro seniors fra skolen min på Grad Bash (grad = graduation) i Universal Studios. Grad Bash er 5 forskjellige datoer. Dette er et event hvor seniors rundt om i Florida/USA kan komme til Universal og "feire" at det er deres siste år og de skal graduate. Grad Bash varer fra 19:00-02:00. Klokken 22:30 var det konsert for de som ville se, og 21:30 begynte DJ'en. Da vi var der, var det NE-YO som opptredde! Elsker både han og sangene hans, så jeg ble helt i ekstase da jeg fant ut at det var han som skulle opptre. To av de andre datoene var det Trey Songz, og i fjor var det Pitbull.

Det var utrolig varmt (vi måtte være i dresscode), men jeg hadde en super dag med venner. Var tonnevis av folk, og lange køer - gikk bl.a. til Rock It hvor det stod det var 2 timer ventetid, men vi venta "bare" i litt over en time. Vi gikk fram til scenen da DJ'en opptredde, og det var masse folk der allerede, men rett før Ne-Yo kom ut på scenen, hadde vi klart å komme oss så langt fram at det bare stod to personer framfor oss. So close!! Midt i konserten da Ne-Yo kasta håndkleet ut i publikum, fikk jentene framfor meg tak i det, og 5 stk sloss om det - så da de begynte å krangle, ble det et åpent rom, og jeg gikk helt fram! Midt i konserten smilte jeg så stort, og sendte et skikkelig slengkyss til Ne-Yo, og han sendte ett tilbake til meg! Made. My. Day. Alle begynte å hyle, og jeg bare "det var til meg!! til meg!!" Ble helt forelska da han sang Because of You, det er en av favorittsangene mine - men utenom det var jeg bare i himmelen under hele konserten. Han var fantastisk!

Meg og Holly <3, men vi var også med Josephin og Trevor

Holly - Trevor - meg - Josephin

DJ'en

Vi kom hjem i 5-tiden, og jeg måtte stå opp i 7-8-tiden for å kjøre opp til Orlando pga. en cheerkonkurranse. Gjett om jeg var trøtt...

Adele - Make You Feel My Love (cover)

30.04.2014
03:16

1. April, ironisk nok, spilte jeg inn en cover av "make you feel my love" av Adele, originalt Bob Dylan. Har hatt lyst til å covre en sang lenge, og endelig fikk jeg gjort det. Hyggelig om dere ville hørt på den, gi tilbakemelding og gjerne del videre! :)

Hva synes du?

Springbreak og Jamfest

28.04.2014
10:04

Rett etter jeg kom hjem fra Hawaii, hadde vi springbreak (24-30 mars). Var med noen venner en dag, men resten av ferien var jeg bare hjemme pga. sykdom. Blir syk hele tiden her, er utrolig plagsomt.. Var veldig deilig med to uker ferie, det trengte jeg virkelig. Den uken i Hawaii er den beste uken jeg har hatt på utrolig lenge, og det var trist å komme tilbake til normalen igjen. Men livet må gå videre.

Rett før springbreak var over, hadde vi en cheerleading konkurranse, Jamfest, i Kissimee som er i nærheten av Orlando. I vår divisjon (Senior Coed Level 3), hadde vi egentlig 4 konkurrenter, men 3 av de backa ut for en eller annen grunn, så vi konkurrerte bare mot ett annet lag. OG VI VANT!  Yayy. :)

Hver konkurranse når alle samler seg for å vente på awards, deler de ut plastikksmykker og briller og masse.. ting. Alle ungene blir helt gaaale, mens jeg bare sitter der og "FÅ HØRE HVEM SOM VANT DAAAA!"

Hawaii

28.04.2014
09:54

Heisannheisann, blogging er virkelig ikke min greie, så da blir det blogginnlegg 1 mnd etter det skjer ting...

 

Note: Jeg skrev mye og lasta opp masse bilder, og så ble det meste borte, så nå gidder jeg ikke... Har masse bilder på facebook i Hawaii-albumet, så laget et kort innlegg her! 


15-22 Mars dro jeg, Alicia, Sarah og Eric til Hawaii sammen. Vi reiste med Belo USA som organiserer turer til Hawaii, west coast, east coast, NYC osv for utvekslingsstudenter i USA. Vi var til sammen 101 studenter fra hele verden, og alle var rundt om kring i hele USA. De fleste var fra Norge og Tyskland, men herlighet så mange flotte folk det var. Vi gjorde så og si alt Hawaii har å tilby på én uke. Vi var opptatt hver dag fra tidlig på morgenen til sent om kvelden, men da vi hadde fritid, kunne vi gå hvor vi ville alene, og det var deilig å ha det så fritt. Hawaii var helt fantastisk, enda bedre enn jeg trodde, og alle de flotte folkene gjorde turen ti ganger bedre. Ble ikke kjent med halvparten engang, men jeg savner hver og en av de, og det var utrolig vanskelig å forlate Hawaii. Da jeg var på Hawaii, hadde jeg det så bra som jeg ikke har hatt det på Gud vet hvor lenge, og med en gang jeg kom tilbake igjen var alt bare deprimerende, fordi jeg ville bare bli i Hawii.. Men nå går det bra :) Det flotte med utvekslingsår er at du blir kjent med folk over alt, så nå har jeg venner rundt om i hele verden!!

15 mars - Arrive In Honolulu, Hawaii

Vi kjørte til West Palm Beach klokken 03:30, og flyet gikk 06:30. Vi fløy West Palm Beach > San Fransisco > Honolulu, og ankom i 19:00-tiden. Etter det tok det ca. 45 minutter til hotellet, hvor vi ankom midt i ett møte. Alle hadde spist, utenom oss 4 som kom, så det var litt.. kleint haha. Etter det fikk vi t-skjorte, name-tag, velge gruppe (vi var delt inn i gul, rød, blå og grønn), og ta oss til rette på rommet, møte litt folk osv før det var leggetid i 22-tiden.

16 mars - Catamaran Tour

Catamaran Tour var da vi dro ut på havet med en svær båt og fikk se på byen fra avstand, og kanskje se noen hvaler eller noe. Vi så et par dyr, men husker ikke helt hvilke.. Etter denne turen skulle vi egentlig ha Surf Lesson, men ble flyttet til 19 mars pga lite bølger - så vi slappet bare av på stranden, gikk litt rundt i butikker og sånn helt til middag.

17 mars - North Shore and Polynesian Cultural Center

Først dro vi til North Shore for å lære om kongen og dronningen av Hawaii, historie osv, og så til Dole Plantation (kjørte forresten forbi verdens største corn maze) hvor vi spiste whipped pineapple som minner om is, men er helt naturlig. Kjøpte også armband med mitt Hawaiiske navn "Malika", og en ekte perle rett ut av østersen. Deretter dro vi til Polynesian Cultural Center hvor vi så diverse danser og hørte musikk, et par forestillinger, lærte hula hula dans - kjempespennende! Flott dag!

Deler av The Pirates of the Caribbean ble spilt inn på denne stranda

"Tonga" er et sted i Hawaii, men var litt morsomt at vi sier "tonga" til "the tongue" hehe..

18 mars - Pali Lookout and Beach Day

I dag dro vi først til Pali Lookout for å se utsikten (såååå mye vind...), deretter fikk vi dra på en butikk for å kjøpe mat/lunsj/snacks for å ta med til en strand vi skulle til. Denne stranda er det egentlig ikke lov til å dra til med store grupper/turistgrupper, men Belo USA er de eneste som får lov! Herlighet, for et nydelig sted.

19 mars - Diamond Head Trail and Surf Lesson

Tidlig opp, frokost, for så å gå en lang tur før vi kom til enden av Diamond Head (en vulkan) hvor vi møttes før vi gikk opp. Rekorden opp var 6 min og 40 sek, om jeg ikke husker feil, og vi norske jentene skulle jo prøve å slå det... vi jogga de første 3-4 minuttene, men det var så sinnsykt varmt og oppoverbakke hele veien, var dødstungt. Men vi brukte 14 minutter opp (som er utrolig bra), og det var helt grusomt å gå i trapper de siste 5 minuttene, for vi pressa oss skikkelig og gikk fort. Men GUD det var deilig å nå toppen!! Etter vi kom ned kjøpte vi smoothie/shave ice før bussen tok oss tilbake til Waikiki beach hvor vi skulle surfe. DET var morsomt, men tungt i armene! Jeg skal definitivt lære meg å surfe bedre en gang... Resten av dagen var bare avslapping ved stranda.

20 mars - Pearl Harbor and The USS Arizona National Monument

Sier seg selv. Vi dro til Pearl Harbor (USS Missouri) og fikk omvisning, den båten er helt ubegripelig stor... Dro senere til The USS Arizona National Monument. På Pearl Harbor/USS Missouri ble Battleship spilt inn, utrolig kult å tenke på!! Jeg visste nesten ingenting om Pearl Harbor før jeg kom dit, og lærte kjempemye. På The USS Arizona National Monument så vi en lang liste over alle som døde, og det var sterkt å se.

"Great seal of the state of Florida * In God we trust"

21 mars - Snorkeling and Luau

Nå var det endelig tid for snorkling i fantastiske Hawaii, som alle gledet seg til! Vi dro til Hanauma Bay. Da vi venta på å komme inn så vi noen syke edderkopper, verste jeg har vært med på, og etter det fikk vi en presentasjon om stedet, reglene og hva vi kunne se under vann. Tok 5-10 minutter å gå ned til bay'en. Da vi var ferdig, glemte jeg svømmeføttene og maska mi, så jeg stressa tilbake til hvor vi lå, fant det ikke og gikk halvveis opp igjen, så sprang jeg ned fordi jeg trodde jeg så det, tok det, og jogga opp igjen.. hjelp. Hvorfor meg. Uansett - da vi kom tilbake gikk vi litt i butikker, før vi tok turen til hotellet for å fikse oss for siste kveld i Hawaii.. Vi dro til ett sånt sted hvor de hadde buffet, og de viste danser/show hele kvelden. Kjempefint!! Og trist. Resten av kvelden døgna de fleste, siden folk begynte allerede på hjemreisen klokka 4 om natta...

22 mars - Depart from Honolulu, Hawaii

Som sagt, folk døgna, og folk startet hjemreisen i 4-tiden og senere. Vi dro i 11-tiden, skal love deg det ble tårevåte øyeblikk. Men jeg skal se dem igjen snart <3

 

I'll be back soon, Hawaii <3

Hawaii next --->

15.03.2014
23:17

Akkurat nå sitter jeg, Eric, Alicia og Sarah på flyplassen i San Fransisco og venter på flyet videre til Honolulu, Hawaii. Ruta er West Palm-Charlotte-San Fransisco-Honolulu, alt i alt 14 timer med fly, men venting mellom hvert fly. Vi er hvertfall utrolig spente, og gleder oss syyykt til en uke på Hawaii med masse flotte folk, og alt vi skal gjøre!!

Avslappende helg

10.03.2014
06:21

Hadde fri på fredag, så var godt å få langhelg. De siste tre ukene har vært veldig mye for meg, og de siste dagene før helga, var jeg så utrolig trøtt og sliten at jeg nesten sovna i hver time på skolen. Denne helga har jeg slappet helt av og bare vært hjemme for en gangs skyld. Disse 3-4 dagene har gått til soling, bading, et par joggeturer, har sett mangemange episoder av Glee, jeg har lest litt på teorien (jepp, jeg er ganske gira på lappen når jeg kommer hjem), og skypet med venninner og familie. Og spist mat, namnamnam.

Fremover nå skjer det noe hver eneste helg helt til andre helgen i mai - busy girl! Jeg skal gjøre så masse, og gleder meg veldig til å oppleve alt. Tiden kommer til å gå kjempefort, og jeg må bare nyte tiden mens jeg er her - for snart er jeg på vei hjem igjen!!!

Det er så viktig å slappe av iblandt, og det er godt å bare ta det med ro og få igjen søvnen jeg ikke har hatt på lenge. Apropo (?) søvn... klokken er snart halv 2 om natten, jeg har blogga 5 innlegg, og jeg er enda våken. HVORFOR..

...god natt alle søte små

All Out, Orlando

10.03.2014
06:06

Dagen etter VAPA-showet var over, måtte jeg stå opp klokken 6 for å gjøre meg klar til å dra til Orlando. Ashley kjørte meg til gymmet, så kjørte jeg med Stephen, Braden og Demond oppover. Svipptur innom Dunkin` Donuts, etterfulgt av en sykt morsom kjøretur oppover. Da vi ankom Disney i Orlando kjørte vi rundt i ring et par minutter før vi fant veien inn til Disney-hotellet vi skulle bo på. Konkurransen var på hotellet, så det var jo greit.

Vi venta i et par timer før vi gikk opp på hotellrommet for å slappe av og skifte før vi skulle konkurrere. Det er egentlig slik at hvis jeg ikke er på trening samme uke som konkurransen, får jeg ikke konkurrere, men jeg fikk allikevel. Da vi gikk inn til warm-ups var jeg en stk. forvirret jente, for jeg rota til et par ting på rutinen, ettersom jeg ikke hadde vært på trening på 1,5 uke, men det kom seg fort til. Hele greia gikk veldig bra, men en av gruppene våre droppa ett stunt, det var jo kjipt. Vi hadde 4 konkurrenter, og hvis jeg ikke husker feil, droppa alle lagene minst ett stunt, så.

Resten av dagen var vi rundt på hotellet, gikk for å spise, hadde massasje for hverandre -digg-, og så la vi oss. Jeg var så trøtt da vi gikk til sengs, var et skikkelig vrak...

Meg og Paolo, han cheerer for et annet lag, og vi konkurrerte mot hverandre (guess who won)

Da vi våkna neste morgen kom Demond med frokost til meg og Madeleine, ååå han er så snill. Er ikke første gang han gjør det! Han måtte selvfølgelig komme klokken 8 om morgenen isdenenfor 10, takk for det da... jaja

Dag 2 gikk veldig bra, vi gjorde alt perfekt! Men det gjorde jo de andre lagene også. Da det kom til awards, kom Top Dog på førsteplass, og vi kom på andreplass, og resten under oss. Top Dog er utrolig gode, så da vi så demmes opptreden, skjønte vi at de kom til å vinne. Menmen! Sånt skjer :)

Min stuntgruppe, jeg er base.

♥ ADRENALINE

VAPA-show

10.03.2014
05:47

Siste uken i februar hadde vi et show på skolen: "VAPA: Techno Vanity". I år var temaet Techno Vanity, der det var fokus på hvordan hverden er i dag når det kommer til teknologi, og alt det med instagram, twitter, facebook, snapchat, selfies, og folk bryr seg mye om det nyeste osv. Det er et stort show som holdes en gang i året (på en måte to, men dette er det store), der de inkluderer dans, drama og musikk. Vi måtte være på skolen fra 4-5 tiden til 9-10 tiden hver dag etter skolen, men jeg fikk tirsdagen fri pga. Demi Lovato konserten. Mandagen (og tirsdagen) hadde vi øvelse, og onsdag-fredag var det show. Jeg er i koret, og det var vi som serverte maten, mens andre på skolen ryddet og tok oppvasken. Det var spennende å være servitører, og å gå att og fram mellom servering og sang. Vi sang bare 3 sanger, men hele showet var flott.

Da uken var over var jeg utrolig sliten, men det var en morsom opplevelse. Jeg ble enda bedre kjent med mange folk, og det er jeg utrolig glad for! Tok ingen bilder, dessverre, men vi hadde et prosjekt i spansk-klassen som var til VAPA-showet, og hvis det var bra nok, ble det hengt opp så folk kunne se de denne uken, da du også fikk "extra credit". Og det ble mitt, da, så det kan dere jo få se.

Hahah, var faktisk skikkelig stolt over at jeg klarte å skrive dette diktet! Synes det ble bra, jeg.. Hva synes dere?:)))

Demi Lovatooo - neon lights tour!

10.03.2014
04:59

Heiheihei!!

Åh, jeg er så heldig! 25. februar dro jeg, Ashley, Jillian og Alicia til Fort Lauderdale for å se Demi Lovato. Jillian fikk dette i julegave, og vi fikk bli med om vi ville. Betalte selv, da. Uansett: det begynte klokken 19:00, og vi kom dit 10 minutter før. Wopsii? Alltid sent ute..

Først ut var Fifth Harmony, som er kjent fra X-Factor (siden juli 2012). Har hørt et par av sangene deres, men visste ikke så mye om dem. Kult å se dem, da! Dette er den mest kjente sangen demmes, tror jeg. Har du hørt om den før?

Så kom Collins Key. Han er kjent fra America's Got Talent (siden 2013). Han gjorde 3-4 trylletriks med frivillige jenter fra publikum, og jeg skjønte jo ikke en dritt av hvordan han klarte det.. Første var der du biter på et kort du har signert på, holder i hender, og plutselig har dere bytta.. hæ? Andre var noe med en dollar-bill og nummeret på pengen, og hun jenta fikk faktisk komme backstage og ta bilde og snakke med Demi, syykt heldig! Tredje trikset var samme som på videoen under her (bare at han tok iPhonen til ei jente, istedenfor klokka). Rått å se på!! Blir like forvirra hver gang.
Se, fikk en 1/2 selfie med han HEHEHE :))))
Deretter var det Little Mix, en britisk gruppe (siden 2011) kjent fra X-Factor. Visste ikke så mye om de heller, men kult å se dem.Etter 2.5 time med dem 3, var det 10 minutters pause, og så kom endelig Demi. I dét hun kom på scenen, var vi ute for å kjøpe mat, menmen. Hun var RÅ, digger hun. Hun var utrolig flink live, og publikum var fantastisk. Ble sååå glad da hun sang Let It Go og Skyscraper, men de andre var også sykt bra. Rett før hun sang Warrior, hadde hun en 2-3 minutters lang tale om livet hennes, hvordan hun knakk sammen og kom seg opp igjen, og at det er veldig viktig å be om hjelp hvis du har det dårlig eller vondt. Den talen traff i hjertet, og hun sa så utrolig mye bra. Så til alle dere der ute som har det vanskelig: si ifra!
Dette er faktisk hele konserten, if you wanna take a look
Nååå må jeg sove........................
Hvilke kjendiser har du sett før?

Aquatica

10.03.2014
03:29

Den 23. februar dro vi til Aquatica, som er en del av SeaWorld, men en waterpark. Siden vi badet og dro i sklier hele tiden, tok jeg ikke noen bilder. Ashley tok et par, men utenom det, viser jeg dere bare bilder jeg tok fra google. Viser bare noen bilder, resten kan dere google selv haha! Det var deilig temperatur, nydelig vær, og morsomt å prøve ut alt de hadde. Vi ble der i ca. 3 timer, for de hadde et møte de måtte rekke om ettermiddagen. Super julegave, syns nå jeg!

Vitsen med så mye redigering?? Uansett, det er sånn det basically er.. Denne kalles Dolphin Plunge, og når du sklir gjennom de rørene, kan du se delfiner svømme rundt deg.

Her hadde de laget en strand inne i waterparken

Taumata Racer, om å gjøre å komme først ned

Tassie's Twisters - du sklir ned, og drar rundt i ring helt til du sklir rett ned i et hull, jeg har alltid hatt lyst til å prøve sånt, haha!

Loggerhead Lane, her var det litt strøm

Roa's Rapids, her var det myye strøm, så de fleste hadde flytevester, mye morsommere

Walhalla Wave

Whanau Way

Jada, så joda, waterparks er morsomme! Har lyst å dra til Wet n' Wild også, men vet ikke om jeg får gjort det før jeg drar :(

World of Coca Cola

03.03.2014
05:17

Jeg og Madeleine dro på Coca Cola factory på søndagen før vi skulle konkurrere, og det var morsomt det. Betalte ca. 100 kr, og fikk først høre bakgrunnen om Coca Cola, opprinnelse og alt det der. Etter ei dame hadde prata i sånn 10 minutter, så vi en kort film, og deretter kunne man gå rundt og se på de 13 forskjellige "postene" de hadde. Historie, 4D-film, brus-smaking, se hvordan fabrikken fungerer osv.

Ja, men fant den aldri...

Var så masse fakta rundt om kring på veggene, men gadd jo ikke lese alt.

T to the URIST

hehe

Dette var slutten av "tour'en", og det var liksom inni her at hemmeligheten var. Håndavtrykk for å åpne og greier og greier. Men det var jo ikke lov. Sykt fristende å bare gjøre det uansett..

Dette stedet... huff. Inne her fikk du en liten plastkopp, og det var 8 forskjellige brussmaker per verdensdel, og jeg måtte selvfølgelig bare smake på alle. Er ikke 100% sikker, men tror alle disse smakene er alle verdens brustyper Coca Cola produserer, så nå har jeg smakt 40 forskjellige brussmaker av Coca Cola, og de 8 (?) forskjellige Cola-smakene.. jeg hadde så masse kullsyre i meg fordi jeg hadde drukket så sinnsykt mye brus etter dette, følte meg så oppblåst, ææhh..

Denne fant vi i Coca Cola - butikken, hahahah. De hadde alt mulig der inne, butikken var svææær. Alle fikk btw en gratis liten glassflaske med cola på vei inn til butikken, what a surprise. Jeg kjøpte en tskjorte, og etter det gikk vi ut, for så å spørre noen gutter som jobbet der om veien til et sted. Ble stående og snakke med dem i sånn 10-15 minutter, og jeg måtte jo bare fortelle en av de (som stod på en segway...) hvor sinnsykt sjalu jeg var, har alltid hatt lyst til å prøve det. Var så morsomt å snakke med dem, vi lærte dem til og med litt norsk.

Har du vært på Coca Cola factory før?

Cheersport Nationals

03.03.2014
04:47

15 og 16 februar i Atlanta deltok vi på en svær konkurranse som heter Cheersport - National Cheerleading and Dance Championship. Dette er en av verdens største konkurranser for cheerleading og dans, og dette er en av de topp 3 største konkurransene i hele USA, og det var lag fra over hele USA der. Dag 1 tells 25% og dag 2 tells 75%, man konkurrerer to dager. Det var lag fra level 1-5, og det var delt inn i Small og Large gyms. Det var over 1000 lag som deltok på hele konkurransen til sammen!! I mitt lag sin kategori; Senior Coed Small Level 3, hadde vi 14 andre konkurrenter.

Oooog vi kom på andreplass!! Det er utrolig bra, men vi var 0,003 poeng fra førsteplass, som er litt surt. Dag 1 droppa' vi ett stunt (ikke min gruppe, da), men dag 2 gjorde vi alt perfekt. Det var to lag som var Senior Coed Large og ikke Small, og siden de bare var to, ble de plassert i vår kategori. Det var et Large team som kom på førsteplass, så det var litt urettferdig, men det er ingenting å gjøre med det nå. Hadde en fantastisk opplevelse, og var helt sykt å delta på Cheersport. Dette var både min og alle de andre sin første gang.

Vanligvis er det bare to matter på warm-ups, men se hvor mange det er her.

De tre nederste og oppe til venstre er min gruppe.

Seth, Madeleine, Jacob, meg og Demond - dødsglad etter en dødsbra opptreden!!

Veldig sen awards, gjett om vi var slitne. Dette var awards for alle senior-lag, og vi er Senior Small Gym Coed 3. Om det er Small eller Large kommer an på hvor mange det er på laget, og vi har 17. "THE SUMMIT BIDS": Summit er en like stor/litt større konkurranse som man må bli invitert til, ikke bare melde seg på, altså et "bid". Vi fikk dessverre ikke et summit-bid, men vi har en sjanse til på American Open i Orlando i begynnelsen av April. De beste lagene blir invitert til disse konkurransene, og jeg tror Summit-konkurransen faktisk kommer på TV.

Spente...

Opp for å motta trofé.

"CODY AIN'T WORRIED ABOUT NOTHIN'
... IN PARTICULAR"

♥♥

Trip to Atlanta, GA

03.03.2014
04:09

Heisannheisann

13 februar kjørte vi opp til Tallahasse for å møte Spencer, broren til Ashley, og kjæresten Danielle. Vi overnattet der, fordi været i Atlanta holdte oss tilbake fra å kjøre videre samme dag. 14 februar viste de oss rundt på FSU hvor de går på skole, for så å fortsette turen opp til Atlanta. Det ble en utrolig lang biltur, og var godt å endelig komme fram. Vi dro opp hit fordi vi skulle på Cheersport, en av de topp 3 største konkurransene i USA.

gale folk på tur

@ Chili's in Tallahassee

my valentine...

Timon...

...og Pumba.

ENDELIG SÅ JEG SNØ haha

söte piger -

Ashley, Alicia, Antonia og Jillian bodde hos tanta til Ashley, mens jeg og Madeleine bodde på hotell i byen. Lørdag 15 februar henta de meg, så dro vi til en dyrepark, men siden det var så kaldt, var så og si alle dyrene inne, så fikk bare se noen, menmen. Koselig tur uansett.


Etter konkurransen er over, og vi dro til huset til tanta til Ashley for å overnatte en ekstra dag:

Luksus! Til og med heis i huset!! Hvaaaaaa..

Finally home

♥♥♥ mis favoritas

 

Warrior Dash

22.02.2014
16:38

LET'S GET DIRTY!

1 februar kjørte jeg sammen med João, Tom, Alyse, Brad og Marianne (min vertsmors søsters familie og vertsbestemoren min) i 1-2 timer for å delta på Warrior Dash. Siden jeg er av den typen som har lyst til å gjøre alt mulig og oppleve mye, var dette også noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Det er noe som kalles "mud-race" (gjørme-løp), hvor du løper sammen med mange andre og du må løpe gjennom skittent vann, gå gjennom hindringer, krabbe under, klatre over, bade i gjørme, skli ned osv. Dette løpet var litt over 5 km langt, med 12 "obstacles". Jeg løp ca. hele veien, men det var mye mer løping enn jeg trodde det skulle være, men jeg ga ikke opp. Tom var den eneste som ikke gjorde det, og gjett hvem som kom først utav oss 5? Meeeg!! Yayy. Det er også forskjellige "waves" hver time, og vi løp klokken 12:00. De som starter rundt 9-tiden er de som har trent seg opp til dette og deltar i awards og sånt, mens etter det er det for alle andre, f.eks oss. Etter løpet donerer mange bort skoene sine også, som dere ser på bildet.

Ble kjent med en fyr mens jeg løp, siden vi passerte hverandre hele tiden, så begynte vi å prate. Dette er hvertfall noe av det kuleste jeg har vært med på, og jeg anbefaler alle å prøve det om dere får muligheten!! Hvis man er tidlig ute, kan man betale så lite som $20-$30 (100-200kr), men jeg fant ut dagen før at jeg skulle gjøre det, så jeg betalte $100, altså 600kr. Men det var verdt det, og det er ikke så ekstremt dyr egentlig. Vi fikk også ei tskjorte, en warrior-hatt (haha), og medalje.

SeaWorld

13.02.2014
08:24

Siden jeg ikke har data lengre, bruker jeg Ashley sin for å blogge, som da ikke har "æ ø å", så hver gang jeg skriver ett ord med den bokstaven i, må jeg lime inn.. sykt slitsomt. Kommer forresten et drøss med bilder nå.

Til jul fikk vi biletter til Sea World og Aquatica, og den 20. januar dro vi til Sea World. Det var egentlig meldt dårlig vær, men det ble sol og kjempevarmt! Trodde kameraet skulle lade ut hele tiden, så blir et par mobilbilder innimellom, sorry for det. Hadde hvertfall en utrolig bra dag, og fikk sett kule show, mange forskjellige dyr og tatt noen 'rides', thank you so much for this great christmas present!!

Manta, 1/2 'rides' vi tok. Sykt morsom! Den andre het Kraken.

Dolphin Cave

 

Dolphin Show! Det var utrolig å se hvor mye delfinene har lært og kunne gjøre, og akrobatene gjorde mange triks også. Var mer akrobatikk enn delfinshow, da, så neste gang burde de ha mer med delfiner, siden det er et såkalt "Dolphin Show", men var utrolig bra!

Dette "Pirat Show"et var en komedie, og det klarte de lett å oppnå. Dyrene var kjempesmarte, og jeg ble helt overgitt over hvor godt de og menneskene samarbeidet, og alt de fikk til, helt utrolig!

Han her var serriøst den morsomste fyren ever. Før showet begynte, drev han og køddet sykt med folk som gikk foran eller forbi han, han klarte virkelig å få publikum til å le! Hahaha er det mulig. Måtte jo bare ha et bilde med han! 

...kjempekaldt?

NORSK FLAGG

:-)

Dette var en stor is-ettellerannet, men følte meg litt hjemme da jeg kjente på den fordi det var is og den var kald.. heheh

Da jeg så denne isbjørnen innesperret her, holdte jeg nesten på å gråte... Det er jo dyreplageri med alle dyrene i parker som dette, men jeg synes nesten isbjørnen hadde det verst. Den så utrolig trist ut, og selv om rommet den oppholder seg i, er det ikke ekte is, frisk luft, eller noe som helst som der den hører hjemme. Jaja... :(

<3

Nå gleder jeg meg utrolig mye til Aquatica som er en stor "waterpark" i nærheten av SeaWorld, og tror vi skal dit neste helg!

Har du vært i Sea World før?

...langt fravær

13.02.2014
05:38

Så - hovedgrunnen til null blogging på 2,5 uke er fordi PC'en min var dødstreg og klikka helt: jeg leverte den inn til reparasjon, og fikk beskjed om at alt var borte. Har mistet alle bildene fra New York-turen og fra Florida siden august, og har bare postet en bitteliten del på facebook/bloggen. Ifølge han som hjalp meg, var til og med Microsoft og Windows borte fra PC'en, så alt må lastes ned på nytt om den skal kunne brukes.

Kunne blogget fra mobilen eller en annen PC, men hadde bilder fra kameraet, og har uansett hatt lite tid i det siste. NÅ skal jeg oppdatere om alt, og så skal (SKAL) jeg bli flinkere.

Just my luck. Dritt.

3rd Cheer Competition - The State

24.01.2014
06:15

Heiheisann

Fremdeles null pc. Dritt. Noen som kan hjelpe meg??

Forrige helg var vi i Daytona Beach på en konkurranse som heter The State, som logisk nok er lag fra hele Florida. Vi dro nedover fredag morgen, og kom hjem søndag kveld - tok to timer å kjøre en vei. På lørdag telte alt 25%, og søndag 75% - vi konkurrerte begge dagene i halv 5 tiden. Tror bare vi sier at det ikke var helt vår tid, og det gikk ikke heeeelt.. så.. bra. MEN CHEER SPORT, neste konkurranse! Da altså. Sett bort ifra akkurat det, var det en bra helg. Bodde på Hilton Hotel på stranda, tok 1-2 min å gå til bygget konkurransen var i, og vi hadde skikkelig frihet til å gjøre hva vi ville, når vi ville osv. Ble også kjent med noen andre folk fra andre lag, kult det! På søndag rett før vi kjørte hjem igjen, gjorde jeg noe som kalles "slingshot" der du sitter i en slags ball, og plutselig blir den skutt i været driiithøyt. Var dyrt, men verdt det! Dritgøy!! YOLO hehe - legger ved et bilde fra google i tilfelle dere ikke vet hva det er.

2nd Cheer Competition - All Out

18.01.2014
17:24

Heisann!

Dataen min funker ikke, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få fikset den. Har da ikke fått blogget noe, så da får jeg prøve ut mobilblogging. Akkurat nå, denne helgen, er vi i Daytona på vår tredje konkurranse, og dette er en stor konkurranse. Seniorlaget opptrer om ca. 5 timer, så vi må gjøre oss klar om ikke så lenge.

Forrige helg var vi på vår andre konkurranse, som var en liten konkurranse. Denne het All Out og var i Fort Lauderdale. Vårt lag (senior coed) hadde ingen konkurrenter i samme level, så det ble førsteplass på oss uansett da! Yeyy! Alle lagene fra vårt gym fikk førsteplass, og juniorlaget fikk Grand Champion og $500! Er så morsomt, og alle blir skikkelig gira! Det hele gikk bra, men det kunne gått bedre, så satser på at det går dritbra når vi skal konkurrere senere i dag og i morgen!

Skolestart

10.01.2014
02:34

Heisannheisann

Denne uken har vært skolestart, og det har vært ganske greit, lite lekser heldigvis. Har derimot ikke hatt en så bra start på året, da jeg har vært syk helt siden jul, men det har vært litt av og på. Vondt i magen, veldig kvalm, og sliten. De dagene jeg følte meg frisk, dro jeg på treningssenteret, men jeg skulle kanskje bare blitt hjemme igjen så jeg kunne blitt frisk fortere. Nå føler jeg meg ganske bra, og håper virkelig jeg er ferdig og frisk!!

Dette var i slutten av desember en gang. Lå i go' stolen og leste Safe Haven, da jeg plutselig sovna av fordi jeg var så sliten. Våkna av at Mia kom klatrende opp, og sovnet sånn her i en time. Kjempekoselig 

Kødder du??????? Var bare én dag, men hallo, dette er Florida liksom. Ei venninne av meg sa at dette er det kaldeste hun noen sinne har opplevd her i Florida... Gikk ut av bilen da jeg kom til skolen, og var egentlig ikke så kald, men utover dagen frøs jeg da jeg var ute. Jaja, back to normal nå, og rundt 20 grader!

På lørdag denne helga har vi vår andre konkurranse, og vår tredje er neste helg. Nå har cheerleading-sesongen virkelig begynt, og jeg er superspent på de neste konkurransene!

Hvordan var din skolestart?

- Marit

HAPPY NEW YEAR

03.01.2014
22:32

Skrev dette innlegget for 1-2 dager siden, postet det ikke før nå..

Godt nyttår, alle sammen! Håper alle hadde en super feiring, og en flott slutt på 2013 og start på 2014!

Jeg hadde en flott start på nyttårsaften; legday, for så å komme hjem og senere få to pakker i posten. Treningen resulterte da i at jeg hadde problemer med å gå resten av dagen og første nyttårsdag, det er så lenge siden jeg har trent ben ordentlig... jaja, it's worth it. Fikk en pakke fra Annabel og Frida, to av mine beste venninner, og en fra storesøstera mi. Hadde for bare et par dager siden sagt til Madeleine "jaja, jeg får se om jeg klarer meg ett år uten grøt", så viser det seg at jeg får grøt fra to forskjellige pakker samme dag!

Annabel og Frida hadde laget en cd med bilder og videoer på til meg, men den var dessverre ødelagt da jeg fikk den. Fikk sendt den på mail så jeg fikk sett den uansett, åh ♥ En ting jeg virkelig liker er å lese brev/postkort/lange meldinger, så jeg koste meg da jeg leste det søstera mi hadde skrevet. Som dere ser, fikk jeg også Dent fra henne, og den er allerede oppspist. Tror jeg må ønske meg mer Dent, i alle forskjellige smaker.. hehe.. nam.

I 7-tiden dro vi ut for å spise på Chili's, og jeg spiste laks, kylling og brokkoli. Har cravet laks i hele desember, endelig. Utrolig god mat, har lyst å dra tilbake!

Deretter dro vi til hotellet på stranda, der det var en nyttårsfest. Der var alle voksne, og de spilte jazz-musikk, så vi ungdommene gikk ned på stranda. Det var det selvfølgelig vind og litt kjølig, så i 10-tiden gikk jeg opp og satt med på en puff nært bassenget, og de andre kom etter etter hvert. Ut i fra hva jeg har lest i utvekslings-gruppa på facebook, har alle hatt en ála lik feiring som meg, virker ikke som nyttårsaften er så stort her i USA... Tiden nærmet seg, og jeg telte ned 5-4-3-2-1, og så sa vi godt nyttår til hverandre og gav klemmer, og that's it. Etter en stund dro vi hjem og fant på noe gøy, det var mye morsommere, for så å legge oss i 5-tiden. Denne nyttårsfeiringen ville blitt mitt 5. NÅLK, men i år hadde jeg ikke mulighet til det dessverre.. Snakket nettopp med folk derfra, fordi de døgner siste dagen, så var utrolig koselig å snakke med de og på en måte være en del av det, selv om jeg er på andre siden av jordkloden 

Jeg har hatt ett supert 2013 med utrolig mange opplevelser, og så utrolig mye positivt, men også noe negativt. Jeg håper virkelig 2014 blir ett år der jeg bare kan fokusere på alt det positive i livet mitt, og bare oppleve så mye som mulig, gripe alle muligheter! Som Kristine Ullebø sa: "...så mål for 2014: KJØR PÅ!"

Hadde du en fin feiring?

- Marit

Christmas Day

31.12.2013
04:29

Jul i USA, spesielt i Florida, er veldig annerledes i forhold til norsk jul og hva jeg er vant til. I år har jeg så og si ikke hatt julestemning, og det har vært sommertemperatur hele tiden. De pynter seg ikke på julaften, noe jeg ble skikkelig sjokka over, og julemiddagen er ikke like, hva skal jeg si, formell (?) som i Norge. Ble ikke noe ribbe på meg i år, nei.. Jeg har hatt en kjempebra jul med en fantastisk familie, og det var spennende å oppleve amerikansk jul, men jeg ser fram til neste jul!

Om morgenen den 25. desember stod vi opp i 8-tiden og samlet oss i stuen. Julestrømpene var fulle av skikkelig randome ting, ble skikkelig glad for en sånn "salat-boks" jeg kan bruke på skolen, da! Ashley's og Rick's strømpe var tomme, da... hmm. Uansett - etter det var det tid for å åpne alle gavene, en om gangen, og jeg fikk så masse flott!!

Etter å ha åpnet alle gavene hos oss, skiftet vi til pysjen og dro over til "bestemor" sammen med hele familien. Der spiste vi god frokost sammen, namnam, for så å samle oss i sofaen for å gjøre Secret Santa, som jeg har fortalt om tidligere. Istedenfor å gi alle en liten gave til rundt $20, gir vi heller én person en dyr gave/kvalitetsgave på rundt $100. Jeg hadde Spencer (broren til Ashley, vertsmoren min, så han blir på en måte onkelen min.. men han er tre år eldre enn meg, så jeg ser på han som en bror!), og gav han nye høyttalere til bilen, gavekort på bensin og noe drikke (internt). Var morsomt å gjette hvem alle hadde, og å se hva de fikk!

Jeg var en av de første som fikk gave, og Marianne/bestemor hadde meg. Jeg trodde hele tiden at Alicia hadde meg, så ble skikkelig overrasket. Jeg var kjempespent, og åpnet gaven, for så å se en rosa boks. Sett bort i fra et kort hun hadde skrevet og tre mandariner, fikk jeg en daily devotional (en kristen bok) og Michael Kors klokke. Jeg er ikke den typen som ønsker meg dyre merke-ting, bryr meg ikke så mye om sånt, men jeg ble utrooolig glad, det er jo tross alt en veldig dyr klokke, og ikke minst nydelig. Hadde aldri forventet det, og så emosjonell som jeg er, begynte jeg å gråte haha. Thank you so much 

Se da, åh 

Julemiddagen. Var "buffet", så satt vi ute og spiste på et langbord vi hadde dekket til.

FAMILIEN ♥ Thank you so much for a great, but different Christmas - I love you all!

Hvordan var din jul?

- Marit

Christmas Eve

29.12.2013
19:11

Heisannheisann - jeg har vært syk de siste dagene, og har ikke giddet å blogge (sjokk), og sier gang på gang at nå skal jeg virkelig begynne, men skjer det? Næh. Blogging er virkelig ikke noe for meg!

På julaften satt alle i Norge hjemme og åpnet julegaver, spiste god julemat og feiret julaften, mens jeg måtte vente en dag ekstra. Hørte at det ikke var noe snø i Norge i år, sykt trist, men da var det hvertfall én ting jeg ikke gikk glipp av.. På Christmas Eve, eller julaften, stod vi opp tidlig og spiste frokost sammen (for første gang her i huset, de spiser aldri frokost sammen, faktisk). Etter det var det rett ut for å kjøpe siste julegavene, snakk om å være i siste liten! Jeg ble ferdig, men Ashley ble ikke, så hun dro ut igjen etter vi dro i kirken for å kjøpe resten av gavene. I 3-tiden måtte vi forte oss hjem, for så å dra i kirken klokken 4 for å delta på julegudstjeneste. Der deltok Mia og Jillian i et julespill som ungene hadde satt opp, og de var kjempeflinke. Se så søt Mia var, da (engelen med solbriller)!

Etter kirken dro vi hjem til 'bestemor' Marianne for å spise middag med hele familien. På Christmas Eve har de et fiskemåltid, og jeg som ikke liker fisk (utenom laks, jeg elsker laks) var spent på det her. Til "forrett" var det små kjeks/knekkebrød og hummus, og fritert blekksprut. Hummus er en slags dipp laget av kikerter, olivenolje og hvitløk eller noe sånn.. jeg tror jeg var den som spiste mest av det, det var så sinnsykt godt.

Til middag var det pasta toppet med en slags fiskegryte som inneholdt laks, reker, blåskjell og kamskjell, tror jeg. På meg ble det pasta og lak\s, klarte meg fint, jeg!

Her har de en tradisjon der hele familien får åpne en pakke på Christmas Eve, som da er en pysjamas til hver og en. Vi fikk superhero-pysjamaser, superman og batman. Som dere ser, fikk jeg (og søskenene mine) super(wo)man-pysjamas! Ikke akkurat noe jeg kommer til å bruke, haha, men morsomt likevel! Denne pysjamasen tar vi da på oss på Christmas Day om morgenen før hele familien samles hos 'bestemor' for å åpne Secret Santa-gaver (neste innlegg) og spise frokost sammen.

Da vi kom hjem var det tid for gave nr. 2; jeg, Alicia og Antonia fikk en ekstra gave å åpne den 24. Dette var da en julestrømpe som moren til Rick (vertsfar) hadde laget til oss, se daaa! Deretter fant vi ut at vi skulle ta oss en tur på Walgreens i pysjamas, hvor Antonia tok på seg en sånn annen drakt hun har.. Høy musikk i bilen på vei bort, og kan vi vi hadde en morsom tur, og folk så litt rart på oss! Da vi kom hjem var det på tide å pakke ferdig de siste gavene, og rett før leggetid åpnet jeg og Alicia gavene vi hadde fått fra familiene våre hjemme i Norge/Tyskland. Takk <3

Ashley fikk ikke lagt seg før i 5-6-tiden (hva er galt med henne) fordi hun pakket gaver +++. 2 timers søvn før Christmas Day er jo flott det... Noen må lære seg å begynne tidligere med ting!

Hvordan var julaften i Norge i år? 

- Marit

 

Juleferie

24.12.2013
07:56

Heihei!

Takk Gud for at det endelig er juleferie. De siste par-tre ukene har jeg hatt mye å gjøre, lite søvn, og har vært veldig klar for skolefri et par uker. Den 8. desember tok vi familiebilder, som ble bra! Da Ashley skulle ta bilde av Alyse's famile (hun er søstera til Ashley) ble alle utenom ett uklart.. her har vi en framtidig fotograf, ja. Den 10., 15., og 17. hadde koret jeg er med i på skolen konsert, så hadde tre konserter på en uke. Den første konserten var på Johns Island i et klubbhus for eldre folk, som er et dyrt sted. Klubbhuset var veldig luksus; f.eks. da vi gikk på do, var det gull, et håndkle til hver person etter å ha vasket hendene, bodylotion, hårspray, gratis bind og tamponger, ja, you name it. Var supert å være der, da!

Meg og Josephin utenfor klubbhuset før konserten

20. desember var vår siste dag, som de fleste andre også. Før dette endret jeg timeplanen min for neste semester, som nå er 7:30-15:00 hver dag utenom fredag 10:30-14:15, er ganske fornøyd med timeplanen. Fredag 13. desember var forresten noen "senior requirements" due. Siden jeg bare skal gå på graduation, og ikke faktisk gratuate'r og får diploma, trenger jeg ikke å gjøre det samme som alle andre seniors. Men - bare for å gå på graduation med cap & gown ++, måtte jeg gjøre noe som heter volunteer hours (20), government meeting (2) og cultural event (2). Skjønner ikke poenget, og jeg stressa skikkelig, men ble ferdig, da. Jeg tok også senior picture til yearbook'en 5. desember, og ja, ehm, joda, de ble vel ok. Eller. Jaja, de ble som de ble, og ferdig med det.

Bilde til yearbook :)

Så på Jul i Blåfjell med minstesøstera, sykt koselig selv om hun ikke skjønte noe! Over midnatt, og der er faktisk 24. desember og julaften nå - og jeg er enda på episode 12. Det sier litt om hvor travel jeg har vært...

Hahahah. Ja, sånn er livet i Florida...

Vi hadde secret santa i homebase siste skoledag. Tipper 75% av alle gavene var gavekort fra Starbucks, og tror dere ikke jeg også fikk det? Jaja, takker ikke nei til "gratis" starbucks!

Lagde "sugar cookies" og "chocolate chip cookies" med Jillian i går! Veldig koselig å finne på ting med henne, og vi begynte også å kaste mel på hverandre... men det er det som gjør det morsomt!!

Nå har jeg så og si gjort siste julegaveshoppingen, har bare én igjen i morgen! Er kjempespent på Christmas Eve i morgen, må legge meg nå!!!!!!

- Marit

1st Cheer Competition

21.12.2013
04:26

Heisann! 2 uker akkurat siden sist? Begynner å bli en vane det her.

Uansett: 7. desember var vår første cheer-konkurranse! Vi skal på 8 konkurranser totalt, og de 3 første er små konkurranser, deretter er de andre svære. Vårt lag konkurrerte bare mot ett annet lag, men vi vant! Wohoo yayy! Hadde vært utrolig flaut og kjipt å tape mot ett annet lag. Vi har 4 lag (minis, youths, juniors og seniors), og alle lagene fikk 1. plass - alle 4 lagene hadde null fall, og gjorde rutinen utrolig bra. Andre lag hadde fall, jeg er  stolt! Dette var min første cheer-konkurranse, og det var utrolig morsomt å opptre, jeg kunne bare kjenne adrenalinet pumpe.

Jeg og Madeleine ble hentet klokken 8 om morgenen, ferdigsminket og alt klart osv. Konkurransen var i Green Acres, som var ca. 1 time og 20 min unna. Det var et par boder utenfor, og jeg tenkte at jeg skulle kjøpe en sløyfe på hver konkurranse, men det glemte jeg - jeg kjøpte derimot en shorts der det står "I BASE" på rumpa, hihi.

Vi måtte vente noen timer før det var vår tur, og da så vi på de andre lagene og individuelle opptredener. Da det nærmet seg, varmet vi opp, og gjorde oss klare. Vi gikk gjennom stuntene og diverse ting, men da vi gikk gjennom hele rutinen med musikk, sa trenerne våre etterpå at alle sammen stoppet opp og så på oss med store øyne. Hihi. Det var motiverende:))  (Bilder lånt fra Madeleine)

SENIOR COED <3 Eneste bildet av laget, siden Madeleine ikke kunne ta bilder av oss mens vi opptredde liksom.. jaja

Var et par pauser mellom premieutdelingene, da alle samlet seg på gulvet og danset.

... noen hadde festa på falsk hår, hallo, det er cheerleading, du er jo dum hahaha. Den datt hvertfall av, sykt morsomt!

Demond på laget farga håret sitt før konkurransen, sykt haha! At the moment har han fremdeles det gule, vi bare "plis.. farg det tilbake"

Vero Beach High School sitt cheer-lag. Hun nærmeste, Halle, er på laget vårt også. Deja, også fra VBHS, er også på laget vårt.

Strak seier til alle lagene på gymmet vårt, så stolt  Fikk også høre at vi bare hadde ett trekk i hele rutinen vår!! Dét er bra, det. Er supersupergira på de neste konkurransene nå, spesielt den i Atlanta - den største! Can't wait.

Har du vært på cheer-konkurranse før?

- Marit

Pynter til jul

07.12.2013
04:18

Heisannheisann

Nå har bildene vært lasta opp i dette innlegget i noen dager, men jeg har vært for lat til å skrive. Jaja. For 1-2 uker siden (nå innser jeg hvor treg jeg har vært til å blogge om dette) var vi på butikken for å kjøpe inn noe lys, og jeg og Alicia kjøpte litt pynt til rommet vårt. Kjøpte også duftlys for at det skal lukte jul og godt. Er vanskelig å henge ting opp på veggene våre, så ble ikke så mye, men litt er bedre enn ingenting!

Senere dro vi for å kjøpe juletre - og ja, vi har et ekte tre, lurer på hvordan det skal overleve i over en mnd... Da vi skulle kjøpe det var det så mange å velge mellom, og det lukta så godt!! Satte det opp og dekorerte det dagen før Thanksgiving, og det ble så utrolig fint. I dette huset har de lilla og sølv jul, så både julestrømpene og juletreet er lilla og sølv - ikke akkurat hva jeg er vandt med, men det er nydelig. Tror også vi fikk litt Thanksgiving-karma over oss (les nederst + bilde)... vanligvis pynter man etter Thanksgiving, huff.

Grunnen til det bildet midt på veggen er fordi det er et stort hull i veggen bak der... lol

Her feirer de ikke advent, men vi er vandt til det, så vi kjøpte noen smålys og lagde adventslys på rommet vårt. De er ikke lilla, da, menmen.

Nydeligste lillesøstra!

Se så nyyydelig!

Jo.. altså.. alle gikk og la seg, og jeg var skikkelig full av energi og klarte ikke å legge meg. Et par sekunder etter at jeg bestemte meg for å legge meg, hørte vi noe som falt, og både jeg og Alicia spratt opp. Hva skjedde nå.... "*gasp* The Christmas tree!"  sa Alicia, og vi løp inn i stua og kom til dette synet. Tror vi hadde latterkrampe i 10 minutter, og jeg løp inn på rommet for å ta bilde. "This is a disaster! This is so horrible! Noooo, what are we gonna do? But it's so funny, I can't stop laughing hahahahaha" er det mulig... Dette var altså i 3-tiden om natta!

Neste morgen da Ashley så det, så hun bare oppgitt på det og smilte litt. Var jo litt komisk. Kom til den konklusjonen at det kunne ha falt fordi 1) all pynten var på en side av treet 2) vi glemte å ha vann i fotstøtten 3) fotstøtten var gammel, slitt, ødelagt og dårlig, så vi endte opp med å kjøpe ny fotstøtte, så nå står treet så stødig som det kan, og det er fremdeles like nydelig! Bildene av treet er faktisk tatt etter at treet datt.

Hva synes du om juletreet og bildene?

- Marit 

Thanksgiving og Black Friday

02.12.2013
06:55

Heisann!

Da har jeg feiret min første Thanksgiving, og herlighet så masse god mat det var! Kalkunen var på bordet, i tillegg til potetmos, bønner og andre diverse amerikanske matretter. Nam! Vi var hos "bestemor" med familien, og etter vi hadde spist, slappet vi av og så på (amerikansk) fotball, koselig. Etter litt gjorde vi noe som de kaller "Secret Santa", hvor alle trekker en lapp med et navn, og den personen skal vi kjøpe en julegave til. Så istedenfor at alle skal kjøpe en gave til alle, kjøper vi en dyr til en person (og gave til alle i den nærmeste familien, selvfølgelig), synes dette var en god idé! Etter det dro vi hjem til oss, og Spencer og Andrew kom over litt senere. Hadde egentlig planer om å dra en tur på senteret, fordi Black Friday begynte torsdag kveld, men er ganske glad jeg ikke dro allikevel, fordi det var tydeligvis heeelt fullt der.

Derimot ble det litt sent i sengs, med ca 3,5 timers søvn, og opp klokken 5 for å dra til senteret klokken 6. Ashley og søstrene kjørte opp til Virginia for å delta i en bursdag, så hun slapp oss av så tidlig før hun kjørte videre. Jeg kjøpte egentlig veldig lite, skulle nesten ønske jeg kjøpte meg mer. Fikk kjøpt 2-3 julegaver, og et par ting til meg selv fra VS. Nå som jeg tenker i ettertid, skulle jeg kjøpt mer, men er så billig uansett, så gjør ikke noe. Tulla.

Nam!

Marianne, min 'vertsbestemor'!

Tok bilder av alle andre også, men poster bare de av min nærmeste familie :)

Hmm.. who do I have?

Hettejakke fra Victoria's Secret

Pysjbukse fra Victoria's Secret

Truser fra Victoria's Secret, dette er 2/5 av de jeg kjøpte.

Dumt at jeg er så dårlig på å finne julegaver, og faktisk prioritere å kjøpe ting når de først er på salg. Jeg har bare meg selv å takke, men har en del julegaver og annet innkjøp jeg må gjøre før jeg reiser hjem igjen! 

Hva synes du? Har du noen gang feiret Thanksgiving eller vært med på Black Friday?

- Marit

Thanksgiving break

27.11.2013
04:16

Litt sent ute, men denne uken har vi fri!! Halleluja, så godt det føles. Min skole har fri hele uken, men tror skoler vanligvis bare har fri 2-3 dager. Jeg har vært syk og helt tom for energi, så de tre siste skoledagene før ferien tok evigheter. Vi begynner på skolen igjen 2 desember, og tar juleferie den 20 desember, og begynner igjen den 6 januar. Masse fri!

På torsdag (28 nov) er det Thanksgiving Day, som er en høytids- og festdag som feires her. Denne dagen er vel den dagen i året hvor folk spiser mest.. Kalkun er hovedmaten, men massemasse annet også, såvidt jeg har forstått. Noen andre land feirer også dette, men hovedsaklig USA. Fredag er Black Friday, og det er en dag hvor butikkene er åpne hele natten og det er masse salg over alt. Dette salget begynner faktisk på Thanksgiving, så tror vi skal begynne å shoppe da. Ser bare for meg meg selv løpe att og fram og bli helt stresset over at det er så masse salg at jeg ikke får kjøpt noe.. Får bare vente og se! Skal fortelle mer om Thanksgiving og Black Friday når det nærmer seg, gleder meg kjempemye!

Kommer til å spise så mye at jeg ikke kommer til å klare å gå på torsdagen! Rett etter alt dette skal vi jo på senteret.. wish me luck

- Marit

Knust mobil

24.11.2013
20:47

Heiheii

Er det mulig. Jeg har mistet mobilen min i bakken så utrolig mange ganger, men nå er den faktisk knust. Første gangen gikk jeg normalt på skolen, da mobilen plutselig falt ut av handa mi, og fikk et par sprekker nede til venstre på framsiden. Så her om dagen skulle jeg gå fra rommet til kjøkkenet, og jeg hadde selvfølgelig laderen koblet til mobilen. På vei ut romdøra, hekta laderen seg til dørhåndtaket, mobilen datt ut, og knustes totalt på baksiden. I dag morrest satt jeg ved kjøkkenbordet, og så klarer jeg på ett eller annet vis å gjøre sånn at mobilen detter ned på gulvet fra bordet, og knuses på framsiden.

Just my luck.

Her i huset har vi marmorgulv, så da knuses mobilen mye lettere, jeg skylder på det... Nå må jeg lære meg å passe bedre på, kanskje kjøpe meg et deksel? Litt sent, da.

Før - etter. For de som lurer på hvordan jeg fargelagte mobilen min: kjøp highlighters/markers/tusj og farg sprekkene, eventuelt bare over hele mobilen der du vil ha fargene. Etterpå tørker du over med f.eks. en bomullspad. Hvis du ikke får fargene helt av, ta litt antibaq på bomullspadden, og tørk deretter over. Finito!

På toppen var det jeg klarte å prestere i dag. Det nede på skjermen skjedde da jeg mista den på skolen..

Det som sies at "mister du iPhonen din i bakken, knuses den" eller "iPhone tåler ingenting", er faktisk ikke helt sant. Greit nok, denne gangen knustes mobilen min, men jeg har mistet den utallige ganger i bakken, ned trappen og litt av hvert. Har også mistet den i vasken mens vannet gikk, to ganger, uten skade. Bestevenninna mi, Emilie, mista den i badekaret en gang, uten noen skade. iPhone tåler ingenting? Hæ? Kommer vel veldig an på, tipper vi har hatt en del flaks - men nå kom visst uflaksen kastende over meg..

Som dere ser på front camera'et, har jeg fått en sprekke midt over kameraet. Det funker fremdeles helt fint, men avhengig av vinkelen du tar bildet i, kan sprekken være i veien. På dette bildet, oppe til høyre, ser dere at det er helt hvitt, så bildene blir nok litt påvirket av det der.. det suger.

Frister veldig med ny mobil, siden den nå er knust, treg, og helt full - i tillegg har jeg problemer med å få lastet over bildene til dataen. Men jeg skal ikke bruke penger på noe nytt før den faktisk er helt ødelagt, så jeg får vente tålmodig. 

- Marit

I det siste har jeg ...

24.11.2013
18:15

Lokal tid: 12:15
Norsk tid: 18:15
 

Endelig malt spisestuen // sett Hunger Games: Catching Fire, den var sinnsykt bra // christmas at the gym

Sett AIDA, en musikal de satt opp på skolen. Er utrolig imponert av alle sammen, og de var utrolig flinke. Gleder meg kjempemye allerede til våren, når de skal ha en ny musikal.

Showcase at the gym! Alle cheerlagene framførte rutinen for foreldre og de som ville komme å se på. Dessverre sluttet en av våre flyere/top girls dagen før vi skulle ha showcase, så ble litt tull. Var heldigvis ikke noe konkurranse, så betydde ikke så mye. Første konkurranse er 7. desember, gjett om jeg er gira!

Utvekslingsstudenter med favorittlæreren, Mrs. Harmon! Hun er engelsklæreren min, åh, elsker hun. Hvertfall: tidlig opp på en fredag, for så å møte opp på stranden klokken 07:00 sammen med alle de andre som er senior for å ta "senior beach picture". Var utrolig nydelig så tidlig på morgenen; en etter en tok opp mobilen og tok masse bilder. Etter dette dro jeg og Madeleine sammen med Amy til Starbucks og bare snakket til vi måtte på skolen. Gjett om det var en stor gjeng med trøtte seniors på skolen resten av dagen.

Fair/Harvest Festival i går, lignet veldig på tivoli, utenom at de solgte mer mat og det var litt større. Hadde en utrolig bra kveld! Vil dere forresten høre om noe som skjedde? Ja, det vil dere. En random dude kom bort til meg og sa "Hi, I won this for you" og gav meg en liten panter-bamse. "uuuhm.. thanks" jeg var litt forvirret, men så gav han meg en klem, og jeg hørte noen folk begynte å klappe og sånn. Tipper det var et veddemål, men morsomt uansett!

Ashley er i Orlando en tur nå, mens vi bare er hjemme. Har begynt smått å dekorere til jul, men vi skal fortsette i løpet av denne uken. Er bare 24 november, og vi skal snart pynte juletreet. Er uvant, men jeg var forberedt på veldig tidlig jul her. At det snart er desember og jul, men null snø, null kulde, bare varmt og sommer - dét er rart, det, men er en del av opplevelsen, og det liker jeg.

- Marit

Busch Gardens

24.11.2013
07:30

Lokal tid: 01:30
Norsk tid: 07:30

Morsomt at noen få faktisk enda leser bloggen min, tar liksom en bloggpause mellom hver gang jeg blogger. Må bli flinkere på det her!

Anyways; på mandag (18 nov.) tok vi oss fri fra skolen for å dra til Busch Gardens i Tampa med familien. Er mye billigere og lite folk på ukedagene, så var så og si ingen kø, og fikk tatt berg og dal baner flere ganger. Vi kjørte klokken 7 på morgenen, og var i Busch Gardens fra 10-18, da det stengte. Elsket det! Det er altså en 'theme park', så de har karuseller, berg og dal baner, dyr osv. Jeg er en stor fan av rollercoasters, er med på hva som helst, og tar lett den sykeste de har! Favoritten min i Busch Gardens var Sheikra, som vi tok hele 10 ganger! Andreplass var Montu, får aldri nok. De hadde ikke sykt mange, da, menmen. Cheetah Hunt er den beste de har, tror jeg, men den var stengt da vi dro dit.. det sugde.

 

"Jeg chiller bare her, liksom"

Serr? Oransj juletre?.... nei.

 // google

Dette var altså Sheikra, som vi tok 10 ganger! Elsket den. Som dere ser i midten av dette siste bildet, er det et drop. Det var syykt, jeg kunne gjerne gjort det flere ganger!

Har ikke telling på hvor mange ganger vi tok Skyride att og fram.. Denne fraktet oss fra ett sted til et annet, veldig praktisk, og på turen fikk du oversikt over store deler av parken, og du kunne se flere dyr - nesehorn, giraff, zebra, elefanter, antiloper osv. Som dere ser, tok jeg selfie med noen kuer eller noe sånn.. Likte denne, da!

Her er et lite bilde av Cheetah Hunt, som vi dessverre aldri fikk tatt...

 // google

Og dette er Montu, som vi tok flere ganger på slutten, likte denne sykt godt også.

Familiebilde ♥ Rullen jeg holder er forresten et sånn "cartoon picture" jeg fikk tegnet av meg selv, haha.

En dag skal jeg dra til Six Flags, og jeg har også sykt lyst til å ta verdens lengste/raskeste/største/sykeste roller coaster, hvem er med?!

Hadde en super dag - thank you so much for taking us there!! Jeg er så glad jeg har en familie som tar oss med på ting, jeg er jo en person som vil oppleve så mye jeg kan, og bare leve livet. Busch Gardens var sykt bra!

- Marit

Svar på spørsmålsrunden - DEL 2

17.11.2013
20:34

Lokal tid: 14:34
Norsk tid: 20:34

Grunnen til at dette har tatt evigheter, bokstavelig talt (og jeg har vært veldig slapp med blogginga), er at jeg ville ha et bilde av familien, men har ennå ikke fått et ordentlig, så jeg tar bare det fra superhero-bursdagen til Mia og Beckham, haha. Sorrysorrysorrysorry

Hvor mye koster hele opplegget, liksom alt til sammen?
Jeg har select high school, som er dyrere, så mitt år koster ca. 150 000 kr. Kommer jo lommepenger og div i tillegg, men det er jo helt individuelt.

Hvor mye kan man få i stipend?
Tror det er 80% av skolepenge-beløpet i stipend, og ellers stipend som andre studenter i Norge får. For min del blir det ca. 90 000 i stipend, såvidt jeg har forstått det.

Hvor mye koster et utvekslingsår?
Det kommer an på om du reiser med det vanlige programmet som ligger på 70-90 tusen, der du kommer en random plass, eller select high school som er 50 tusen + dyrere. De som velger select får da selvfølgelig mer i stipend fordi de betaler skolepenger.

Hvor mye penger bruker du i uken?
Det har jeg ikke peiling på. Varierer veldig fra uke til uke, men kanskje litt under 100 en vanlig uke, hvis jeg ikke er på shopping eller noe sånn?

Hva savner du mest med Norge? (burde bli nevnt her)
Savner selvfølgelig familien min og vennene mine, men jeg savner norsk vann, Mira (hunden vår) og det norske skolesystemet. Merker mer nå som jeg har vært her en stund at jeg savner norsk mat og natur, og småting som vaner vi har hjemme, men ikke her. OG: savner å se kjekke gutter over alt!!...

Hvem er Madeleine?
Ei jente fra Bergen som jeg ble kjent med for ca. 3 mnd siden. Vi går på samme skole her, og hun bor hos en vertsfamilie der moren er ei god venninne av min vertsmor, så vi er en del sammen.

Kjente du Madeleine fra før av?
Nei, vi møttes på orienteringsmøtet den 17. august, men snakket et par ganger på facebook før det, siden vi fant ut at begge skulle til samme plass/skole.

Er du fornøyd med familien din?
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, de er verdens beste!!

Kan du ta bilde av vertsfamilien din sammen med deg?

Ikke så vellykka bilde, da..

Hvordan er familien - enkel å tilpasse seg til, eller er det mange kleine situasjoner?
Da Ashley og Mia (mor og minste datter) hentet meg på flyplassen, var det klemming med en gang. Det har ikke vært kleint ett sekund, jeg har følt meg som en del av familien fra dag 1!

Hvordan er vertsfamilien din?
Mor (Ashley), far (Rick), to småsøsken (Jillian og Mia), ei vertssøster fra Tyskland (Alicia), og for ca. en mnd siden fikk vi også ei jente fra Kina (Antonia). De har også 2 hunder og basseng. De er utrolig snille, og det er veldig lett å snakke med dem, spørre om hva som helst osv. Jeg føler meg veldig som hjemme, og føler at jeg passer inn i familien. Jeg har også møtt større deler av familien, og hele familien er veldig imøtekommende, glade, pratsomme, sånn som meg, som gjør at jeg føler enda sterkere at jeg har kommet til rett familie. :)

Er det lett å forstå hva andre sier når de snakker engelsk til deg?
Ja, det har jeg ikke noe problem med! Eneste er hvis de mumler eller snakker veldig lavt, men sånn er det jo på norsk også, så.

Henger du med mange norske? Isåfall - synes du ikke det blir litt dumt i og med at du ikke får snakket mest mulig engelsk?
Jeg henger litt med Madeleine, hun er norsk. Vi snakker både norsk og engelsk sammen, så. Når jeg og Madeleine henger med andre, snakker vi engelsk for det meste, men har brukt å endt opp med at vi plutselig snakker norsk, er ikke så lett. Jeg snakker jo mest mulig engelsk uansett, så jeg syns ikke det er så dumt.

Madeleine, meg og Liv - de norske studentene på skolen.

Hvordan ble du kjent med folk?
Jeg trodde alle på skolen skulle være skikkelig excited og bare "er du fra Norge?! KULT" og spørre en million spørsmål, men så fant jeg ut at denne skolen er veldig vant med utvekslingsstudenter, så det var ikke så lett i begynnelsen. Ble kjent med noen allerede første dag, da de begynte å snakke til meg og Josephin. Utenom det, har jeg snakket litt med folk i klassene mine eller når vi har lunsj, og vi har bare blitt bedre kjent. Ble også kjent med mange da Powderpuff foregikk, og på Homecoming, og det går mye bedre nå enn i begynnelsen!

Kan man bare begynne på en sport selv om man ikke kan noe? F.eks. cheerleading, badminton, volleyball osv.
Jeg tror ikke de har alle mulige sporter her i området, men ja, det tror jeg.. På Vero Beach High School må man kanskje på tryouts til cheerleading, jeg er ikke sikker, men det laget jeg går på nå, begynte jeg bare på, så; ja, det tror jeg.

Er det kjekkere gutter der enn i Norge?
Akkurat her jeg bor, nei, det vil jeg ikke akkurat si. Nå har jeg jo blitt kjent med flere, så det er mange flotte gutter her!

Er det spanske og italienske gutter der?
Japp.

Hva er forskjellen på mat der borte? Har de liksom god melk?
Haha, for et spørsmål. Jeg syns melken smaker helt normalt. Hvis du sikter til maten de har på butikken og restauranter, synes jeg den er ganske normal, men jeg merker at maten er litt mer usunn her.

Føler du at det er mye mer fett i maten du kjøper ute, eller smaker den sånn som i Norge?
Synes den er ganske lik som i Norge.

Har du en "crush" på noen?
Hmm, trukke det nei:)

 

Lurer du på noe mer? Sorry igjen...

- Marit

Jesus VS Magic Mike

08.11.2013
07:35

Lokal tid: 01:35
Norsk tid: 07:35

Heihei!

Dagen etter Halloween, 1 november, kunne seniors og lærere kle seg ut hvis de ville. I løpet av Homebase (12:00-13:00) hadde vi en konkurranse av beste kostyme etc, var utrolig morsomt å se hva alle hadde kledd seg ut som. Var forskjellige kategorier, og vinneren ble kåret vurdert av hvor stor applaus han/hun fikk.

Her har vi lærerne. Haha! Han med pølsedrakt er economics-læreren min, han er så morsom. Hun som har kledd seg ut som Bob Marley er engelsklæreren min, elsker hun! Liker at lærerne kler seg ut!

Michael hadde kledd seg ut som Magic Mike (gjett om han fikk stor applaus, da...hehe), og Grey hadde printet ut 50 svart/hvitt-bilder av fjeset sitt og festet på seg. Så han var "50 shades of Grey", sinnsykt genialt. Digger han:)

Jesus og Djevelen // ? // Superman

Nederst til venstre ser dere fire gutter som kledde seg ut som de i Anchorman. Dere ser også tre lærere som kledde seg ut som noen fra The Big Bang Theory.

Alt i alt stod det mellom Jesus og Magic Mike, de to fikk mest applaus av alle - og det skjønner jeg godt! Hvem tror dere vant? MAGIC MIKE!! Så flere tweets på twitter og noe på facebook der folk hadde skrevet "Good job Charter... You chose a striper rather than Jesus." haha huff.. Morsomt, da!

Har nettopp sett "She's the man", det er serriøst den beste filmen jeg har sett på lenge. Har sykt lyst til å spille fotball også, nå, noen som har lyst til å trene meg opp når jeg kommer hjem?! ROP UT. Har også fri fra skolen i morgen, skal bli godt å sove lenge!

- Marit

Halloween

03.11.2013
04:42

Lokal tid: 23:42
Norsk tid: 04:42

Her i USA er Halloween større enn i f.eks. Norge. Jeg trodde alle skulle gå helt crazy og ha masse pynt på huset, men det var ikke helt sånn. I nabolaget vårt, var det helt normalt, et par gresskar utfor huset, kanskje. Etter å ha gått i vårt nabolag, kjørte vi til moren til Ashley's nabolag, og der var det flere hus som hadde gått helt craaazy.

Dagen før Halloween dro vi til Walmart for å kjøpe kostyme, og vi fant da i det minste noe å ha på oss. Etter skolen på torsdag dro vi for å finne gresskar, men det var utsolgt over alt. Vi hadde to fra før av, da, men hadde vært morsommere om alle hadde hvert sitt. Var gøy uansett! Jeg har "carved a pumpkin" én gang før, og det var med Ida da jeg bodde på Svalbard, så jeg gleda meg skikkelig til dette.

Nam

Flinke, eller hva?!

Ja, jeg er ei marihøne, har fått det spørsmålet et par ganger.. Var jeg ikke søt?!:)

SISTERS!

Dette er huset til noen vi kjenner, og de tar den helt ut hvert år, dere ser nå... Jeg synes det var dødskult!

Dette er Sarah, hun er fra Tyskland, haha genialt!

Dette var et random hus, men de tok den også sykt ut, haha!

Fikk litt godteri...

Sprang rundt til masse hus, og folk er supersnille her! Gikk altså trick or treat med søstrene mine, og da vi kjørte til det andre nabolaget, gikk vi med John og Tom som er "vertssøskenbarna" våre, haha. Fin kveld, morsomt å kle seg ut, og gøy å se alle de dekorerte husene!

Hvordan var din Halloween?

- Marit

Only at Charter...

01.11.2013
04:30

Lokal tid: 23:30
Norsk tid: 04:30

På onsdagen etter skolen stod jeg og Seth sammen i dome'n/couryard'en og snakket, for vi ventet på Eboni og Madeleine før vi skulle kjøre videre til cheer. Det ble plutselig fler folk der, og et par som jobber på skolen gikk opp på scenen som står i midten. Plutselig blir det stille, og der står det jammen meg et par og skal gifte seg. What???

Skjedde veldig plutselig, var ikke akkurat forberedt på det! Var utrolig rart, men søtt også. Skjønner ikke helt at de faktisk gifta seg på skolen, uten noen form for brudekjole/dress, dekorasjoner osv... Gratulerer, uansett!

Fikk forresten pakke fra mams og paps her om dagen. Noe til meg, og 6 sjokoladeplater til treneren min på cheer-laget (ikke noe sjokolade til meg</3 hehe tulla, klarer meg fint). Han var i Norge for en stund siden, og har "been craving" norsk sjokolade siden, utrolig morsomt, han ble supergira da han fant ut at jeg var fra Norge. Han betalte, selvfølgelig, men liker å kunne være så hjelpsom, eller hva man skal kalle det. Han sattes såå stor pris på det.

Til slutt; jeg har pynta veggen min litt. Synes faktisk dette sitatet er veldig sant, både når det gjelder vennskap, kjærlighet, livet, utdanning, opplevelser - alt. Så ja, livet generelt. Hva syns du? :)

- Marit

Homecoming

27.10.2013
21:10

Lokal tid: 21:10
Norsk tid: 16:10

Har blogga tre ganger i dag, haha #STOLT

Homecoming er en dans, for dere som ikke vet det. Jeg ble bedt på homecoming, så jeg hadde date, Brock! Homecoming er mer korte kjoler, mens prom er lange kjoler, selv om folk bruker begge deler på homecoming. Prom er større, så jeg gleder meg utrolig mye til det!

Jeg ble hentet 17:30 av Devon, Josephine og Brock, så dro vi til Josh og tok litt bilder. Deretter dro vi videre til Nicole's for å ta bilder, igjen. Huset hennes var som et drømmehus, og det var nydelig utenfor, wow! Etter dette dro vi videre til homecoming, som var fra 19-23. Folk gikk rundt og pratet, tok bilder, danset osv, hadde en utrolig bra kveld!

Meg og Brock

Devon og Josephine

Meg og Josephine

Devon, Josh og Brock. Dere kunne vel ikke ha smilt litt mer????

Sunset!

Disse to bildene er fra Nicole's, se så nydelig!! Josephine, Devon, Brock, meg, Cristian, Harley, Nicole, Nancy, Amanda, Kaitlyn og Grey.

Meg og Josephin

Madeleine, meg og Liv - de norske jentene! // Meg og Kauê // Madeleine, Alicia, meg og Liv

The Fox ble forresten spilt av, trodde jeg skulle le meg ihjel hahaha.. #proudnorwegian Alle ble jo helt gal "Wa-pa-pa-pa-pa-pow" "A-hee-ahee-aheeee!!!"

Her ble homecoming king, queen, prince og princess ropt opp! Spennende å se hvem som vant!! På homecoming queen begynte alle å rope ett navn, så var det ei anna som vant, awkward... Menmen!

Etter homecoming dro vi til Josh igjen, og jeg bare ".. ehm, do you call this a party?" Var ikke musikk engang, haha. Amerikanere, ass. Var også en dude som fikk vite at jeg var fra Norge, så han hilste på meg og sa "I have a weekness for european girls", haha awe! Koselig det:) Plutselig bestemte også Josh seg for å brenne en spanskbok (jaha???), siden han hadde sånn 75 fler eller noe sånn..

Vi ble da lei til slutt, var kjedelig, så vi var 8 stk som dro på ihop for å spise. Ihop er et pannekake-sted. Jeg bestilte ikke noe, men Devon ga meg to biscuits and gravy, og Cristian ga meg pannekakene han hadde bestilt, som han egentlig ikke skulle ha, jeg ble syykt mett. Etter det kjørte Cristian meg hjem, han var syykt hyggelig, og vi prata masse! Da jeg endelig var hjemme, var det godt å ta av seg skoene og slappe av, sovna fort også. Thanks for a good night, everyone!

- Marit

Spirit week/Week of the Wolf

27.10.2013
20:32

Lokal tid: 15:32
Norsk tid: 20:32

Uken før homecoming er alltid spirit week/week of the wolf, der du kler deg ut hver dag. På skolen min var det ganske få som kledde seg ut, kjipt, men de som kledde seg ut var syykt bra. Var ganske vanskelige tema å kle seg ut til, da, menmen.

Mandag: Senior Citizen (gamle folk)
Tirsdag: Twin day
Onsdag: Superhero
Torsdag: Celebrity
Fredag: Flashback Friday OR Powderpuff jersey

Jeg kledde meg ut på tirsdag, onsdag og på en måte fredag. Fredag hadde jeg powderpuff jersey'en, og vi kunne bruke shorts, var sykt digg å være out of dresscode for en gangs skyld!

Senior Citizen:

Twin day:

Superhero:

Powderpuff jersey:

Skulle ønske folk dro den litt mer ut, men var vanskelig... Håper det kommer fler muligheter, er jo egentlig sykt morsomt! Hvorfor har vi ikke dette i Norge?

Ville du deltatt på Spirit Week?

- Marit

Powderpuff

27.10.2013
18:00

Lokal tid: 12:00
Norsk tid: 18:00

GO SENIOOOORS! Vi vant 5-3!!

Har nevnt powderpuff et par ganger, og på fredag hadde vi kamp, så nå skal jeg fortelle om det! Før vi begynte med powderpuff kunne jeg ingenting om amerikansk fotball, og hadde heller aldri kastet en sånn ball, men nå kan jeg det, og jeg forstår spillet. Som sagt, vant vi, og seniors har tapt en gang, 4 år siden, og det er så ubeskrivelig flaut om seniors taper... Juniorene ledet 2-0 eller 3-0, men vi nektet å tape!

Hvert år er det noe som kalles powderpuff dagen før homecoming. Vet ikke hva navnet kommer av, men det går ut på at jentene spiller fotball, mens guttene er cheerleadere - seniors vs juniors. Vi ble delt inn i offense og defense, slik som i fotball, og jeg var defense linebacker.

(Bilde lånt av -Dina-. Vi var plassert litt annerledes, men her er et overblikk over hvordan det fungerer.)

Offense skal spille seg oppover mot mål, og prøve å score touchdown. De skal også blokkere defense, så offence får en sjanse til å spille seg oppover. I powderpuff, hvertfall, hvis det går over 5 sekunder, og quarterback ikke har gitt ballen fra seg, kan defense gå over streken mot quarterbacken. Defense, som da er det motstående laget, skal blokkere offence. Hvis defense får tak i ballen, kalles det en interception (skjedde med meg, stolt!), og personen springer mot offense og prøver å score. Får defense tak i ballen, eller om offense bruker mer enn 4 forsøk på å flytte seg 10 yards eller noe sånt, så snus spillet, og lagene bytter offense og defense.

I fotball takler de personer, hopper på hverandre osv, men det er ikke lov i powderpuff. I powderpuff bruker vi "flagg" som vi har rundt livet, og det motstående laget skal prøve å rive av flagget til den som har ballen. Da stoppes det, og spillet starter på nytt der ballen stpopet.

I dette spillet er det ikke så mye løping heller. Hver gang ballen ble spilt, og noen blokkerte den, eller rev av et flagg, ble spillet stoppet og startet på nytt der ballen stoppet. Skjedde forresten en gang at juniorene brukte evigheter på å skjønne om defense eller offense skulle spille, så vi var alene på fielden, så vi kunne bare ta ballen og score. Alle jublet, men så fikk vi vite etterpå at vi måtte "hike the ball", som vil si at en person må ta den og gi/kaste den til en annen. Jaja.

Egentlig er det sånn at jentene låner draktene av guttene på fotballaget, men siden vi ikke har det på vår skole, bestilte vi egne jerseys. Har tenkt tanken på å kjøpe en fotball, så hvem vil spille med meg når jeg kommer hjem?!

Vi hadde trening tre ganger i uken, men pga cheerleading kunne jeg bare komme to ganger i uken. Jeg elsker powderpuff, og jeg fikk mange nye venner og hadde det kjempegøy!! Om du har muligheten til å gjøre dette, DO IT! Har hatt en super opplevelse, blitt kjent med masse folk, og ikke minst lært mye om fotball som er en veldig stor sport her i USA.

Før kampen, nervøse og spente jenter! Dette er ikke alle, da:

Lumin og meg

Noen av cheerleaderne våre! Dere skulle sett de, herlighet. I løpet av halftime løp de på banen og shaket så sykt, sinnsykt morsomt.

Meg og Daniel

Meg og Emilee

"Grab and strip!!!" SENIORS - KEEP IT CL14SSY

VICTORYYYYY

Class of 14' 

Amy og meg

Claudia, Madeleine og meg

Josephin og meg

Alicia og meg

THANK YOU SENIORS!! LOVE YOU ALL!

- Marit

En update ...

25.10.2013
07:34

... fra den siste tiden. Uffda, toppblogger much det her.

Lokal tid: 01:34
Norsk tid: 07:34

Den siste tiden har jeg vært utrolig travel med trening, powderpuff, lekser, lite søvn osv. Nå får dere en liten update, og jeg er BACK ON TRACK!

Dro til stranden med Youth Group da vi først spilte litt ballspill eller gikk på stranden, deretter snakket om diverse ting, og så kjøpte iskrem. Var utrolig fint vær, og en kjempekoselig kveld sammen med de andre!

Indians VS Jaguars! Var på Vero Beach High School's fotballkamp, og vi vant 48-7 eller noe sånn, jeg husker ikke. Jeg, som alltid, engasjerte meg skikkelig og var helt med i spillet! Etter jeg begynte med powderpuff (kampen er forresten i morgen, og etter det skal jeg fortelle mer hva powderpuff er, GO SENIORS!!), skjønner jeg hvordan fotball fungerer, og det var veldig spennende å se på. Hver gang Indians (vi) scoret touchdown, kastet cheerleaderne småsmå fotballer i publikum, og jeg hadde selvfølgelig lyst på. Til slutt fikk en mann bak oss tak i en, ga den til Alicia, som ga den til meg. Tusen takk, mann<333

På lørdag er homecoming, og det har vært "vote for _____ for homecoming prince/princess/queen/king" over alt på alle dører. Jeg ble forresten spurt på homecoming, en i homebasen og economics-klassen min! Skulle signe inn (vi må skrive klokkeslett inn og ut hver dag), så stod det "look in the fridge", og jeg skjønte hva det var. Snudde og gikk ut for jeg ble helt stressa, men da jeg så meg tilbake stirra de 5 som satt i homebasen på meg, så da måtte jeg jo åpne kjøleskapet og se. Der var denne blomsten, med "Homecoming?" på lappen. Så søtt!! Hadde ikke forventa det.

Josh, Karl-Oskar, meg // Karl-Oskar, Josh // meg, Josephin

Meg og Josephin

Dro til Florida Gulf Coast University med koret, det universitetet var fantastisk! Likte det utrolig godt. Var 3 andre kor der, og hele dagen var vi på 3 forskjellige poster og lærte utrolig mye. Sangene vi framførte for de andre korene gikk kjempebra, og det var spennende å høre de andre synge, jeg hadde en kjempeflott tur med mange flotte folk!

--> Miami Dolphins Cheerleaders som signerte gruppebildet demmes (serr, de ser så sinnsykt bra ut).

Vi hadde en hel dag der vi hadde oppvisninger (de minste, juniors og seniors), dansere, sanger, konkurranser, og små boder rundt om kring, hoppeslott, riding og denne trampolinegreia. Da vi skulle framføre rutinen vår, satt de på feil musikk, ble jo bare tull haha. Fikk gjort det en gang til, men må si jeg gleder meg til første konkurranse da vi endelig har rutinen sammen osv!

Etter cheer-eventet dro vi til stranden, for månen var kjempestor og gul, selv om det ikke synes på bildet. Var sååå nydelig!

Alicia som tar selfiiiiieeees<333 // jeg og Mia gikk en liten kveldstur, ååee, det var koselig, det.

Jeg, Jillian og Alicia lagde s'mores dip! Synes original s'more er myye bedre, det smaker himmelsk, men dette var også utrolig godt! Oppskrift: smelt sjokoladeknapper, litt marshmallows og melk i en panne > hell det i en form og legg marshmallows på toppen > inn i ovnen til det blir litt brunt > dypp kjeks, og spis! De har ikke den s'more-kjeksen i Norge, men alt funker vel på ett vis.

Frokost fra Starbucks på vei til Orlando for å shoppe til Homecoming // rett før vi dro hjem igjen, men måtte innom Starbucks først: har hatt lyst til å bære Starbucks-koppene i en sånn her såå lenge, og endelig fikk jeg det, haha! Har sett det på filmer og sånn, jeg bare yesssssss.

Dette er ikke kjolen, men jeg prøvde flere forskjellige. Fikk kjøpt kjole i siste liten, sko kjøpte jeg i dag, og så får jeg vel fikset accessories og sånt på et vis. Hadde en fin dag, selv om det var litt stress, men nå er jeg klar og gleder meg kjempemye! 

Uken før Homecoming er alltid Spirit Week all over USA, og hos oss er Powderpuff i morgen, så er Homecoming på lørdag. Gleder meg! Kommer til å roe seg litt etter denne uken, det blir deilig. Jeg har vært superstressa og har fått lite søvn, så skal bli godt å få slappet litt av.

Jeg har det utrolig bra her, og kan ikke tro jeg har vært her i over 2 måneder allerede, tiden flyr virkelig! ... Må forresten poste del 2 av spørsmålsrunden, snart, eller hva?...

- Marit

Bursdagsfeiring

17.10.2013
07:17

Lokal tid: 01:17
Norsk tid: 07:17

4. Oktober ble Mia 4 år, men vi feiret den forrige søndag. Beckham, Mias søskenbarn, hadde også bursdag rundt denne tiden, så begge feiret samtidig. Vi hadde feiring i en slags turnhall med bom, svingstang, hoppeslott,  skumgummi-basseng/foam pit (!!), floor, trampoline i bakken, tumbling osv. Kunne ha vært der dagen lang og trent, men jeg tok det mer rolig, og var uansett feiring for de små. Temaet var "superhero", og vi tok på oss en slags kappe for å være litt med på det. Vi brukte en stund inne i hallen, og deretter fikk vi cupcakes.

Meg og Alicia, sissssters

Bom // svingstang // trampolina

Meg og Jillian // foam pit! Har hatt sinnsykt lyst til å prøve dette  lenge, endelig. Har veldig lyst til å dra til en Sky Zone som har foam pit en gang.

Ashley og Alyse, supersøstre // Mia på bursdagen hennes da vi spiste ute // Beckham og Mia

Disse cupcakesene var awesome! Mias favorittsuperhero er Firestar (Firestar er i gjengen til Spiderman og Iceman, har jeg lært), og hun skal alltid vise bilder av henne til nye folk. Om vi nevner "Firestar" skjer det noe inni henne og hun  bare snakke snakke snakke, haha. Morsomt :) // Hele familien: Mia og Jillian - meg, Ashley, Alicia og Antonia - Rick

Var morsomt å feire bursdagen til minstesøstra :) Dro til Alyse's etter feiringen for å åpne pakkene, både hun og Beckham fikk masse leker og fine ting. Av meg og Alicia fikk hun et skjørt, en kjole og en skjorte!

- Marit

Miaaaaamiiiiiii

13.10.2013
19:28

Lokal tid: 13:28
Norsk tid: 19:28

Har ikke blogga på sånn én uke, uff.. På denne tiden har jeg vært i Miami, Michaele har blitt 4år og vi feira i går, vi har vært på fotballkamp, og, tja. Må forresten også kjappe meg med å svare på spm. del 2... ehe. Skal blogge om dette, må bare fortelle om Miami først!

Fredag 4. oktober hadde vi siste øving, og da fikk vi også practice-wear som vi skulle bruke på lørdagen. Fikk dette i en liten "pakke", og ifølge dem het jeg Merit, jaja.. det er med A!

Practice-wear

Lørdag 5. oktober var det tidlig opp for meg og Madeleine, for så å komme oss til hun vi skulle sitte på med til Miami. Vi skulle kjøre 07:30, men ble litt senere. Da vi venta utenfor huset hennes, så jeg plutselig en KAKTUS, HAHA, jeg bare "okei, whaaat, det der er awesome"...

w

Meg, Madeleine og Naomi, klar for Miamiiii

Trøtt...

Da vi kom fram, var det bare å skifte, sminke seg, og gjøre seg klar for å kjøre til "the bubble" hvor vi skulle ha trening sammen med de andre og Miami Dolphins Cheerleaders.

Madeleine, meg, Naomi, Jonas, Anthony, Jazmyn, Halena, Mika og Bella

Madeleine, meg, Naomi, Jonas, Mika og Anthony

The Bubble! Inni her trener Miami Dolphins, sykt kult!

Svært!

Wihoo! Hele gymmet (seniors, juniors ++) sammen med Miami Dolphins Cheerleaders, babes. Guttene på laget ble jo helt crazy, dere skulle sett dem.. Stephen sa flere ganger "I'm gonna marry all of them one day", haha, det var så komisk.

Senere på kvelden var vi bare på hotellet, ved bassenget, på rommene osv. Her er Stephen, Halle, meg, Anthony, Jonas, Braden, Demond, Madeleine og litt av Maddison.

SÅ VAR DET GAME DAAAAAAY:

Som sagt - det var til støtte for brystkreft, så alle hadde disse rosa t-skjortene på.

Seth, meg og Madeleine - GIRA!

Det krydde av Ravens-fans og Dolphins-fans, men dette er bare en liten del av alle Ravens-fansene utenfor stadionen.

While we're waiting...

"In Miami fins fly and da birds fry", hahaha. Skjønte dere? MD er jo delfiner, mens Ravens er en fugl, get it?

Dette bilde ble tatt i starten, og vi fikk se det mens vi venta utenfor, og alle bare "WOW okeeeei calm down det er SVÆRT"

Dette var mens vi ventet, Lorelia tok dette bildet, fikk det fra instagram. La faktisk merke til først  at det er meg på dette bildet, haha! Har hele tiden tenkt at dette bildet var så sykt kult, og så bare "vent, det er jo meg" :')

Var sånn 75+ tilskuere (tror jeg?), men denne opplevelsen var helt syk. Da vi stod i tunellen og ventet (der spillerne kommer ut fra), fikk vi pompoms og alle var sykt gira. Jeg hadde ikke vært noe nervøs hele helgen, men da Stephen gikk til åpningen og kom tilbake til oss og sa at "Guys. It's HUGE. There are so many people, I'm so nervous", DA ble jeg nervøs, haha. Fikk også pompom'sene og jeg ble helt stressa i tilfelle jeg skulle glemme dansen og sånn. Da vi gikk ut på field'en gikk all nervøsiteten bort, og jeg var bare kjempespent!

Vi dansa til I will survive, og selveste Gloria Gaynor var på field'en og sang live!! Det var kult, det! Gikk sykt bra, både dansen, og guttene klarte stuntsene og tuck'sene sykt bra. Åhh, er så irriterende at jeg prøver å skrive engelske ord, men gjøre de til norsk, blir så forvirra. Tuck'sene??? Jaja.

Mens vi venta stod Justin Tucker (nr 9) fra Baltimore Ravens og øvde på å kicke ballen framfor oss. Han snudde seg, og blikkene våre møttes i sånn 2-3 sekunder, og jeg bare YAYY starstruck catchiiing, haha :))) Var forresten pga. han at Baltimore Ravens vant 26-23 over Miami Dolphins, tror han er en sykt flink spiller. Så ja, Dolphins tapte... jaja

Hadde hvertfall en syk opplevelse, og kommer aldri til å glemme dette! 

- Marit

Miami Dolphins, sa du?!

02.10.2013
06:35

Lokal tid: 00:35
Norsk tid: 06:35

GUESS WHAT! Denne helgen, altså på lørdag, skal cheerlaget jeg er på (hele gymmet; seniors, juniors, uknow) til Miami. Vi skal være der fra lørdag til søndag, men på lørdag er det bare practice. På søndag skal Miami Dolphins spille mot Baltimore Ravens på Sun Life Stadium, og vi + 4 andre lag skal opptre i "half time show/half time break". Miami Dolphins Cheerleaders kommer også til å være der. Vi skal danse til "I will survive", til støtte for brystkreft og til ære for alle som kjemper denne kampen.

Dette er "professional football game", og vi skal opptre på field'en med pom-poms og hele pakka, skikkelig cheerleading! Sun Life Stadium har kapasitet til 75 tusen i publikum, så dette blir svært!! Er ikke heeelt sikker, men er ganske sikker på at vi kommer på TV også.

I starten da jeg fant dette ut tenkte jeg ikke stort over det, for jeg hadde ikke så mye informasjon om hva vi faktisk skulle. Etter litt research fant jeg ut at dette egentlig er ganske sykt. Vi skal faktisk opptre på en profesjonell fotballkamp (amerikansk fotball, ofc) på en enorm stadion med enormt mange som ser på!

Nå er jeg DØDSGIRA, gleder meg så sinnsykt mye!

Hva tenker/synes du om dette? Wiiih

- Marit

One big happy (international) family

30.09.2013
22:34

Lokal tid: 16:34
Norsk tid: 22:34

På lørdag var jeg på practice til det som skjer neste helg, og i pausen snakket jeg og Madeleine med noen jenter fra laget om Norge, og de var sykt fascinert. "I'm gonna move to Norway!", "I wanna go to Norway", "WOW, seriously?", haha, jeg sa bare at de er hjertelig velkommen!! Komkomkom alle sammen

Senere dro vi på Target, der jeg og Alicia fant noen søte ting som ligner på OnePiece, kostet sånn 150kr, fikk nesten litt lyst til å kjøpe det, de var så søte, hahaha. ZEBRAAA 

Etter Target dro vi hjem en svipptur, deretter ut til foreldrene til Brad, som er mannen til Alyse, som er søstra til Ashley, som er vertsmoren min. Der de bor er det stille, og de har en kjempestor hage. Huset deres er ubeskrivelig, jeg ELSKER det!

Tok ingen bilder, men på innsiden var det stort og de hadde masse ting. Det var sånn 4 soverom kanskje, og alle hadde et lite walk-in-closet. "Can I buy your house?", var verdt et forsøk, da... Sofaen var dødsbehagelig, sengene i soverommene var ca. 1 meter høye. Følte meg også skikkelig hjemme der, føler meg veldig som en del av hele denne store familien! Kunne ikke hatt det bedre.

Boomer, herlighet så skjønn han var!! Dette er en av de to hundene de har. De har også 3 høner, og noen sånne gås eller noe.

I dette lille vannet er det fullt av fisk! Fikk fisk veldig raskt etter vi kasta snøret ut, morsomt.

João fisket en "softshell turtle", de er tydeligvis veldig aggressiv. Jeg bare "WHAT FISKET HAN EN SKILPADDE". Da vi til slutt fikk kroken ut av munnen, fór den ut i vannet på et blunk. Så litt av hodet, den så sinnsykt sint ut.. den hadde sånn maursluker-annsikt, lol.

Michaele/Mia og Beckham ♥ Jeg har verdens skjønneste lillesøster og søskenbarn dette året! Tanken på å forlate dem er så trist:(

Antonia (Kina), Alicia (Tyskland), Tom (Vietnam), meg, og João (Brazil). Tom og João har byttet vertsfamilie til Brad og Alyse (hun er søsteren til Ashley), så nå er vi vertssøskenbarn!! Antonia var hos en annen familie, men er nå midlertidig hos ossså nå er vi en familie på 7. Haha, hele familien er så internasjonal nå! Nå er jeg eldst av 5 og storesøster til 4 jenter - synes det er kjempemorsomt at denne familien er så stor, og at den nå er enda større fordi de har alle oss som utvekslingsstudenter. I Norge er jeg minst, har en storesøster på 25 og en storebror på 23. Har alltid ønsket meg en lillesøster/lillebror, og nå har jeg liksom 4 lillessøstre, heh :-D

- Marit

Pakke i posten

30.09.2013
13:34

Lokal tid: 07:34
Norsk tid: 13:34

På fredag fikk jeg pakke i posten: treningssko til cheerleading! Betalte 360kr inkludert frakt, synes det er ganske billig for cheersko, egentlig. Har brukt "nike free run 3" til nå, men ble så lei, jeg ville ha noe ordentlig. Bestilte Asics Gel-Ultralyte, etter anbefaling fra hun som eier gymmet, og disse skal jeg bare bruke til trening innendørs. Konkurranseskoene (+ drakt) får vi i begynnelsen av november, så da har jeg to par sko (I don't mind).

Er superfornøyd! Endelig har jeg noe ordentlig.

Det dumme var at etter å ha sjekket shoe converter's på google, trodde jeg 36 var 6 her, for det var det som stod over alt. Først etter jeg fikk de i posten, sjekket jeg conversene mine og et par andre, og der stod det av 36 = 5.5. Nå er jeg bare dødsforvirra, lol. Står altså i disse skoene at det er str. 37, men jeg hadde ikke orket å vente så utrolig lenge om jeg måtte ha sendt de tilbake. Tror disse skoene er små i størrelsen, for jeg vil si at de passet meg greit, derfor beholdte jeg de. Vanligvis er 37 alt for stort til meg (it depends, though), så er glad de passet. Kunne sikkert hatt en str. mindre.

På lørdag da vi var på øving til det som skjer neste helg (ops, nå avslørte jeg litt), prøvde alle practice wear'et, selvfølgelig det samme, bare forskjellig str. Wiih, nå begynner ting virkelig å komme på plass - ser veldig, veldig, veldig fram til første konkurranse som er 23. november!

- Marit

Random stuff

29.09.2013
06:25

Lokal tid: 00:25
Norsk tid: 06:25

Det blir jo bare rot det her, jeg aner ikke hva jeg skal ha som overskrift eller noe. Her kommer et par bilder og sånn fra de siste dagene, da, så kommer det et par nye innlegg om noe mer spesifikt i morgen! Har forresten noe sykt spennende å fortelle dere (noe jeg skal neste helg), tenkte ikke så mye over det i starten da jeg fant det ut - men nå er jeg suuupergira!

Fant dette på butikken, SORRY, DRØYT, men det var litt morsomt.................. noen som har lyst på?

Stakkars Demond hadde fått medisin fra legene pga. ettellerannet, han var helt bortevekk, så skikkelig dopa og trøtt ut. Haha. Var litt morsomt.

Tok flere bilder med Madeleine (til instagram heh), så ble hun sintjente96 da jeg posta et av meg selv, og ikke av oss, heh. Instagram: maritribeoverby

Dro til starbucks og kjøpte Cotton Candy Frappuccino (er overalt på weheartit), yummyyyyy!!

Florida er nyyydelig

Nothing to do i fritimen min........ Brannalarmen gikk plutselig da (den var helt forferdelig, trodde jeg skulle dø), så fikk noe å gjøre.

Fredag møttes flere fra koret på skolen på Olive Garden for å spise, bli bedre kjent og sånn. Hun som "arrangerte" det regna med vi ville bli sånn 20, men endte opp med å være 30 stappet rundt bordet. Veldig morsomt, da, og var kjempekoselig å bli bedre kjent med folk og spise sammen! Dette gjør vi en gang i mnd, så vi begynte allerede da å planlegge hvor vi skulle spise neste gang. Gleder meg!

- Marit

Sunday funday

26.09.2013
23:40

Lokal tid: 17:40
Norsk tid: 23:40

Søndag våknet jeg til oppdatert software, og var skikkelig spent. Trykte en kode, og var så sikker på at jeg trykte "8426" siden den var så enkel. Sjekket rundt om kring på mobilen, og så låste jeg den, for å sjekke hvordan det var å skrive inn koden (lol)... Så var det feil kode, da. Prøvde gang på gang med samme tall, bare forskjellig startnummer. "Jaja, jeg kobler den bare til iTunes", for det vet jeg går an om mobilen låser seg. Så kom jeg på at jeg hadde ca. 10 min på meg, så skulle vi dra, for vi skulle i kirken.

iTunes var klikk, og ville ikke åpnes. Prøvde å avinstallere det, for så å installere det på nytt, men det tok jo evigheter å avinstallere det, tror den rakk å loade sånn 30% på 10 min. Jeg var da uten mobil i sånn 5-6 timer (synd i meg) helt til jeg prøvde samme kode, bare andre veien... smart.

Etter kirken dro vi til stranden sammen med de som er i Youth Group'en. Vi badet, spilte ultimate frisbee, og volleyball. Ble kjent med sånn 4 stk på min alder, og de andre var enda yngre. Var morsomt og koselig! Var også kjempefint vær og utrolig varmt :)

Paradis 

Da vi kom hjem, skulle jeg egentlig på open gym, men fant ut at det ikke var denne helgen pga. noen som feiret bursdag.. skuff. Jaja, fikk snakket med ei om cheer-sko, så har bestilt meg sko bare til practice, så skal vi kjøpe andre til konkurranser og sånn. Får de i morgen, endelig!!

Denne uken har jeg gjort lekser, selvfølgelig i siste liten, så har vært oppe til ca. 1 hver dag. Skikkelig uvane og typisk meg å gjøre alt av lekser "rett før". Må skjerpe meg...

Har du oppdatert til iOS 7? Hva synes du?

- Marit

CoCo Key

24.09.2013
23:17

Lokal tid: 17:17
Norsk tid: 23:17

På lørdag kjørte vi til CoCo Key som ligger i Orlando. Det er en liten waterpark, men jeg vil si den er mer beregnet for små barn. Det var et par morsomme sklier uansett, da, vi hadde en fin tur! Vi dro hit i anledning Payton's 5års-bursdag, tror hun hadde en kjempeflott feiring. Jeg, Alicia, Madeleine og Jillian var sammen hele tiden, og i dét vi spiste det siste av maten vi hadde kjøpt, fikk vi beskjed om at "nå skal vi spise pizza og litt kake etterpå"... wopsi, jaja. Matvrak som jeg er, måtte jeg smake på pizzaen også, HEH..:)

Btw - på vei bort, da vi var et par min unna dit vi skulle, kjørte vi forbi Wet N' Wild, håper så sykt vi drar dit en gang! Det er en mye større waterpark, elsker sånt, så så utrolig morsomt ut! Er lov å drømme...

Dora-kake, haha!

Fra google, men dette er de tre skliene som var morsomme. Vi tok den røde sånn 3 ganger, blå og oransj 2, og den gule 1.

Mini melts (wannabe dippin' dots, som er originalen), sykt godt!! Det er ice cream, ser jo ikke ut som det, men det var heaven 

Da vi kom hjem tok jeg meg en joggetur et par ganger rundt nabolaget, og så hoppa jeg i bassenget. Det var mørkt ute, og vannet var kjempevarmt, men var sykt deilig. Det var stille, og jeg svømte fram og tilbake, og lå på den gule madrassen mens jeg bare stirra på himmelen. Kunne først bare se én stjerne, men etter hvert så jeg fler og fler, hehe, romaaaaantisk, all alone.... neida, tuller, men var deilig!

Rett før jeg hoppa uti, kom Mia løpende ned etter å ha dusjet for å vise meg hvor stolt hun var av å ha håndduk på hodet. Hun er så skjønn!!

Nå har jeg en del lekser å gjøre, så blir homework-day for min del.

Liker du waterpark'er?

- Marit

En slags jentekveld

23.09.2013
03:12

Lokal tid: 21:12
Norsk tid: 03:12

Heisann, denne blogginga går litt nedover her.. jaja, har et par ting å blogge om nå, så kommer litt utsatte innlegg, haha.

På fredag dro jeg og Alicia over til Madeleine for å lage brownies og bare kose oss, men Alicia dro over til noen venner før vi rakk å smake på browniesen.. Anyways, jeg og Madeleine spiste pretzel-burger etter skolen, nam, og stappa i oss sjokolade, for så å lage brownies. Uff, jeg kommer til å være helt bolle om noen mnd... Innimellom alt det her gikk vi ut for å mate endene, det kryr av dem der Madeleine bor, what. Etter Alicia hadde dratt, drev jeg å øvde på hopp (cheer) i stua deres, lol, og så begynte vi å "stunte" med Payton, haha, hun er så søt... var ikke akkurat noen ordentlige kast, men var veldig morsomt!

Senere på kvelden spiste de middag, og da spiste jeg og Madeleine burger (turkey-burger) igjen, haha, matvrak much.... Etter det gikk vi en tur rundt nabolaget. Det var helt svart ute, og vi hadde på litt musikk og bare snakket. Etter å ha gått litt, la vi oss ned på veien, det var såå koselig, hihi. Begge to bare "kan jeg bytte deg ut med en gutt nå?", åee.

Meg, Madeleine, Alicia og lille Payton som fylte 5 år på onsdag!

Haha.. den knakk, ops

Haha, her lå vi på veien. Var sykt koselig å gå den turen, åå!w

Hadde hvertfall en fin fredag, bra start på helgen! Dro hjem klokka 10, og neste dag var det tidlig opp for å dra til Orlando og feire bursdagen til Payton :)

- Marit

Lately

20.09.2013
03:01

Lokal tid: 21:01
Norsk tid: 03:01

Nå sitter jeg i senga og har akkurat sett denne http://www.youtube.com/watch?v=xiKiAlv9wWw&feature=youtu.be , hahaha, proud norwegian. Dere må se den, lo meg i hjel. Denne også http://www.youtube.com/watch?v=WgII2gDY-Rw , jeg dør..... HAHA. Føler ikke at jeg har så mye å blogge om på hverdagene, da det går mest i skole - hjem - ingenting/trening/være med venner/noe annet, ja. I går var jeg først på tumbling-trening 4:30-5:30, deretter cheer-trening 6:00-8:30, så var sykt varm (og svett heh) etter tumbling-trening.. Gleder meg sykt til open gym på søndag så jeg får øvd mer. Menmen - dette har skjedd de siste dagene:

Starbucks på vei til skolen // smoothie i lunsjen på McDonalds sammen med Madeleine

Kakerlakk/cockroach inne på doen // en eller annen larve-greie på veggen på rommet vårt

Alle hadde lagt seg, så skulle Alicia dusje, og plutselig hylte hun sykt høyt, og bare "MARIT, COME HERE!" Jeg sprang bort, og hentet et glass, og tenkte jeg skulle sette det over kakerlakken så det kunne være der til neste dag så noen kunne drepe den eller noe... Så da jeg var sånn 2 cm unna, løp (kan kakerlakker løpe? lol) den sinnsykt fort vekk, og da hylte vi høyt, haha... Etter litt hyling fordi den sprang (??) så fort, kom Rick ned og drepte den.... hahaha, sorry! uff

Frokost hos moren til Ashley, ahhh, nam! // Jeg fikk bursdagsgave i posten fra familien min i Norge!! Fikk øredobber og noe klær, Ashley fikk dumle haha, så sendte de også en brunost, og så fikk jeg noen dollar fra storebroren min etter at han var her i 2009, haha! Tusen takk 

wiiihooo - Daniel og meg // Daniel, meg og Madeleine

Nå ligger jeg i sengen og slapper av, ser på BMS, har bare 3 episoder igjen, så har jeg sett alle 3 sesongene! Hehe kjekke gutter :))) Men det er sykt morsomt, da HAHA. Har du sett blue mountain state?

- Marit

Svar på spørsmålsrunden - DEL 1

18.09.2013
01:20

Lokal tid: 19:20
Norsk tid: 01:20

Er det fine gutter på skolen din?
Haha, guttene her er ganske annerledes fra Norge. I Norge føler jeg at det er kjekke gutter "over alt", mens her leter jeg liksom litt etter dem.. Men ja, det er noen kjekke gutter på skolen min.

Er hårgele/voks noe som blir like mye brukt i USA som i Norge?
Nei, det er ikke mange som bruker det her, men jeg legger så og si ikke merke til det.

Hvordan er "klassemiljøet" der nede?
Jeg har ingen fast klasse jeg går med, utenom "homebase" som egentlig ikke er en klasse. Alle klassene er en mix fra freshman til senior, så det er veldig forskjellig. Economics-klassen min er faktisk bare seniors, der alle ler og prater, og læreren er kjempemorsom. "Homebase"-miljøet er også veldig bra, da.

Er high school sånn som på filmene?
Jeg går på en charter high school som er litt annerledes enn vanlig high school. På denne skolen er det ikke som på filmer, dette føles mer ut som en helt vanlig skole.. Suger at jeg ikke får den opplevelsen, men på high school tror jeg det er litt som på filmer, ja.

Har du blitt kjent med noen kjekke gutter?
Ja

Er det vanskeligere på skolen der?
Hmm, nei, vil si at det er ganske likt. 

Er det "mean girls" på skolen din?
Hahaha, nei..

Er du og Karl-Oskar mye sammen siden dere går på samme skole?
Nei, vi møtes noen ganger på skolen, har to klasser/timer sammen, og møtes noen ganger random på skolen og prater. (Til dere som ikke vet hvem han er: en god kompis av meg fra Norge, vi gikk i samme klasse på 1 vgs.) 

Nydelig... Ca. ett år siden.

Ser du ofte feite personer?
Nei, egentlig ikke, haha.

Er det veldig delt opp i om folk har mye penger?
Det har jeg ikke lagt noe merke til.

Var Florida over forventningene dine?
Jeg hadde ikke noen spesielle forventninger, men ja, herlighet, det her helt fantastisk her!

Hvor varmt blir det på en vanlig dag i Florida?
Ca. 30-33 grader, men det føles mye varmere pga. fuktigheten. Kommer jo an på når på året også, da.

Hvor mye "ukepenger" har du der nede? Eller hvor mye penger har du til å bruke på dette året?
Jeg hadde spart litt selv, ca. 28 tusen, så foreløpig bruker jeg egne penger. Jeg har ikke snakket noe særlig med mamma og pappa om det her, fast beløp osv, så jeg har ikke noe bedre svar.

Er det like bra som du forventa det skulle være?
Som sagt, jeg hadde ikke så store forventninger, for hvis du har det, kan du bli veldig skuffa. Men: alt er bedre eller det samme som jeg forventa/hadde tenkt meg til, men skolen er.. ja.. ikke helt som jeg forventa.

Er du redd for å få hjemlengsel?
Nei, egentlig ikke. Jeg har på følelsen at jeg ikke kommer til å få hjemlengsel, men vi får se når det har gått litt lengre tid.

Har du fått hjemlengsel?
Neei, har ikke hatt det ett sekund.

Er det vanskelig å snakke engelsk hele tiden?
Nei, ikke i det hele tatt. Er bare irriterende når jeg skal prøve å forklare noe på engelsk, så vet jeg det norske ordet, men så har de ikke et engelsk ord for det... Eller hvis jeg ikke kommer på hva det er på engelsk, haha.

Var du flink i engelsk før du dro?
Vil si det, ja.

Skal du hjem i ferien?
Nei - jeg skal ikke hjem til Norge før til sommeren. Jeg har ikke lov (reglene), for hvis jeg drar hjem iløpet av året, drar jeg ikke tilbake (dette tror jeg er pga. visa eller noe). Om jeg hadde hatt muligheten, ville jeg ikke gjort det uansett.

Hva gjør du i helgene? Er det fester og sånn?
Er hjemme, stranden, kino, senteret, er med familien eller venner, eller så gjør vi noe/drar en plass. Jeg tror det er fester, men ikke så ofte, det er liksom ikke like normalt her som i Norge, tror jeg, jeg er ikke helt sikker. Siden jeg er utvekslingsstudent, har jeg ikke lov til å drikke (jeg drikker ikke uansett), så jeg vet ikke om jeg ville tatt den risken å dratt på en fest med alkohol ++ engang...

Del 2 kommer snart, sorry for at jeg har vært så treg, haha!

- Marit

Sky Zone

16.09.2013
23:15

Lokal tid: 17:15
Norsk tid: 23:15

I går kjørte jeg, Alicia, Madeleine, Jillian, Mia, Ashley og Rick til Sky Zone (Indoor Trampoline) som ligger i Clermont, Orlando. Det tok ca. 2 timer å kjøre dit, og på veien stoppet vi innom McDonalds og kjøpte frokost, hehe, sånn er livet i USA.

I den søppelkassa så vi en raccoon/vaskebjørn! Haha, typisk meg å bli helt i 100 pga det...

Bak: Meg og Madeleine Foran: Jillian og Alicia

I dét vi kom inn! Ashley, Madeleine, meg, Jillian, Alicia

Vi måtte bruke disse skoene, herlighet, jeg ville ta de med meg hjem, de var så sinnsykt behagelige!! Brukte str. 5 som er 35, tror jeg, men inni skoen stod det 33... litt feil kanskje.

Madeleine, Alicia og meg - vi prøvde hardt å få et bilde... funka dårlig

'

Blurryyyyyyy.........

Alicia, meg, Madeleine og Jillian. Jeg var vel den som hoppa mest (sjokk), hoppa i strekk i nesten 1,5 time haha.

De hadde ikke "foam pit", men GUD SÅ MORSOMT DET VAR! Jeg har hatt lyst til å gjøre dette  lenge, og nå har jeg endelig fått muligheten - skal definitivt gjøre det igjen! Anbefaler det til alle sammen, jeg var hvertfall helt i himmelen (det er jeg hver gang jeg gjør noe jeg elsker, da, heh..)!

Senere dro vi en plass og spiste pizza med noen fra Ashley's familie, jeg var så sliten, men det var koselig å møte dem. På vei hjem sov vi litt av og på, nå er det en ny dag, og om ikke lenge skal jeg på trening (cheerleading) :)

- Marit

Bursdagen min

15.09.2013
06:20

Lokal tid: 00:20
Norsk tid: 06:20

Nå driver jeg og svarer på spørsmålsrunden, haha, er sånn to uker ++ siden... JEG ER TREG 

I dag kom Jillian med frokost på sengen til meg; biscuits, omelett m/ost og skinke og te. Made my day! Etter det var vi i bassenget og sånn, og senere etter de andre hadde vært ute å handlet, feira vi litt med gaver og kake før jeg dro på kino, så "insidious 2." Har hatt en utrolig fin dag, og har fått sykt bra gaver - THANK YOU SO MUCH! :) Familien min i Norge har sendt en pakke i posten, så jeg venter på å få den, gleder meg!

Feiret litt i dag, men skal på en måte feire i morgen, siden Rick (vertsfar) var på jobb i dag.

SERIØST, SE HVA VI SKAL I MORGEN!!! DETTE HAR VÆRT DRØMMEN MIN LENGE!!! JEG GLEDER MEG SÅ SYKT, TUSEN TAKK (Denne videoen er bare for å vise dere som ikke vet hva det er)

Gave fra Madeleine var shorts fra hollister, og topp og parfyme fra vs // fra familien: giftcard på vs og hollister + et brød (hahaha, internt) + $20 + tur til sky zone i morgen + bok av Nicholas Sparks (denne hadde jeg fra før av, så skal bytte den) + morsomt kort som "sang"

Har også fått et par søte collager fra noen av mine beste venner i Norge, betyr kjempemye! I love you all!!

THIS IS THE REAL ME - LIKE IT OR NOT hehe tulla

- Marit

Birthday girl!

14.09.2013
17:11

Lokal tid: 11:11
Norsk tid: 17:11

I dag våknet jeg og tenkte jeg skulle hoppe i dusjen før frokost og sånn, men så kom Jillian inn på rommet og sa noe om frokosten og bare "you better stay in your bed!" Okei, okei, streng beskjed!

Nå ligger jeg i senga, the birthday girl is awake! Endelig 17, hihi :-D

Instagram: maritribeoverby

"Here's the messed up bisquits, and I'm making omelet." Slutt da, de var kjempegode!! Og te, her har de melk i teen! Tusen takk, Jillian 

- Marit

Friday 13th

14.09.2013
05:37

Lokal tid: 23:37
Norsk tid: 05:37

I dag er det fredag den 13, og idag som alle andre fredag 13'er, følger jeg med på om noe dårlig skjer med meg. Meeeen nei. Hva med deg?

I dag etter skolen dro vi på senteret, og senere på kino. Jeg og Madeleine så "Getaway", og vi var helt alene i kinosalen. Selena Gomez spiller i den filmen, var mest derfor jeg ville se den. Gjennom så og si hele filmen var de i en bil, og noen ting fikk vi liksom ikke svar på, jeg synes personlig at den var litt kjedelig og ikke så bra.. Men utenom det hadde vi det veldig morsomt; innimellom løp vi rundt om kring, tullet, ladet mobilene, tok over 70 bilder, HAHA, livet ass.

Henta skole ID'en idag, hva syns dere? Er egentlig fornøyd :) Vet ikke om det nummeret skal være hemmelig, men jeg satt bare en rosa sky over uansett, hehe.

Haha - Madeleine syns dette var så sykt morsomt. Vi gikk innom en godteributikk, og jeg var så desperat etter å lade mobilen, finnes jo ikke stikkontakter på det senteret... Så så jeg denne da, og jeg bare "JAA finally", så bare plugga jeg den inn liksom. Plutselig sa de som jobba der "uhm.. are you guys gonna buy something?", og jeg bare "nå MÅ vi kjøpe noe.. yes, I think we are! Can I just leave it here meanwhile?"

Jeg prøvde å forklare han at uansett hvor mange ganger han prøver, kommer han ikke til å vinne... men neida

Meg og Kauê. Han likner ganske mye på Zayn Malik fra One Direction forresten, ser dere det??? Kanskje ikke på dette bildet, men han ligner serr!

HAHAHA, herlighet, vi hadde det så morsomt ♥ Ble så mange stygge, noen fine og mange morsomme bilder! Tok litt over 70 bilder, dette er 25 av dem..

♥ twin

Instagram: maritribeoverby

Before - after (sykt)

For første gang i livet mitt har jeg ordnet øyenbrynene for real, ikke hjemme liksom. Dette var før kinoen, da. Hva syns dere? :)

- Marit

Curriculum Day

12.09.2013
23:20

Lokal tid: 17:20
Norsk tid: 23:20

Spørsmålsrunde _HER_, siste sjanse

Jeg vet egentlig ikke helt hva "curriculum day" er, men vi var med homebase'n vår hele dagen, og gikk til diverse klasserom/fag som varte i ca. en halv time. De som ville kunne kle seg ut (40-70's), men var egentlig ikke så mange som gjorde det. Dagen gikk ut på å lære om post-modern time, så vi lærte om utviklingen av telefoner, tv og andre ting.

Jeg kom til skolen sånn 8:08, og var sykt stressa, så prøvde jeg å finne klasserommet, og leta i et pat minutter før jeg fant fram. Kom sånn typ 5 min etter det hadde begynt, så gjorde egentlig ingenting, tar det ikke som å ha kommet for sent, de hadde akkurat begynt. Anyways, vi skulle bygge DNA-molekylet med godteri! Det var ganske gøy, haha. Jeg var partner med Ryan, og han misforstod hele tiden, og bare "I'm so stupid..." Etterpå fikk vi spise det, hehe, fornøyd :)))

På vei til neste "time" var jeg så opphengt i mobilen at jeg gikk inn i feil klasserom. Jeg var så forvirret "hvor ble de av da???", gikk på andre siden av bygget, så tilbake igjen, før jeg kom rett. Er det mulig.

Dette er Madeleine, Daniel og meg - han har spurt flere ganger om å komme på bloggen min, haha! Søtt. Han var faktisk den første jeg ble kjent med her! Og han er så sykt snill, åå, digger han :)

Det første han her læreren sa da vi kom inn var "let's just talk and have fun, or what?" eller noe sånn. HAHA! Vi ble delt i to grupper, og to og to måtte gå fram og få et spørsmål. De første to gangene var det seriøst, men etterpå når det kom to karer i militæruniform, ble det sykt useriøst og masse kødd, var kjempemorsomt. Da de liksom fikk ett poeng, skrev de sånn 10 streker (rød ring). Hahah, messed up.

Siste timen - på dette bildet så vi en video om diverse crazy stuff, noe av det siste var "Did you know that during this presentation, 267 babies were born in China?" eller noe sånn, det var så mange mindblown facts der, men sykt interessant.

- Marit

9/11

12.09.2013
05:15

Lokal tid: 23:15
Norsk tid: 05:15

Spørsmålsrunde _HER_, siste sjanse

I dag er det 9/11, og vi vet jo hvilken dag det er. Dette året er jeg i USA, og her er det selvfølgelig en større dag enn i Norge, selv om folk rundt i hele verden sørger. Vel, de nevnte det et par ganger på skolen, og flaggene var oppe, men det var ikke sånn at vi snakket om det eller noe sånn. Uansett så vil jeg si kondolerer til alle som mistet noen denne dagen for 12 år siden, det er så utrolig trist, og ikke minst sykt å tenke på hva som faktisk skjedde... Jeg skjønner ikke helt tankegangen til enkelte mennesker.

We will never forget

//

Min dag i dag, joda. Det har vært så mye stress, og jeg har vært så utrolig frustrert, forvirra, sint, stressa, alle mulige følelser på en gang. Etter å ha vært att og fram og prøvd å fiksa ditt og datt kom jeg meg på trening den siste 1,5t, og vi øvde på stunt hele tiden.

I morgen er Curriculum Day, det blir spennende. Nå har jeg vondt i hodet, er så utrolig sliten, og vil bare sove...

- Marit

Søndagstrening

11.09.2013
05:47

Lokal tid: 23:47
Norsk tid: 05:47

Husk spørsmålsrunde _HER_, avsluttes snart

På søndag var vi på "open gym" fra 4:00-7:30 (har blitt så vandt med am og pm, at jeg bare skriver 18-24-tallene når jeg "må".. mener 16:00-19:30). Open gym er frivillig, men jeg har så lyst til å trene hele tiden, så jeg utnytter å dra på trening når jeg kan. På open gym øver de fleste på tumbling o.l, mens på cheer-treningene (mandag og onsdag) øver vi på stunts og selve rutinen/koreografien. Jeg og Madeleine øvde på hopp, og backhandspring (araber flikkflakk) over en sånn.. greie, haha.

Ja, over den greia, haha

Demond fletta håret mitt, overraskende flink til å være gutt! (no offence)

Blir godt å komme ordentlig inn i rutiner og sånn, gleder meg til jeg kan dette bedre - jeg gir meg ikke før jeg får til!

- Marit

Bowling

10.09.2013
22:58

Lokal tid: 16:58
Norsk tid: 22:58

Husk spørsmålsrunde _HER_

På lørdag våknet jeg i 2-tiden, kom jo ikke hjem dagen før før 04:30, såå. Jeg spiste frokost, dusja, og litt senere dro vi til Marianne (som er min "bestemor"), der vi møtte noen andre fra familien og spiste BLT + kake etterpå for å feire 88års-dagen til mora til Marianne. Det var kjempekoselig!

DØDSGODT

Enda litt senere, i 8-tiden, dro vi og bowlet. Det var meg, Alicia, Madeleine, Valentina, Carmen, Bruno, Kauê og Leo. Vi bowlet en runde, og jeg vet egentlig ikke helt hva vi betalte for, jeg ble så forvirra, haha... Vi var der til ca. 11, og etter å ha bowlet en runde, satt vi bare og prata og sånn. Fikk jo strike nesten hver runde daaaaa:)))) eller ikke...

Meg og Kauê - Madeleine, Kauê og Valentina - meg og Madeleine

- Marit

Disney World (Night of Joy)

08.09.2013
09:10

Lokal tid: 03:10
Norsk tid: 09:10

Husk spørsmålsrunde _HER_

ÅÅÅÅÅ! Disney World var så nydelig, det var helt amazing, jeg elsker det. Jeg var helt i himmelen, haha, forever young 

Night of Joy er en årlig moderne kristen musikkfestival i Walt Disney World i Orlando, Florida. Det er mange kristne band som spiller, så det var musikk uansett hvor vi var. Vi dro med noen fra youth group'en her, vi var 10 stk, og de andre var 12-14 år. Jeg og Alicia var sammen med Ashley og Marianne (mamma og bestemor) så og si hele tiden, de fire jentene var sammen, og de tre guttene.

Bildedryss:

På vei bort regna det sinnsykt mye, var også lyn og torden. Jeg vet ikke hvorfor, men alle bilene hadde på begge blinklysene hele tiden... || Vi stoppa på Wendy's for å spise, og så kjøpte jeg en sandwich (kjøpte single som er uten french fries og drikke, selv om jeg sa jeg ville ha drikke). Jeg bare "men.. hva med drikken?" så sa han at jeg hadde kjøpt single, som bare er sandwichen, og jeg bare "å.. ja..". Men så fikk jeg en drikke gratis, åå, han var så snill. Og så stod jeg å venta på maten lengre enn mange andre, så derfor ga han meg en vanilla-froyo gratis, tusen takk! Og så når jeg fikk sandwichen hadde han lagt french fries oppi også. Herlighet, så snill han var, jeg fikk liksom 3/4 ting gratis...!

Når vi hadde kommet fram, måtte vi ta 'train' inn til Disney World, liksom, og så så vi "the castle" langt unna, JEG BLE SÅ GIRA, ser dere det??

Med en gang vi kom inn var det sånne hus med masse lys på og sånn over alt, så gikk man hele veien til "the castle", og så ble det andre ting. Man kunne gå inn i alle disse husene, det er sånne små butikker og sånn, for eksempel denne:

Åååå, se da

Cinderella Castle 

Rapunzel's tower

The Haunted Mansion - sånn skummel ting. På det første bildet har de klart å lage noen illusjoner av spøkelser som danser. Over alt var det spøkelser og sånn, jeg skjønner ikke hvordan de klarer det...

På "Night of Joy" står de fleste og ser på bandene som spiller, og i går regna det sykt i begynnelsen, så det var så og si ikke kø noen plasser (som dere ser her), så jeg er sykt heldig for at jeg fikk sjansen til å dra i går.

Ashley, Alicia, meg, Marianne

Den greia vi tok her hadde sånn musikk+dukke-ting fra "hvert" land i verden, det var sykt kult. Så vi var helt into it og bare "det er Tajmahal!", "det der er Egypt", "hva er det der for noe, da??", "HVOR ER NORGE?!", haha. Jeg blir så engasjert og fascinert og alt

Ariel ♥ Min favoritt av Disney-Prinsessene

'

Dette var på "Ariel's Under the Sea Adventure". Herlighet, jeg dør. Spesielt disse siste bildene, det var så romantisk og alt sammen, jeg satt og "ååååå", "åååå oh my gooosh", "I'm in heaven" hele veien. Jeg har ikke ord 

På "Enchanted Tales with Belle" (Beauty and the Beast) kom vi først inn en gruppe, og så fikk noen utdelt sånne her papp-figurer for å spille en rolle da vi gikk inn i "biblioteket" for å møte Belle. De fortalte hele historien på sånn 10 min. Det var en liten gutt på kanskje 3-4 år som fikk Chip Potts, den minste cup'en, og da han skulle hoppe bort til Belle smelta jeg helt, han var sååå søt, ååå awwe.

Mickey Mouse - pretzel! Første gang jeg har spist pretzel, haha, dette har jeg sett fram til! Jeg trodde ikke pretzel var noe særlig mettende, hallo, det ser jo ikke sånn ut..., men da jeg hadde spist 90% av den var jeg såå mett.

SPACE MOUNTAIN ♥ oh my gosh, det var helt sykt. Det varte i sånn 2,5 min, og det var helt svart (eller, var stjerner, sånn som i et verdensrom - heter jo space mountain, så), man så absolutt ingenting. Det gikk sykt fort, og siden det var helt svart der, var man ikke forberedt på noe. Plutselig gikk det rett ned, rett opp eller en syykt brå sving. Det var helt sykt, men åh, jeg elsker sånn her - leva liveeeet. Dette var btw den eneste plassen det var syykt lang kø.

Pirates of the Caribbean! Sinnsykt bra laget, wow, men tok bare ett bilde, desverre..

Vi tok Splash Mountain to ganger. Den varte i noen min, og på "turen" var det masse disney-figurer og sånn, men selve splash mountain var sånn rett ned og man ble våt, fikk det magesuget, love it!!

Klokka 04:20 om natta var vi hjemme, gjett om ei som var trøtt...

Må bare si at jeg er så sinnsykt imponert over alle illustrasjonene, triksene, lydene, dukkene og alt sammen de har klart å sette opp og stelle i stand. Jeg kan ikke tenke meg hvor mye arbeid det må ha vært å fått gjort alt ferdig, og de holder nå på med Snehvit og noe annet. Alt var så virkelig. Jeg håper alle dere får oppleve Disney World en dag! Wow

Life is complete, hihi

- Marit

Manicure

06.09.2013
21:41

Lokal tid: 15:42
Norsk tid: 21:42

Husk spørsmålsrunde _HER_

Endelig helg ♥ Jeg er vel ikke den eneste som er glad for det!

I går tok jeg, Madeleine og Alicia manikyr. Jeg og Madeleine satt på "tip", mens Alicia gjorde det på sine egne negler. 

Først filte han neglene, så putta han på "tip'en", så tok han dette over, så neggelen ble i ett liksom. Etter det filte han over, filte bort neglebåndene og filte neglen. Så vaska jeg hendene og sånn, og han gjorde sånne småting før han lakka neglene med det designet jeg hadde lyst på.

Resultatet! Jeg er så fornøyd, og det er ikke ekkelt i det hele tatt, føles veldig naturlig. Kosta $30 som er 180 kr!! Dette er helt sykt, ass... halleluja, så billig

Mine og Madeleine sine negler, åhh, elsker det

Alicia tok også pedikyr. Både Madeleine og Ashley sa btw at når neglene "detter av" (de holder i 2-3 uker), får man skikkelig stygge negler.. hmm? Men jaja!

Nå skal vi skifte, og så skal vi til Disney World!!!

Hva syns du om manikyren?

- Marit

Bilder osv fra de siste dagene

06.09.2013
04:32

Lokal tid: 22:32
Norsk tid: 04:32

Husk spørsmålsrunde _HER_

Heeeei, jeg har vært så slapp på bloggfronten nå, har ikke hatt så mye å blogge om. Men siden jeg tar bilde av alt mulig rart skal dere få et bildedryss av de siste dagene mine.

Søndag dro familien ++ ut med båten og til en strand, det var sykt mange båter der og masse folk. Det var så fint, og det var et par båter som hadde på høy musikk (båtene her har høyttalere, så folk hører på musikk mens de kjører), det var kult assaaa.

Søndag kveld møttes en gjeng av utvekslingsstudentene her i området og grilla, spiste s'mores for første gang ♥ og sånn. Jeg ble ganske godt kjent med noen gutter fra Brasil (Kauê, João og Bruno), men også et par andre fra Spania/Frankrike/Tyskland, ja. Det var sykt koselig, og jeg og Karl-Oskar hadde latterkrampe så sykt mange ganger, hahaha. Vi gikk i samme klasse på 1 vgs i Norge, og begynte å snakke om "ÅÅÅ, husker du når ____?! HAHAHA" og sånn, var så sykt morsomt, + at ingen andre forstod hva vi prata om, som gjorde det litt morsommere..

Som Madeleine skrev på sin blogg, kom jeg, hun og Alicia litt sent, og alle satt i sånne grupper og snakket med de som snakket samme språk. Etter hvert vi bare "dette må vi gjøre noe med", og bare satt oss sammen med andre og praten gikk i ett! Jeg har blitt kjent med sånn 15-20 gutter, og sånn.. 3-5 jenter, haha. Det sier litt om hvor sykt åpne og hyggelige guttene er her, og jentene er litt mer tilbaketrukne, eller hva jeg skal kalle det.

Fikk forresten sinnsykt mange myggstikk på leggene siden vi satt ute til sånn 8 på kvelden (mest høyre legg, hadde skjørt, så de fant lett fram..). Har ikke klart å telle dem, men tror jeg har over 100 på høyre legg.. klør-meg-i-hjel

Så var det mandag, labor day. Vi hadde fri fra skolen, og hadde bbq + poolparty hjemme hos oss. Det var kjempehyggelig!! Senere på kvelden var det så sykt mye lyn og torden, huset rista... :(

Leste sånn 130 sider eller noe på en halv dag, hadde prøve (skulle skrive et essay på 1,5 side) på tirsdag. Den heter "Tuesdays with Morrie", og jeg anbefaler den virkelig. Det er en utrolig bra bok, og man lærer så mye om livet m.m. Den er også lettlest, såå.. les den! 

Så trena jeg hjemme i sånn en time, er så sykt støl i lårene, haha.. To dager siden

Så spiste jeg og Madeleine lunsj på jeg husker ikke, se hvem som er sunn da HEHE

Så har vi et maleprosjekt hjemme, gleder meg til det er ferdig!! Haha, som dere ser, har Ashley prøvd mange forskjellige farger... Åååå, excited

Jeg og Madeleine fant sjokoladefrosker fra Harry Potter, og jeg bare "JEG MÅ KJØPE DET!!!" Jeg blir så sykt gira til alt, hahaha. Så fikk jeg sånn kort med "The Potter Family" åeee hihi

I volleyball må vi bruke uniform. Den er kjempefin, altså!!! Så her har dere bilde av meg og Madeleine som prøver å virke glad, heheh :DDD, og etter treninga kjøpte vi lemonade-slush. Svett. Rett før vi skifta hadde jeg tatt av meg hettejakken og lagt den over skuldrene mine, men allikavel kom en sånn kontordame (rektor-aktig-ettellerannet) og begynte å snakke til meg om at jeg måtte gå å skifte og ikke kunne ha det på meg, og spurte om navnet mitt og sånn, haha, det ødela humøret mitt... Jaja. Kanskje jeg får demerits, dritt... Hater dresscode'n

Jeg har ondt i halsen og er litt tett i nesa, håper ikke jeg blir syk, åå...... Nå skal jeg legge meg, og begynner ikke på skolen før 09.30 i morgen! YES

- Marit

Innkjøp

02.09.2013
07:22

Lokal tid: 01:22
Norsk tid: 07:22 

Nå er jeg sykt trøtt, og alle dere i Norge står vel opp nå for å gå på skolen. Men jeg har fri i morgen! Hæhæhæ

Shorts fra Macy's - $27,30 = 167 kr

Kjole fra Macy's - $34,50 = 211 kr

Svart lang kjole fra Old Navy - $20,96 = 128 kr

To skjørt fra Charlotte Russe - $5 per skjørt = $10 = 61 kr

Bikinitopp fra Victoria's Secret - salg $12,99 = 79,50 kr

Bikinitruse fra Victoria's Secret - $18,50 = 113 kr

Dette er forresten min kjære Madeleine, hun vil ikke kjøpe gave til meg på bursdagen min. Men siden jeg er så snill, sjekk bloggen hennes her

Sko fra Charlotte Russe - $7,50 = 46 kr

Sko fra Charlotte Russe - $9,99 = 61 kr

Hva syns du om innkjøpene?

- Marit

Orlando

01.09.2013
17:30

Lokal tid 11:30
Norsk tid: 17:30 

Husk spørsmålsrunde _HER_

Heihei! I går var jeg, Ashley, Alicia, Jillian og Mia i Orlando. Vi var der i 3-4 timer, tror jeg, for å shoppe litt. Vi dro først på IKEA, men vi jentene gikk over på Millenia Mall etter en stund, og gjett om Ashley likte IKEA, da!

På vei fra Vero Beach til Orlando er veiene veldig "kjedelige", så og si det samme hele veien. I ny og ne kan vi se ett dødt dyr i veikanten, da... Jeg har sett et dødt ekorn, og ett eller annet annet dyr, og ja.. :(

Da vi nesten var framme, fikk vi øye på et lite fly som skrev ting på himmelen, åå, jeg ble så fascinert!! På de to første bildene står det "U + GOD = :)", og etter det tror jeg de skrev "JESUS LOVES ME/YOU", men vi gikk inn på IKEA, så fikk ikke med oss resten. Hihi :)

Åhh, Orlando var nydelig!

Haha. Jeg som hadde tenkt til det, da.. (IKEA)

Det var dødsfint på senteret!! Kjøpte bare 2 ting på hele Orlando-turen, jajaaa

N - A - M. Vi fikk prøvesmake noe sånn nøttesjokoladegreier, ahh, neste gang jeg drar til Orlando, MÅ jeg kjøpe noe inne på den butikken...

Jillian og Alicia - når Ashley er på IKEA, da må man sitte litt knødd, haha

Senere kom Madeleine over, fordi foreldrene hennes og våre + jentene skulle ut. Vi bestilte pizza, og skulle egentlig se film, men endte opp med å snakke i sånn 4 timer i ett.

Nå skal vi ut med båten (hvem sin? jeg vet ikke), og så til ei strand. Har vært å kjøpt drikke og potetgull, dette blir så koselig :)

- Marit

Finfin dag

31.08.2013
06:15

Lokal tid: 00:15
Norsk tid: 06:15

Husk spørsmålsrunde _HER_

Heiheii - håper dere har hatt en fin dag, for det har jeg! Vet at Døgnvill pågår nå (eller er det ferdig?...), tror nok alle som har vært der har kost seg sykt mye:) I dag har jeg hatt en sykt chill skoledag, elsker fredager, altså

TGI Friday's  Charlotte Russe + fant en topp det stod "baller" på, joda... ✿ Alicia, Madeleine, meg; vi fant sånne søte sovemasker, hahahaMeg og Madeleine ✿ så skulle vi sitte på med Julie (søstera til vertsmora til Madeleine) hjem, siden hun jobber på senteret, og vi leita tulling i sånn 20 min etter bilen hennes.. til slutt kom hun, og vi gikk en lang vei tilbake, herlighet, fikk så sykt dårlig samvittighet...

Anyways - vi dro rett på senteret etter skolen, så vi var på senteret i sånn 5-6 timer eller noe, heh. Kjøpte ikke sånn dødsmasse, men er sykt fornøyd med innkjøpene, som kommer i et annet innlegg:) Nå er jeg sliten og gleder meg til å sove.

I morgen skal vi til Orlando på shopping, kjører herfra i 10-tiden. Gleder meg!!

- Marit

Langhelg, jaddaaaaa

30.08.2013
20:50

Lokal tid: 14:50
Norsk tid: 20:50

Husk spørsmålsrunde _HER_

Åh, endelig helg! Denna uka har jeg ikke gjort så masse - har vært på trening og igår var vi på senteret. På fredager har jeg nesten ingenting på skolen, og har kort dag, så nå sitter jeg hjemme og venter på at Madeleine og Alicia skal bli ferdig på skolen så vi kan dra på senteret, hehe. På mandag er det labor day, så da har vi fri, så skal ikke på skolen før på tirsdag, yesss 

I dag tok vi bilde til skole-ID og årboka. Jeg skulle kjøpe sånn pakke med bilder, og stressa sykt fordi jeg trodde ikke de tok kortet mitt, og jeg hadde ikke cash osv, så jeg fikk Ashley til å komme med cash. Da jeg gikk inn for å ta bilde, fant jeg ut at siden jeg er senior, kan jeg ikke kjøpe bildet eller noe sånn. Og alle som er senior tok i dag bare bilde til skole-ID, vi må altså booke time på studioet demmes for å ta eget bilde til årboka med kappe osv, STRESS, jaja!

Fant et skap med masse forskjellig ben&jerry's ♥, og det koster sånn 24 kr for en stor!! I Norge koster det sånn 63 kr, sykt... || Fant også skittles-LYS, haha.. jaja

I music theory-timen || I dag da vi skulle ta bilde til skole-ID, søta

I dag i homebase-"timen" fikk jeg litt bedre kontakt eller hva jeg skal si med noen andre, så dette venne-prosjektet kommer seg :-D

- Marit

Spørsmålsrunde!

29.08.2013
22:54

Lokal tid: 16:54
Norsk tid: 22:54 

Jeg har enda ikke hatt noen form for spørsmålsrunde, og kanskje folk lurer på diverse ting. Så nå kan dere spørre om alt mulig, så skal jeg svare om noen dager eller noe! Fyyyr løs :)

- Marit

Første cheerleading-trening!

27.08.2013
13:25

Lokal tid: 07:25
Norsk tid: 13:25

I dag var min (og Madeleines) første cheerleading-trening! Åh, dette har jeg venta lenge på. Laget heter Cheer Insane All-stars, og senior-laget jeg nå er på er 12-18 år. Vi ble også kjent med et par gutter på laget, Braden og Jacob, de var såå hyggelige, og praten gikk lett med en gang.

Vi begynte med 30 min oppvarming som var både cardio og styrke. Dette er ikke noe barnelek, altså - men jeg liker det! Resten av tiden øvde de på programmet/koreografien, og vi skal også bli plassert inn, mest sannsynlig på onsdagen, håper jeg.

Trenerne og laget virker sykt bra, gleder meg til å bli bedre i alt det her - cheer, tumbling, mer fleksibel osv. Digger det allerede, dette blir braaa :)

Nå er det en time til jeg skal på skolen, og det fosser ned med regn ute, pluss torden. Wæh..

- Marit

Nicholas Sparks

26.08.2013
23:17

Lokal tid: 17:17
Norsk tid: 23:17 

I overigår var vi innom en "bookstore" for å kjøpe ei bok jeg må lese i engelsken (tuesdays with Morrie), og ei Alicia må lese. Denne boka skal jeg ha prøve i 3. september, derfor må jeg lese den. I tillegg ble det noen bøker til Jillian, og jeg kjøpte noen ekstra...

Jeg elsker bøkene og filmene til Nicholas Sparks. Han skriver altså "romantic fiction"-bøker ♥, og han er veldi populær i bok- og romantiske filmer-verdenen.

Jeg har bare lest 2/18 bøker til nå, men skal begynne på "the last song" som jeg kjøpte på vei til Indonesia i fjor, og i overigår kjøpte jeg 4 bøker til. Hihi. Har også bare sett 5/8(10) filmer, men skal se resten snart.

- The Notebook (filmatisert) - har sett

- Message in a Bottle (filmatisert)

- A Walk to Remember (filmatisert) - har lest og sett

- The Rescue

- A Bend in the Road

- Nights in Rodanthe (filmatisert)

- The Guardian - kjøpte i går

- The wedding - kjøpte i går (denne er en oppfølger til "the notebook"!!)

- Three Weeks with My Brother

- True Believer - kjøpte i går

- At First Sight

- Dear John (filmatisert) - har sett

- The Choice

- The Lucky One (filmatisert) - har lest og sett

- The Last Song (filmatisert) - har sett

- Safe Haven (filmatisert) - kjøpte i går

- The Best of Me (filmatisert 2014)

- The Longest Ride (filmatisert 2015)

De fire første kjøpte jeg i overigår, og the last song hadde jeg fra før av. Alle på engelsk.

Hva synes du om bøkene/filmene til Nicholas Sparks?

- Marit

The Mortal Instruments: City of Bones

25.08.2013
19:35

Lokal tid: 13:35
Norsk tid: 19:35 

I går var jeg, Alicia og Jillian på kino, og vi så "The Mortal Instruments: City of Bones", og den varer i ca. 2 timer. Jeg har hørt at bøkene (det er 5, snart 6 bøker) er utrolig bra, så filmen har vel hatt litt å leve opp til, og jeg har utrolig lyst til å lese bøkene. Bøkene er i sjangren urban fantasy, og filmen er action/adventure/drama. Jeg syns filmen var utrolig bra, og jeg levde meg skikkeli inn; satt og vifta med armene, hoppet opp og ned, begynte å klappe og var helt "NEINEINEI!" eller "JA ÅÅÅÅÅÅ", jeg grein til og med, haha. Jeg er veldig emosjonell, da, så jeg kan gråte lett, spesielt når jeg ser filmer/tv/leser ting osv - åå, jeg anbefaler virkelig denne filmen.

På slutten var vi helt sånn "Nei. __ kan ikke være ____. Nei, nei, nei, jeg nekter!! Det MÅ være en film nr. 2", kan ikke avsløre noe, dere må bare se det selv. Så gjorde vi litt research, og jeg kom på at ei venninne av meg som heter Ingvild har lest alle bøkene og er helt into it, så jeg spurte henne: det er planlagt 3 filmer, men vi håper på 6, da, altså alle bøkene. De skal begynne å filme film nr. 2 (City of Ashes) nå i september, gleder meg så sykt til den kommer ut.Har du sett/vil du se denne filmen?

- Marit

Uke 1: check!

24.08.2013
16:04

Lokal tid: 10:04
Norsk tid: 16:04 

Første uke på ny skole er over, og det er så godt med helg. Dagene har gått veldig i det samme, som dere så på timeplanen min. Jeg trodde det skulle bli veldig lett å bli kjent med folk, at folk skulle være nysgjerrig og sånn, men så fant jeg ut at skolen her er veldig vandt med utvekslingsstudenter, de har vel rundt 20 hvert år eller noe, såå. I år er det 31! Jeg har jo blitt kjent med noen, men jeg føler ikke at jeg bare kan gå bort til dem og "hei, skal vi finne på noe i helga?" liksom, så jeg får bare jobbe mer med akkurat det der... Vi er jo bare på første uka, men typisk meg å stresse med det, haha.

I går sola vi oss og bada i bassenget, nå er solbrentheta (?) så og si borte, endeliiig. Senere på kvelden dro Ashley og Rick ut, så vi tenkte å overraske dem litt. Vi var altså alene, og vi kunne ha gjort hva som helst: sett film, hatt skikkeli girlsnight, gjort masse gøy og sånn - men vi vaska og rydda huset! Jeg liker å være organisert, så, haha.. Åh, den følelsen når vi var ferdig, jeg følte meg så bra. Hihi, og de ble kjempeglad:))Inni et sånn "kott" der de har alt mulig av sauser, pasta, godteri, frokostblanding, plastposer, u name it, fant vi mye rart! Bla.a disse hvite tingene, tror det er lokk eller noe...

I dag skal vi på kino, tror jeg, vet ikke helt hvilken ennå, men det blir koselig! Mia sier forresten så mye artig, jeg skulle ha skrevet alt ned.. Må bare dele noe med dere senere, haha. Ellers våkna vi av at Mia ropte "Daddy, your phone's ringing! Daddy, your phone rings! Daddy, daddy!" i sikkert 5 minutter i strekk. Dét var koselig, det............ haha :(

- Marit

Min ukeplan høsten 2013

23.08.2013
00:17

Lokal tid: 18:17
Norsk tid: 00:17

Grunnen til at det står "høst 2013" og ikke "2013/2014" er fordi jeg får ny ukeplan neste semester. Er et par fag som bare varer ett semester og som skal byttes om et halvt år, så.

Der det ikke står noe, har jeg fri. Ellers er dagene egentlig veldig like, men sånn er det bare :)

- Marit

Dresscode

21.08.2013
22:41

Lokal tid: 16:41
Norsk tid: 22:41 

Dresscode, ja.. Her i USA er det dresscode på alle/de fleste skolene. Noen skoler har uniform, andre har regler. På min skole er dresscode'n for jentene slik:

- ingen tanktops/spaghettistraps/singlet

-  med mindre du har jakke/skjorte/cardigan over og skjuler stroppene, da skal det gå fint

- ingen gjennomsiktig topp/see through

- skuldrene må dekkes

- ikke noe form for hull på toppen/åpen rygg

- "bottom clothes"  være til knærne

- altså: ingen shorts, eller skjørt som går til midt på lårene

- så du kan bruke: jeans/bukse, skjørt som går til knærne, capribukse/shorts som går til knærne

- du kan ikke bruke tights, da må det isåfall være med et skjørt som går til knærne over

- buksa må ha lommer både framme og bake og glidelås (altså, ikke tights), men det kan være fake lomme/glidelås

Kom igjen, det er Florida, liksom :( :(

På denne skolen er det selvfølgelig kjøligere inne, men du er en del ute: mellom timene - du må gå ute for å bytte klasse, i lunsjen hvis du vil være ute osv - så det er sinnsykt varmt å ha så mye klær på seg, ahh.. Jeg tok med meg ei bukse, ei joggebukse og en 2xu-tights hit fra Norge.. I dag hadde jeg på med 2xu-tightsen, men etter ca. 2 timer kom jeg på at "oooooooooj, jeg brøt dresscode'n idag.. dritt, jaja". Så da jeg gikk til kontoret for å bytte fra geometry til algebra 2, sa hun "det du har på deg er forresten ikke innenfor dresscode'n", så viste hun meg til et annet kontor: Mrs. husker ikke er kjempehyggelig, og hun fant ut at jeg var en utvekslingsstudent, så hun sa det gikk bra i dag, siden det bare er andre skoledag. De har en liten boks med bukser til studenter som bryter dresscode'n, men jeg bare "neineinei, det går fint, vertsmora mi kan sikkert komme med ei bukse", så fikk fiksa det, da. Jeg hadde 2,5 time fri da, så i den tiden fikk jeg kjøpt meg ei ny bukse - NÅ HAR JEG TO! YES

Hvis man bryter dresscode'n her, får man sånn "points" (negative "poeng", selvfølgelig), tror jeg, og når man har brytt den så så mange ganger, skjer det ett eller annet som jeg ikke husker..

Så joda.

KjeeeeeeeeeeeeeemppppppppeeeeeeekvaliteeeeeeeetDet er vel det jeg misliker mest, haha.. Er så sykt vanskelig å finne klær som er passende.

- Marit

Første skoledag!

21.08.2013
03:30

Lokal tid: 21:30
Norsk tid: 03:30

I dag har vært en spennende dag - første skoledag!! Music theory II honors > fritime > spanish II > lunsj > volleyball > english honors IV > chorus > geometry. I timene i dag har vi snakket om sommeren og om regler i faget, hvis man kommer for sent, hva som er lov og ikke lov, hva vi trenger, hva faget handler om osv. Det er også ganske strengt med regler; hvis du kommer 1 min for sent til timen får du anmerkning. Men en ting som er bra: de avgjør ikke karakteren basert på prøver osv, alt teller. Det er sånn at man får "poeng", så hvis du f.eks. skriver under selv eller får foreldrene dine til å skrive under på leksene, tar med ting som trengs til klassen, gjør småting osv, så kan du få ekstra poeng, som øker karakteren din!! Det er sykt bra, haha.

Det var faktisk sykt lett å finne fram til de forskjellige klasserommene, trodde det skulle være vanskeligere. Skolen er ikke SÅ stor. Alle timene mine er i forskjellige klasserom, så jeg har ingen fast klasse (utenom homebase, men det er ikke akkurat en klasse). Én time varer i 55 min, så har du 5 min på å bytte time. Jeg har skole fra 08:30-15:55, og den eneste pausen vi har er lunsj, som er 11:25-11:55. Jeg har en del fritimer, så får på en måte lange pauser uansett, det er jo greit. Er veldig glad for at jeg ikke har noen dobbelttimer, da.

Jeg ble kjent med to gutter i dag, Daniel og David, de var så hyggelige! Har fått meg venner, jeiii, haha. Prosjekt-bli-kjent-med-amerikanere er i gang :):) Ble også litt kjent med tre i engelskklassen min, og har snakket litt med folk fra de andre klassene (utenom de i geometry og spanish II). En ting som irriterer meg litt er at mange enten ikke klarer å si navnet mitt, får det ikke med seg, eller glemmer det. På engelsk sier jeg "Marit", ikke "Merit", bare med engelsk R og ikke rulle-R (Sarah blir til Serah, hvis du skriver det som du uttaler det, f.eks, skjønner?? Marit - Merit, lalala..). Det er jo egentlig ganske lett, da... lol :(

Ja, jo. Første skoledag har med andre ord vært dødsvarm, men BRA. Svart bukse og blå genser, amagash så varmt. Kan ikke si at jeg elsker dresscode'n her... kommer i neste innlegg >

Nå er jeg dødssliten, så skal hoppe i dusjen og så legge meg, endelig.

- Marit

Orientation day/"første skoledag" + shopping

20.08.2013
06:05

Lokal tid: 00:05
Norsk tid: 06:05

I dag skulle seniors møte kl. 11:00 for et orienteringsmøte. Etter det skulle vi gå fram når de ropte opp navnet vårt og få en "student handbook", og vi ble ropt opp i grupper på ca. 20, så skulle vi følge etter en lærer og gå til vår "homebase". Der presenterte vi oss, hadde en lek, fikk utdelt noe papirer, så ferdig. Jeg skjønte ikke helt hva det var, men det er liksom det rommet vi kan være på hvis vi vil chille eller legge fra oss noe (tror jeg), og så møtes denne gruppen i "homebase" en gang i uken, som i mitt tilfelle er et "theatre room". Jeg har snakket litt med noen fra "homebase"-gruppa mi (nå ble det veldig masse homebase her), gleder meg til å bli bedre kjent med folk.

Jeg var SÅ forvirra i dag. Vi var jo i et "theatre room", som jeg da trodde betydde at jeg skulle ha acting class (noe jeg ikke skal ha, siden jeg går musikklinja i Norge), men hvor du har homebase har tydeligvis ingenting å si, så jeg fikk jo det avklart etter en stund.. De andre i homebase-gruppa mi fikk også sin timeplan, mens jeg bare satt der. Okei.. så?? Så var vi ferdig, da, og jeg gikk ut og hadde NULL peiling på hvor jeg var.. Er så mange bygninger og att og fram, så jeg bare gikk en plass. Plutselig fikk jeg øye på ei venninne, Liv Jorunn, som gikk sammen med ei som heter Miranda, så de hjalp meg med å finne kontoret så jeg fikk fiksa timeplanen.

Speilbilde er KJEMPEKULT

Student handbook og timeplanen min. Jeg vet ikke om det interesserer dere hvilke fag jeg har og når osv, men det kan dere evt. spørre om i en spørsmålsrunde. Btw, noen som er interessert i spørsmålsrunde?

Etter sikkert 2 timer til sammen var jeg endelig ferdig med timeplanen, og har fått fiksa alle de fagene jeg må ha for å få 2 vgs godkjent. I mellomtiden hadde alle utvekslingsstudentene et møte som varte i 1 time, jada, joda. Etter alt dette prøvde vi å fikse volleyball-uniformen, men det må jeg vente med til i morgen, siden de hadde tydeligvis stengt det, eller noe.

Heh, lunsj, kjempesunt

Så etter alt dette skole-styret dro vi til senteret for å shoppe litt klær til skolebruk/vanlig bruk. Jeg og Madeleine var på Victoria's Secret i ca. 3 timer, så Alicia, Ashley, Jillian ++ gadd ikke vente lengre... HAHA JAJA :) :)

Ja, vi spiste "kveldsmat" på subway.. igjen.. 

Innkjøp:

To topper fra "Marshalls & HomeGoods" - $29.94 = 177 kr

Genser og skjørt fra "J. C. Penney" - $21.38 = 126.5 kr

Genser, hettegenser, 3 bh'er, 5 truser, yogapants (shorts), bodylotion og body spray fra "Victoria's Secret" - $276.28 = 1635.5 kr (WOPSIIII...)

Nå sitter jeg i senga og skal straks ta kveld, er utrolig spent på morgendagen, første ordentlige skoledag!

- Marit

South Beach

18.08.2013
22:08

Lokal tid: 16:08
Norsk tid: 22:08 

I dag har vi vært på South Beach sammen med Kristi og dem (Madeleine sin vertsfamilie). Jeg og Madeleine var sykt lenge i havet, fór over og gjennom bølgene, og prata mye. Vi to så også en fyr som bar på et surfebrett, og ligna litt på Jason Lewis da han hadde langt hår. Heheh.

Etter en stund dro vi hjem istedet, og bada i bassenget, sola oss litt, prata og sånn. Så dro de andre hjem, vi spiste litt lunsj, og nå skal vi snart på Target, igjen, haha, elsker Target. Jeg har fått sykt skille, men er litt brent, haha... skuldrene, brystet og over og under rumpa er de verste områdene, så må kjøpe høyere faktor og aftersun, haha auu :( :(

Det var sinnsykt fint der! Har ikke ord for hvor mye jeg elsker Florida - alt er sååå fantastisk 

- Marit

Andretti Thrill Park

18.08.2013
16:24

Lokal tid: 10:26
Norsk tid: 16:26 

I går kjørte vi til Andretti Thrill Park som ligger i Melbourne og er ca. 45 min kjøretid. Der møtte vi mange andre utvekslingsstudenter fra Vero Beach, Melbourne og Palm Bay, tror vi var rundt 30 studenter, hvor vi skulle ha et orienteringsmøte med områdesrepresentanten vår, Coreen. Hun var så utrolig hyggelig og betryggende! Vi snakket om diverse regler generelt, spørsmål man kan stille vertsfamilien, ting man burde vite, turer som arrangeres, litt om skolen, sporter osv. Jeg hadde vel allerede hørt mesteparten sikkert 4-5 ganger før, men jaja.

Etter møtet var det gratis pizza, og deretter gikk vi rundt i parken. De hadde GoKart, LazerRunner (LazerTag), minigolf, baseball og et rom med masse spillemaskiner. Jeg hang med Madeleine (hun bor hos Kristi som er ei god venninne av vertsmora mi, Ashley), Liv Jorunn og Karl-Oskar (som jeg gikk i klasse med 1vgs, var så koselig å se han igjen!), og vi fire er norsk og skal gå på samme skole her, wow. Hvertfall - vi kjørte GoKart sånn 5 ganger (syykt artig, elsker det!) og LazerRunner en gang. Senere da jeg og Madeleine gikk sammen, prøvde vi oss på en sånn fotoboks i spillehallen (selv om bildene ikke ble VERDENS FINESTE, er det morsomt å ha i ettertid), og vi stressa sånn fordi ingen av bankkortene våre funka. Meeen så fant vi ut at vi måtte kjøpe et eget kort der inne og sette penger på det...

Vi fikk en sånn søt bag, btw. Og der er det spille-kortet, vi brukte sikkert 6/10 dollar på å prøve å få tak i skittles på en sånn godte-maskin... Til slutt ga vi opp, lol ass. 

Etter vi kom hjem, var det avslapping i ca. en time før vi skulle ut igjen for å se på "food trucks" som var her i Vero Beach for første gang i går, så det var helt fullt med folk og lange køer. Jeg var så sykt klam, haha. Vi var ganske sultne og slitne, og vi gadd ikke vente der, så vi dro til AppleBees og spiste.

En random palme..

I 11-tiden skal vi på stranda sammen med Kristi og jentene, det blir kooseliig.

- Marit

Mission accomplished - BRUNOST!

17.08.2013
15:20

Lokal tid: 09:20
Norsk tid: 15:20

Når man drar på utveksling til USA, så MÅ man jo ha med seg brunost og osthøvel, det er et must, så i går var det tid for å smake på den. I overigår da vi hadde salat til middag, foreslo Ashley å ha brunost i salaten eller ved siden av.. Jeg bare "HAHA, HÆ? Det bruker man ikke...." LOL, det var morsomt. Men i går smakte de ritz-kjeks med brunost. Hvis jeg forstod riktig, liker de ikke geiteprodukter ellers, og brunost er jo geitost, så de var veldig spente og litt nervøse da de skulle smake på det.

MEN - de elsket det!!!

Jillian og Ashley - se så nydelige de er!Rocky - den ene hunden demmes. Awi!

Senere i går dro vi en tur til Target, deretter til flyplassen i Melbourne for å hente Alicia, hun er så pen og hyggelig! Deretter dro vi på Cracker Barrel (igjen, hehe, mitt forslag), der spiste jeg samme som forrige gang.DET ER SÅ BILLIG PÅ TARGET! Jeg kommer ikke over det, haha...

Burt's bees facial cleanser - 45 kr

Fruit water (det er så sykt godt) - 6 kr

Tyggis 3pk - 17 kr

Sour patch kids (kjøpte det hovedsaklig fordi det er Justin Biebers favorittgodteri, HEH) - 17 kr (tror jeg)

Nå skal vi til Andrews ettellerannet i nærheten av Melbourne, tror jeg, på sånn møte med andre utvekslingsstudenter i området. Det varer i sånn 5 timer, og den plassen vi skal til har GoCart, LazerTag og andre ting jeg ikke husker. Dette blir en bra dag, gleder meg!!

- Marit

Vertssøster fra Tyskland

16.08.2013
20:29

Lokal tid:14:29
Norsk tid: 20:29

I dag har vi vaska og rydda litt rundt i huset, Rick (vertsfar) har hengt opp et speil og ei klokke på rommet mitt, og jeg har fiksa småting både på rommet og litt rundt om kring. Det er forresten ikke bare mitt rom, jeg skal dele rom med Alicia, vertssøstera mi fra Tyskland (ett år yngre enn meg) som kommer i ettermiddag, jeg er så spent! Gleder meg til å møte henne. Gjør meg ingenting at vi må dele rom, og syns det er bra at jeg har ei på min alder - samme skole, samme familie, går gjennom det samme osv! 

I går hadde vi Mac&Cheese, kylling m/barbecue-saus og brokkoli, namnam. Ellers var jeg bare med Jillian og Mia, gjør ikke så mye nå for tiden, gleder meg til skolen begynner og alt sånn, blir så spennende!Haha, så søte!Her har vi et bord til dataen eller sminke eller hva vi vil, men nå sitter jeg i senga, liker det beeest. Liker at når jeg sitter i senga og ser fram, ser jeg meg selv i speilet, HEHE.

Nå skal vi shoppe litt, tror jeg. Trenger å kjøpe noe klær til skolebruk pga dresscode'n de har der, bahh.

- Marit

Run >

15.08.2013
20:27

Lokal tid: 14:27
Norsk tid: 20:27 

Dagene nå før skolen begynner, består ikke av så mye spesielt. Slapper av, bader i bassenget, spiser, drar på butikken, er litt rundt om kring osv. I går gjorde vi litt ærender og handla på Target, og jeg og Jillian spilte xbox. Først sonic, så fifa, hahaha det var morsomt, ble masse tull.

I dag i 11-12-tiden skifta jeg og tenkte jeg skulle ta meg en liten joggetur, for å bli litt bedre kjent i nabolaget. Det var litt overskyet akkurat da, men sola kom etter hvert, og det var sykt varmt hele tiden, så jeg jogga ikke så lenge - men svett ble jeg, puh. Da jeg kom tilbake gjorde jeg noen mageøvelser, dusja, satt litt på rommet, ja.NikePro, helt fantastisk 

Se - de har en sånn fancy støvsuger!! Jeg har sett den på vine/instagram en gang, og reklamer på tv og internett, så sykt kult at de har en sånn. Haha, love it!

Nå må jeg fikse noe lånekasse-greier, uff, stress.. Har skjedd en feil (tror jeg) som jeg må ordne opp i.

- Marit

Florida er fantastisk - men hva med sushi?

14.08.2013
15:30

Lokal tid: 09:30
Norsk tid: 15:30

Okei, jeg har ikke hatt med meg kameraet idag, så det blir heller sykt-bra-kvalitet-på-bloggen-bilder-med-iPhone-bilder.. HEHE

Disse to første bildene har så dårlig kvalitet fordi de er tatt med snapchat og lagra derfra.. samma det

Drive thru ♥ De har det på ALT, serriøst. Caramel-frappuccino it is!

Sykt varmt i dag i følge bilen, wow. Men tror det lå på rundt 33-35 'hele' dagen.Meg og Jillian. Første gang i bassenget - sinnsykt deilig!

Rundt 18-tiden dro vi for å spise på et sushi-sted (tror jeg), men de hadde andre ting også. Til forrett fikk alle en suppe, husker ikke hva den het, men det var med tofu, vårløk og tang. Så nå har jeg smakt det, smakte litt rart, jeg spiste ca. halvparten.Til hovedrett bestilte jeg ris med kylling og grønnsaker ++, det var utrolig godt. Ashley og Jillian bestilte sushi, men med forskjellig innhold, så jeg smakte på begge for å se om jeg egentlig liker sushi. Jeg liker ikke fisk, bare laks, men tenkte å prøve uansett. Ashley sin som inneholdt tunfisk, laks, Hamachi, vårløk, agurk, kremost, avocado og asparges. Den var helt ok, men fiskesmaken var ikke så god... Jillian sin inneholdt ål, krabbe, laksehud, kremost og vårløk. Jeg kan ikke tro at jeg har smakt alt dette, og alle disse fiske-typene... For å være ærlig, brekte jeg meg da jeg smakte på nr. 2, så jeg svelgte det fort for så å drikke litt. Så konklusjonen min er: jeg liker ikke sushi med mindre jeg må spise det, eller det inneholder minimalt med fisk. (If you're reading this; I'm sorry, Ashley...)

Har desverre ingen bilder av sushien...

Etter middag kjørte vi til stranda så jeg fikk se den. Det var så utrolig fint der, jeg ble helt forelska.Nå skal vi legge oss, har hatt en utrolig bra dag i dag, og fler skal det bli. Florida er helt fantastisk :)

- Marit

F to the LORIDA

13.08.2013
18:06

Lokal tid: 12:06
Norsk tid: 18:06

I overigår la vi oss sent, så jeg sov 1,5-2 timer. Vi skulle møte kl. 05:15 i lobbyen for å dra til flyplassen. Jeg og 6 andre fløy New York - Charlotte sammen, der alle sov (tror jeg, eller prøvde hvertfall, det var en liten hund bak meg som bjeffa hele turen...). Etter å ha sagt hade til de andre, skulle jeg fly Charlotte - Melbourne, og bli henta der. Jeg kom dit i 1/halv 2-tiden om formiddagen, det var SÅ flott å endelig møte dem. Det var vertsmora mi, Ashley, og dattera hennes, Mia (egentlig Michaele) som henta meg. Jeg fikk først klem av Mia (ubeskrivelig søt og nydelig!), så Ashley. 

Da jeg kom var det 35 grader celcius, og alle var sykt tørste, så vi kjørte til en sånn drivethru på McDonalds (det var awesome) og kjøpte drikke og en liten pomfritt. Etterpå dro vi til Cracker Barrel for å spise, der vi møtte Rick (egentlig Richard) og spiste. Jillian (den andre dattera) kommer hjem i dag, tror jeg, så jeg har ikke møtt henne ennå.NAM

Mens vi spiste fortalte dem meg om diverse dyr/insekter de har her, utrolig spennende. Det er slanger her, men alligatorene er ikke så mye rundt ved husene og sånn. Edderkopper er det en del av (HVORDAN SKAL JEG OVERLEVE), og Ashley liker dem fordi de spiser andre innsekter hun ikke liker. Joda, det er forsåvidt positivt, men uansett.. Så sa de at amarilloer kommer ut om natta, eller noe sånn. Og noen andre dyr...

De nevnte også "fire ants".. Hvis du tråkker i et av reirene demmes, kan det komme en haug av de opp over leggene dine og alle biter samtidig. Først svir det i 15-20 min, så klør det sinnsykt. Så jeg må bare være obs på at jeg ikke trår i et sånn "reir", eller setter meg i et gress der de er. Da vi kom til huset klarte Rick faktisk å trå i et bittelite "reir", tror kanskje han fikk 1-2 bitt, men gikk jo bra, det er ikke akkurat farlig. Litt komisk, though, siden vi akkurat hadde snakket om det.

Det var så godt å kunne slå seg til ro og begynne å pakke ut, uten en tanke på at jeg må ha under 23 kg og blablabla. De fikk gaven dems med en gang, og de ble kjempeglade! Det var en ganske stor gave: 3 bøker (Norge, Vesterålen og Svalbard), melkesjokolade, toppris, kvikklunsj, gomp, klubber, tørrfisk, brunost, osthøvel og et smykke til hver av de to jentene.Rick, Ashely og Mia som ser på gaven. Mia skulle akkurat til å åpne gaven, og hun ble såå utrolig glad for smykket.

Senere dro vi litt rundt om kring, på "Big Apple" og spiste pizza, til AT&T for å fikse meg nytt sim-kort, så nå har jeg fått amerikansk nummer/abbonement, kjørte forbi skolen min og var på Target. Target er SINNSYKT billig, er det mulig. F.eks koster vitaminvann rundt 30kr i Norge, og på Target kosta det 6 kr, sykt. Det var sykt morsomt å være på Target med Mia, for hun vil ha absolutt ALT. De har alt mulig på Target, og hver gang Mia sa at hun vil ha noe, sier Ashley "for your birthday", eller så sier Mia selv "I want this! For my birthday!", haha, eneste måten å få henne til å slutte å mase om alt på :')

Frokost idag! Tastes funny

HusetNabolaget, utrolig fint

Bassenget.

Jeg er så utrolig fornøyd med plassering og familie. Familien er kjempehyggelige, og det er ikke kleint eller noe, alt føles veldig naturlig! Jeg sov også kjempegodt i natt, og det var heldigvis ikke for varmt på rommet. Mia ville absolutt sove på gulvet ved siden av meg, så søtt, hihi. Og så sier hun ofte at jeg er "the bestest" eller "the best sister" og "I love you" og sånn, JEG SMELTER. 

Nå skal vi ut igjen! Sorry for sen oppdatering, men jeg var dødstrøtt og sliten i går kveld.

- Marit 

New York City - day 2

12.08.2013
08:15

Lokal tid: 02:15
Norsk tid: 08:15 

Wow, New York er så fantastisk. Det er så sinnsykt svært og fint!! Vi har opplevd utrolig mye på disse to dagene, men det er fremdeles sykt mye mer å oppleve - hallo, det er jo New York.

I dag har vi også vært i Manhattan, bare i Uptown og Midtown. Vi har opplevd Times Square, 5th Avenue, Rockefeller Center, Colombus Circle, Lincoln Center, Central Park, Madison Square Garden, sett Friends-huset, sett Carrie Bradshaw's steps fra Sex And The City (ææh!), sett hvor Demi Moore bor og Ashton Kutcher bodde, men han ble kasta ut haha, og vi har spist på Shake Shack og Magnolia Bakery (dere som har sett Sex and the City vet mest sannsynlig hva det er).

Forresten, hvis man vil bo på Manhattan i en helt ok leilighet med bad/stue/kjøkken osv og dårlig utsikt, koster det ca. $3500 i måneden, som er ca. 20500 kr! Sinnsykt.
Og den leiligheten (?) som er "most paid" i New York kostet $88 millioner, som er ca. 515.7 millioner kr, det er helt insane.

Verdens beste frokost...

Colombus Circle. Den er "grensa" mellom Midtown og Uptown (Manhatten).

Lincoln Center, et amerikansk kultursentrum.

Her bodde John Lennon, og han ble skutt og drept i denne åpningen!

American Museum of Natural HistoryCentral Park

Dette er da en vei i Central Park som er egnet for joggere/syklister, og det var villt mange! Det så så sykt digg ut, så jeg og Dina måtte jo nesten prøve det ut...

5th Avenue. Disse "one way"-skiltene var over alt, og jeg tenkte alltid på "One Direction - one way or another", har hatt den på hjernen i to dager nå, blir gal... VÆRSÅSNILL

Rockefeller CenterMadison Square Garden!!! Heh, har hatt lyst til å se MSG leeenge.. Minner meg om Justin, vettu:))

Friends-huset!Carrie Bradshaw's steps!! Var så sykt gira, dere skulle sett meg, haha. Sex and the City 

Det er på dette biblioteket Carrie og Big egentlig skal gifte seg, men dere som har sett filmen vet jo at det ikke ble heelt som planlagt...Grand Central Terminal. Hvis noen av dere har sett
Madagaskar, kjenner dere kanskje dette igjen: det er her de kommer løpende inn etter Marty, zebraen, og Melman, giraffen, får den klokka som er på midten av bildet på hodet, og politiet stiller seg i ring rundt dem osv.. hahaPå starten av 1900-tallet var taket i Grand Central Terminal like svart som på den lille flekken der. Grunnen var at menn hadde røyka så mye at taket hadde blitt svart, men senere rensa de det helt - sykt, haha.På denne baren har Lindsay Lohan blitt tatt flere ganger for å ha vært for full/dopa. Måtte bare ha det med... Da vet dere hvor dere skal gå for å møte henne!! Haha lol heheHer ser dere Central Park i midtenEmpire State Building i midten og World Trade Center 1 til høyre (USA's høyeste bygning)

Dina, meg og Vida. Åh, dere er herlige 

Disse 6 bildene er da tatt på toppen av Rockefeller Center. Det har helt fantastisk å være der oppe, SÅ verdt det (27$, ca. 160 kr). Du ser hele New York, fra alle sider, det var helt ubeskrivelig.Meg, Dina, Lene, Rakel, Maria, Emilie og Vida.

Disse bildene er da av berømte Times Square! Dét var sykt. Det var så mange blinkende lys og stæsj og reklamer over alt, og det var svæært. På bilde nr. 2 ser dere best den ballen (over "2013") de slipper nedover den stanga på nyttårsaften, som alle står og venter på. En dag - en dag SKAL jeg feire nyttårsaften i Times Square! Tenk hvor SYKT det må være!!Så fikk vi da høre at vi måtte dra på Shake Shack = verdens beste burgere, og Magnolia Bakery = verdens beste cupcakes. Jeg kjøpte den til høyre, en s'mores-cupcake, nam! Jeg syns alt smakte sykt godt, men det føltes ikke ut som at jeg kom inn i en ny verden, akkurat. Men hvis dere er i New York, dra dit!

Nå ble det plutselig veldig sent, men hva gjør man vel ikke for bloggen.. Neida, joda, haha. Jeg skal møte i lobbyen kl. 05:15 sammen med Martin, Rakel, Maria og noen andre, da skal vi dra innover til flyplassen og begynne reisen vår til vertsfamilien og staten vi skal bo i de 10-11 mnd. Jeg lander i Florida kl. 13:08, gleder meg så sykt til å møte vertsfamilien min! Føler at jeg har fått utrolig god kontakt med de allerede, nå er det ikke mange timene igjen!

Nå må jeg sove (YES, 2 timer søvn), så kommer det vel et nytt innlegg når jeg har ankommet Florida!

- Marit

New York City - day 1

11.08.2013
05:56

Lokal tid: 00:00
Norsk tid: 06:00

Det er helt fantastisk her!! Vi har opplevd utrolig mye bare i dag, og blir enda mer i morgen, gleder meg sykt. Temperaturen har vært på 27-29 grader i hele dag, og det har vært kjempefint vær. Jeg har blitt kjent med så mange flotte folk, åå, jeg har det så bra! Har vært en veldig lang dag, og er dødssliten i bena og sykt trøtt, så skal bli godt å sove nå.

I dag har vi vært på sightseeing fra ca. 08:00-13:00, fritid 13:00-17:45, og tok buss tilbake til hotellet da. Vi har vært i Manhattan (i dag var vi i lower Manhattan, i morgen skal vi til upper Manhattan), Wall Street, Staten Island, sett The Statue Of Liberty, World Trade Center 1 (den høyeste bygningen i hele USA), Brooklyn, sett The Brooklyn Bridge, Broadway (21 km lang!), China Town (det fins tre China Towns, og vi var i den største), sett hvor Leonardo DiCaprio bodde før OG hvor han bor nå (!!), sett ei kirke som var bygd av britene, som var den eneste bygningen som ikke ble skadet på noe vis 11/9, og noen skip som kjempet under krigen. På fritiden var vi innom VS, pink, topshop, mulberry, michael kors, starbucks og alle de butikkene der - du kan bare tenke deg, de har ALT her! Jeg kjøpte bare én ting, en nike pro shorts. Sparer shoppingen til jeg kommer til Florida, haha!World Trade Center 1 - sinnsykt høyt!Manhattan. Her kan dere også se World Trade Center 1, litt til venstre for midten.

Statue of Liberty - frihetsgudinnen!
To bilder fra China Town.

The Brooklyn Bridge.

Little Italy

Vi var dødssultne, og starta like gjerne året med et amerikansk måltid! Vida, Torunn og Dina.

Så dro vi på starbucks da.. Vida-Marit-Dina-Torunn ble til Vena-Bomet-Dena-Tuden. MARIT - BOMET? Hvordan er det mulig?! HAHA.En herlig gjeng! Martin, Kristine, TorunnDina, meg, Vida, Sofie, Eivind, Petter og Sebastian.

Etter vi kom til hotellet bestilte jeg, Dina, Vida og Rakel pizza. Nå er klokka straks midnatt, og jeg er dødstrøtt. Gleder meg sykt til i morgen, det blir spennende!

- Marit

Hello Americaaa

10.08.2013
05:10

Lokal tid: 23:10
Norsk tid: 05:10

HALLELUJA, endelig framme!! Jeg møtte Emilia (finsk utvekslingsstudent) på flyet, og vi har reist sammen hele veien, utrolig hyggelig. På flyet så jeg "due date" og "I am legend", anbefales! Må bare si at "I am legend" er så trist å se for oss som har et nært forhold til hunder :(:( felte et par tårer.. heh

Jeg var nesten helt sikker på at vi skulle få mat på flyet, i og med at det var en 6 timers lang flytur (hvorfor fikk vi ikke??? sulten..), men neida, vi fikk bare gratis drikke. Jeg har da vært uten mat (utenom en banan, en liten müslibar og dentpastiller) i ca 15 timer. GJETT om jeg var dødssulten på slutten, trodde jeg skulle dø.Haha, islandsk er så rart...

Det var ganske tåkete da vi fløy innover New York, så ble ganske dårlige bilder, jaja. Det er helt sykt å tenke på at jeg er i selveste New York City! Vi fløy over mange svææære hus, sånne villaer, med basseng og store hager - wow.

Da vi ankom, og hadde vært gjennom to sikkerhets-greier, møtte vi ei fra Explorius som tok oss godt imot. Vi tok da først AirTrain, så venta vi i en evighet på en shuttle-buss som skulle ta oss til hotellet. Da vi hadde sjekka inn og satt fra oss koffertene på hotellrommet, var det rett ned for å spise. Nå sitter jeg i senga og skal snart ta kveld, men tenkte jeg skulle vente til den siste puljen har kommet, de skal komme ca. nå faktisk.

Søte Emilia! Hun bestilte fish & chips, og jeg chicken quesedilla - nam.

Her skal jeg sove sammen med ei fra Danmark og ei fra Finland, tror de kommer snart, så tenkte jeg skulle vente til de kom. I morgen er det tidlig (!) opp, så skal vi på sightseeing i Manhattan (bussen går 07:45), deretter 5 timers fritid. Dette blir bra, eventyret har bare såvidt begynt!

- Marit

Soon...

09.08.2013
13:18

I dag morrest fikk jeg endelig fiksa forsikringsbeviset som jeg mangla, dét vil jeg kalle i siste liten. Etter frokost tok vi tog til Oslo S, hvor pappa ble igjen og jeg måtte si hade til han, så ble mamma med til Gardermoen. Nå har jeg sagt hade til begge to, er rart å tenke på at jeg skal være borte fra dem så lenge.Verdens beste mamma og pappa  Fins ikke ord for hvor glad jeg er i dere, og hvor ubeskrivelig takknemlig og heldig jeg er som får oppleve dette, tusen takk!!


Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og venter. Flyet går kl. 14:45 til Keflavik (Reykjavik, Island), og det tar ca 2 t 40 min dit. Der skal jeg møte ei fra Finland som heter Emilia, så reiser vi sammen til New York (6 timer) og ankommer ca. 2 timer før de andre studentene. Det vil si at jeg lander i New York kl. 19:00 (som vil si kl. 01:00 her i Norge)!


ÆÆÆ, dette har jeg venta lenge på, nå er dagen her!!

- Marit

Nå har reisen "begynt"!

08.08.2013
21:52

I dag var min siste dag hjemme på nesten ett år! Mamma og pappa skal i 50årsdag her i sør, og jeg reiser nå, så Emilie (bestevenninna mi, som forresten akkurat hadde våkna da vi kom med Mira og jeg skulle si hade til henne.. haha typisk henne) og dem skal passe Mira, hunden vår, i noen dager. Jeg kan ikke tro at jeg skal være så lenge borte fra henne...

Fineste jenta mi 

Jeg kjørte et stykke mot Evenes, men mamma tok over da vi hadde kjørt ca. halvveis. Reisen har gått helt fint, utenom en ting.. Da vi skulle hente bagasjen, hadde sekken til pappa åpna seg, og noen få ting hadde falt ut av sekken.. YES :):) Joda, gikk bra, mista en ting, men pappa fikk fiksa det med de flybagasjefolkene (ehm), ja, samma det.

Da vi kom til Oslo møtte vi søskenbarnet mitt og spiste med ham på Pizza Pasta, var dødssulten... Sykt koselig å møte han igjen, vi møtes alt for sjeldent. Ooog han tilba seg å kjøre oss til Ås, så vi skulle slippe å bruke penger osv på tog - HELT OK.I dag ble det mobilkamera, men jeg er ikke toppblogger (joda, neida, lol), så..

Om et par timer tar vi kveld, og i morgen reiser jeg til USA!

- Marit

Siste innspurt

07.08.2013
19:59

Jeg er såå glad for at jeg slipper å pakke med meg varme og tykke klær til høst/vinter osv. Det er så mye lettere å pakke når jeg så og si bare trenger sommerklær, og slipper å tenke på alt det andre. Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å fylle en koffert, men nå når jeg har funnet frem alt av klær, sko, toalettsaker ++, og gave til vertsfamilien, ble det litt for mye.. Har veid kofferten en gang, og det ble ca. 25 kg.. Dette er så vanskeliiiiiiig, blæ.

I tillegg har vi fått en liste over hva vi må ha med i håndbagasjen, og det er så masse papirer (som dere ser i den grønne mappa på bildet under), men er heldigvis ferdig med det. Nesten, da. Mangler noe jeg ikke har fått i posten ennå (what), HVA GJØR JEG NÅ...

Halvveis eller noe sånn, jaddaLitt lei av å stresse med pakking, pluss være sikker på at jeg har fått med meg alt nødvendig. Dagens outfit: grå singlet og oppsatt hår, sæxi

I morgen tidlig/formiddag kjører vi til Evenes, flyr nedover, overnatter, så går flyet mitt den 9'ende om formiddagen!! GIRA

- Marit

maritiflorida

maritiflorida 17, Hadsel
Hei! Jeg heter Marit, og skal være utvekslingsstudent i Florida 2013/2014. Kommer til å oppdatere om hverdagen, nye opplevelser, livet generelt - håper du vil følge meg dette året! Instagram: maritribeoverby

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Lenker

hits